Vadászgörény

csikoscica

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem 2 görényem van, mindkettő befogadott állat! Teljesen szelídek, a 7 éves gyerekemmel hancúroznak! Nagyon rosszak, amit nem szabad csinálni, azt biztosan kipróbálják! Finnyás dögök, a húst nem szeretik:D, - ők tápos görik! Nagyon jó minőségű száraztápot kapnak, ez fogkő ellen is jó és az alom sem olyan szagos, mint amior még húst ettek! Élnek-halnak a margarinért ill. a kígyóubi, görögdinnye és a szőlő ( hámozva... ) is bejön nekik! Nagyon hiányoznának, ha eltűnnének az életünkből:)!
 

Magus666

Állandó Tag
Állandó Tag
Volt egy fehér a Hypo(lány) vad és öntörvényű, volt a HULK(lány) tünemény, volt a SÜTI ő fiú hát volt fogása(az ujjamon) :)
 

Magus666

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja és amikor SÜTI a fiú göri a macskát a hátánál fogva behúzta a hűtő mögé na igen hát akkor fetrengtem a röhögéstől :)
Na akkor találtam meg a rég elveszett konyha ruhát, távirányítót,fakanalat és egyéb kincseket, szóval szerintem jó fejek :)
 

merienn666

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem jelenleg 2 van. Egy albínó leányzó és egy vadas fiú.
A legelső egy albínó fiú volt, Marius. Ó 8 hónapos korában került hozzám, és egyáltalán nem volt kézhez szoktatva. Beletelt egy jó pár hétbe mire úgy ahogy meglehetett simizni, de szépen lassan teljesen megszokott minket és rájött, hogy az emberi kéz nem jelent rosszat a számára főleg,hogy mindig kapott egy pici tejszín habot, hmikor jól viselkedett :))
Nagyon imádtam, desajnos agyvérzést kapot és a doki nem tudta megmenteni. :(
A másik kettő viszont nagyon jól megvan, ők kiskoruktól kezdve nálam vannak. Igazi kis mókamesterek. Mindig azon mosolygok, hogy Deniel milyen könnyen elfárad Odetthez képest.. :)
A kis energia bomba.. ^^
 

valiliv

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is volt egy kislány vadászgörényem.:-( Már felnőtten kaptam, egy "elajándékoznám vadászgörényem"..c. hirdetés által jutott hozzám. Óvatosan barátkoztunk, de furcsa volt..sokat olvasgattam róla mielőtt örökbefogadtam, és csupa jó dolgot írtak a vadászgörényekről. Elvittük orvoshoz és kiderült, h süket és ezért volt kicsit agresszívabb.
 
szeliditheto.csak gondozast es torodest igenyel.

nekem is volt es szo szerint szotfogado.egy kis allat.ha foglalkoznak vele.

egy igazi tars es kis bohoc

igazi csenevezsek szertni lehet ket

hihetetlen baratsagos kicsi allat

kicsi kis teremtmeyek de huseges tars
 
Oldal tetejére