Hírek Vérdíjat tűztek ki a kaliforniai leszámolás elkövetőire

Egy család négygenerációnyi tagját ölték meg egy drogkartellszerű leszámolásban Kaliforniában. Az áldozatok között volt egy 16 éves lány és 10 hónapos csecsemője, valamint a gyerek nagymamája és dédnagymamája is. Az FBI magas nyomravezetői jutalmat ajánlott fel a gyilkosok elfogása érdekében.

Éppen a lövöldözés előtt egy héttel tartott házkutatást a rendőrség a Parazz családnál kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt. A háromezer fős Goshen városában hétfőn két holttestet az utcán, négyet pedig a házban találtak meg. Mind a hatan a Parazz család tagjai voltak. A rendőrség szerint legalább ketten követték el a gyilkosságokat.

A BBC beszámolója szerint Mike Boudreaux, a Tulare megyei seriff azt mondta, hogy a hétfői lövöldözés célzott, „drogkartellszerű” leszámolás volt, amit csak három ember élt túl. Egyikükre a házban találtak rá, aki a földön feküdt, lábát az ajtónak támasztotta, ezzel megakadályozva, hogy a támadók bejussanak a szobába. A másik két túlélő egy közeli lakókocsiban húzta meg magát.


A seriff arról is beszámolt, hogy a helyszíneléskor kiderült, hogy a 16 éves anyuka megpróbált elmenekülni a gyerekével együtt, de a támadók fejbe lőtték őket. A nyomozást az FBI is segíti, és a gyilkosok elfogása érdekében 10 ezer dolláros (nagyjából 3,7 millió forint) nyomravezetői jutalmat ajánlottak fel, és a gyanúsítottak után kutatva folyamatosan figyelik a mexikói és a kanadai határt is.

Kuli Orsolya

1674217769456.png
 
Mivel véletlenek elég ritkák az ilyen leszámolásokban így a vérdíjnak nem tudom lesz-e eredménye....
Nem vénnek való vidék.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Zoltan1977Apa wrote on Pozitiva's profile.
Kedves Pozitíva, a feleségem gyógypedagógiai asszisztens képzésen tanul. Sokat segíthetne egy jó könyv, ha még megoldható, el tudnád küldeni a már sokak által emlegetett Gordosné: Bevezető általános gyógypedagógiai ismeretek c. könyvet? Köszönöm előre is!
Sziasztok! SOS LENNE valaki tud segíteni ezeknek a feladatoknak a megoldó kulcsában? Az is elég ha csatoltok képet a netről,de én ott mondjuk nem találtam fenn... Kérlek szépen segítsetek....
Sziasztok!Keresem get to the top 1 angol könyvhöz tartozó Teszteket!Esetleg valakinek megvan?
IMOPB wrote on ildi200429's profile.
A Hold sötét oldalán, Bűnös éj, Halálos csók van meg. Kell?
Sziasztok!
Keresem a régi apáczais betűhívóképeket (2002-2003 környéke). Esetleg valakinek megvan scannelve, vagy be tudná nekem scannelni?
Nagyon köszönöm előre is :)

(Tudom, hogy a mostani fent van, de nekem jobban tetszik a régi)

Statisztikák

Témák
37,563
Üzenet
4,650,316
Tagok
606,159
Legújabb tagunk
tomn21
Oldal tetejére