Vásárlás Kínából az interneten

tumacs témája a 'Technikai újdonságok' fórumban , 2011 Február 27.

 1. profka7

  profka7 Állandó Tag

  22 Dolcsi felett a NAV keményen ráment a VÁM-ra
   
 2. evimami

  evimami Állandó Tag

  Sziasztok
  Én az x digitálnál rendeztem a kínai mobil vásárlásom és minden rendben volt.
   
 3. cavarlyman

  cavarlyman Állandó Tag

  Sziasztok, nem olvastam vissza, így ha már valaki más is irta, akkor csak megerösítem. az alibaba.com-on vásároltam és nagyon korrektak, gyorsak voltak. Csak ajánlani tudom.
   
 4. rocskai0815

  rocskai0815 Állandó Tag

  Sziasztok, köszi a véleményeket, tapasztalatokat, a közel jövőben én is tervezek egy kis x-digital-os vásárlást.
  Az lenne a kérdésem, hogy igaz, hogy egy alacsony összeget és "gift"-e írnak a csomagra?
   
 5. natasha09

  natasha09 Kitiltott (BANned)

  Egyik munkatársam rendelt Kínából laptop akkut, az itteni ár töredékéért ( 22 eFt helyett 7 eFt-ért).
  Gyorsan rendesen megkapta, a termék is megfelelő volt.
   
 6. LadyNelson

  LadyNelson Állandó Tag

  Ruhákkal érdemes vigyázni, mert a minőséget csak akkor látja az ember, amikor már kézhez kapta az árut, de nekem nagyon bevált. Többször rendeltem már aliexpresszről, lekopogom, minden rendben ment.
   
 7. Eri70

  Eri70 Állandó Tag

  Mi az aliexpress-ről rendeltünk cipőt, tábla pc-t, notebook akkumlátort, lcd kijelzőt, karórát, ékszert, micro sd kártyát és baldahint is. Mindent ingyenes szállítással. Eddig minden renben volt (reméljük ezután is így lesz).
   
 8. kokojumbo

  kokojumbo Vendég

  Őőőő milyen súlyhatárig lehetséges az ingyenes szállítással próbálkozni?
  Pl. egy tíz kg-os holmit is elküldenek? Nekem konkrétan van egy bizonyos cég bizonyos termékére igényem, ezt meg lehet vajon oldani? Köszi!
   
 9. Alamuszi

  Alamuszi Állandó Tag

  Üdv mindenkinek. Mostanság találtam rá én is az e-bay-ra, olvasgattam elég sokat róla hozzászólásokban, így köztük azt is, hogy szükség van egy paypal-os netes regisztrációra. Valamelyik hozzászólásban volt olyan, hogy webes kártya is jó, én esetemben a héten bementem az Otp-be, és nyitotta pluszba a már meglévő számlámon belül egy webes Maestro Card-ot, amire a neten belül az otp-s számlámról tudok átemelni pénzt a webkártyámra, és azzal fizetni rendelésekkor. Feltétele volt ennek, hogy havi 2 vásárlást ezzel a kártyával kellesz lebonyolítani. E-bay-on szerettem volna kis összegi mis-mást venni, viszont a paypal regisztrációs oldalon a felület kér olyanokat, hogy a kártya lejárati ideje, meg száma, ami a hátoldalon van elvileg, viszont a webkártyán hol fogok én ilyet találni, kérdezném én. Akkor most webkártyával nem is tudok vajon regisztrálni a paypal-on, vagy hogy is van ez? Légyszi segítsetek, a lányom is onnan nézte ki az ajándékát Mikulásra, csak nem jutunk hozzá.
   

Megosztás