Véres baltás Orbánnal fogadták az örmények Los Angelesben Kósa Lajost

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 25.

Melitta - 2017 Október 25, 10:31
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Kellemetlen meglepetés várta Kósa Lajost Los Angelesben. A Modern Városok Programért felelős tárca nélküli miniszteri posztra száműzött politikus a Magyar Házban mondott a vasárnap beszédet 1956-os szabadságharc évfordulóján tartott megemlékezésen. Ám nem csak magyarok várták, hanem örmények is, akik még nem felejtették el a baltás azeri gyilkos kiadatását.

  A helyi örmény közösség már előre készült, portáljuk, az Armenian Life napokkal Kósa érkezése előtt tiltakozásra szólította fel olvasóit,"a teljes morális csőd magyar vezetés" képviselője ellen.

  Voltak, akik így is tettek. A minisztert tüntetők várták a Magyar Ház előtt, akik Orbánt véres baltával ábrázoló táblákkal, illetve egy molinóval érkeztek, amelyben köszöntötték

  "azt a sok ezer tisztességes magyart, akik elítélik a baltás gyilkos Safarov kiadását Azerbajdzsánnak."

  [​IMG]

  Ramil Safarovot 2012. augusztusában adták ki a magyar hatóságok hazájának. A férfit 2007-ben ítélték életfigytiglani börtönre, mert három évvel korábban

  egy baltával meggyilkolta örmény hallgatótársát Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Hungária körúti kollégiumában.

  Tettét azzal indokolta, hogy áldozata, Gurgen Margaryan "provokálta" őt, gyalázta nemzeti jelképeit és gúnyolódott az azerieket ért háborús atrocitásokon.

  A Panama-papírokra hivatkozva az Átlátszó idén szeptemberben azt írta, hogy gyanús hátterű magyar cégek számlájára több mint hét és millió dollárnyi összeget utaltak Azerbajdzsánból éppen abban az időszakban, amikor kiadtuk a baltás gyilkost.

  ormenyek_0.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 25.

  1. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Akkor nem értettem miért is kell kiadni (ahol aztán nemzeti hősként ünnepelték)....úgy tűnik itt a válasz.
   vazonosito, Gagamail és setni kedveli ezt.
  2. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Én anno optimista módon az azeri olaj, illetve az ahhoz kapcsolódó esetleges magyar beruházási lehetőségekért véltem a kiadatást, de most úgy tűnik sekélyes magánérdekek álltak a magyar háttérben...
   (Amit erősíteni látszik az is, hogy az EU-ban csak a magyar fideszes képviselők nem szavazták meg az azeri kenőpénzek vizsgálatára létrehozandó bizottságot.)
  3. krabat1
   krabat1
   a hülyéi simán be is ismerhették volna XD XD XD
   gumelig és Gagamail kedveli ezt.
  4. Koroknay bela
   Koroknay bela
   Hát ez azért elég rémisztő. Baltás gyilkost adunk ki, polgármester jelöltet gázolnak halálra, "véletlenül" épp a választás előtt, tanúskodni készülő alak hal meg rejtélyes körülmények közt a rendőr autóban, a pénzek milliárdos mértékben tünnek el, stb. stb.
   Hová vezet ez?
   ladybug7spots és Gagamail kedveli ezt.
  5. vazonosito
   vazonosito
   A vér, a balta és K. Mr 20% Lajos kapcsolatát más, egyszerűbb kontextusban is szívesen olvastam volna. Kár.
   ladybug7spots kedveli ezt.
  6. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Kiérdemelték! Mármint a tüntetést - a magyar küldöttség - K.L. nem minősítem, régóta a "begyemben" van a nyilatkozatai miatt.
  7. szundi53
   szundi53
   Nyugi. Lesz ez még még cifrább is. 2010 óta fokozzák. Viktorka rég kiadta a parancsot: "Merjünk nagyot álmodni!"
   Hogy hová vezet, nem tudom, de a fák sem nőnek az égig. Addig lopnak ezerrel, mert nagy a család, a gyerekek a saját lábukra akarnak állni, a csicskások is kell pár fillért adni. Soroljam?
   Georgina Bojana és Koroknay bela kedveli ezt.
  8. cat34
   cat34
   Hogy hová? Elég, ha megnézed hová szokott Viktorka mászkálni széles e ki világunkba :o

   Azon csodálkozom, hogy Kim Jong Unt még nem látogatta meg és nem kért tőle egy pár tippet, hogyan irányítsa az országot. Vagy lehet, hogy volt, csak mi nem tudunk róla? o_O
   Georgina Bojana kedveli ezt.

Megosztás