Hírek Vérdíjat tűztek ki a kaliforniai leszámolás elkövetőire

Egy család négygenerációnyi tagját ölték meg egy drogkartellszerű leszámolásban Kaliforniában. Az áldozatok között volt egy 16 éves lány és 10 hónapos csecsemője, valamint a gyerek nagymamája és dédnagymamája is. Az FBI magas nyomravezetői jutalmat ajánlott fel a gyilkosok elfogása érdekében.

Éppen a lövöldözés előtt egy héttel tartott házkutatást a rendőrség a Parazz családnál kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt. A háromezer fős Goshen városában hétfőn két holttestet az utcán, négyet pedig a házban találtak meg. Mind a hatan a Parazz család tagjai voltak. A rendőrség szerint legalább ketten követték el a gyilkosságokat.

A BBC beszámolója szerint Mike Boudreaux, a Tulare megyei seriff azt mondta, hogy a hétfői lövöldözés célzott, „drogkartellszerű” leszámolás volt, amit csak három ember élt túl. Egyikükre a házban találtak rá, aki a földön feküdt, lábát az ajtónak támasztotta, ezzel megakadályozva, hogy a támadók bejussanak a szobába. A másik két túlélő egy közeli lakókocsiban húzta meg magát.


A seriff arról is beszámolt, hogy a helyszíneléskor kiderült, hogy a 16 éves anyuka megpróbált elmenekülni a gyerekével együtt, de a támadók fejbe lőtték őket. A nyomozást az FBI is segíti, és a gyilkosok elfogása érdekében 10 ezer dolláros (nagyjából 3,7 millió forint) nyomravezetői jutalmat ajánlottak fel, és a gyanúsítottak után kutatva folyamatosan figyelik a mexikói és a kanadai határt is.

Kuli Orsolya

1674217769456.png
 
Mivel véletlenek elég ritkák az ilyen leszámolásokban így a vérdíjnak nem tudom lesz-e eredménye....
Nem vénnek való vidék.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,127
Üzenet
4,800,657
Tagok
615,668
Legújabb tagunk
Foss
Oldal tetejére