Vadászgörény

körömlakkbaby témája a 'Vad- és vadon élő állatok' fórumban , 2008 Január 4.

 1. borosklaudia2002

  borosklaudia2002 Állandó Tag

  a kicsi cukik
   
 2. borosklaudia2002

  borosklaudia2002 Állandó Tag

 3. hobati

  hobati Állandó Tag

 4. csikoscica

  csikoscica Állandó Tag

  Nekem 2 görényem van, mindkettő befogadott állat! Teljesen szelídek, a 7 éves gyerekemmel hancúroznak! Nagyon rosszak, amit nem szabad csinálni, azt biztosan kipróbálják! Finnyás dögök, a húst nem szeretik:D, - ők tápos görik! Nagyon jó minőségű száraztápot kapnak, ez fogkő ellen is jó és az alom sem olyan szagos, mint amior még húst ettek! Élnek-halnak a margarinért ill. a kígyóubi, görögdinnye és a szőlő ( hámozva... ) is bejön nekik! Nagyon hiányoznának, ha eltűnnének az életünkből:)!
   
 5. GadMar

  GadMar Állandó Tag

  Nekem is volt, nagy buli!
   
 6. Magus666

  Magus666 Állandó Tag

  Nekem volt, nagyon nagy arcok és mindegyik más volt más egyéniség :)
   
 7. Magus666

  Magus666 Állandó Tag

  Volt egy fehér a Hypo(lány) vad és öntörvényű, volt a HULK(lány) tünemény, volt a SÜTI ő fiú hát volt fogása(az ujjamon) :)
   
 8. Magus666

  Magus666 Állandó Tag

  Ja és amikor SÜTI a fiú göri a macskát a hátánál fogva behúzta a hűtő mögé na igen hát akkor fetrengtem a röhögéstől :)
  Na akkor találtam meg a rég elveszett konyha ruhát, távirányítót,fakanalat és egyéb kincseket, szóval szerintem jó fejek :)
   
  zzsuzsa kedveli ezt.
 9. merienn666

  merienn666 Állandó Tag

  Nekem jelenleg 2 van. Egy albínó leányzó és egy vadas fiú.
  A legelső egy albínó fiú volt, Marius. Ó 8 hónapos korában került hozzám, és egyáltalán nem volt kézhez szoktatva. Beletelt egy jó pár hétbe mire úgy ahogy meglehetett simizni, de szépen lassan teljesen megszokott minket és rájött, hogy az emberi kéz nem jelent rosszat a számára főleg,hogy mindig kapott egy pici tejszín habot, hmikor jól viselkedett :))
  Nagyon imádtam, desajnos agyvérzést kapot és a doki nem tudta megmenteni. :(
  A másik kettő viszont nagyon jól megvan, ők kiskoruktól kezdve nálam vannak. Igazi kis mókamesterek. Mindig azon mosolygok, hogy Deniel milyen könnyen elfárad Odetthez képest.. :)
  A kis energia bomba.. ^^
   
  GadMar kedveli ezt.
 10. valiliv

  valiliv Állandó Tag

  Nekem is volt egy kislány vadászgörényem.:-( Már felnőtten kaptam, egy "elajándékoznám vadászgörényem"..c. hirdetés által jutott hozzám. Óvatosan barátkoztunk, de furcsa volt..sokat olvasgattam róla mielőtt örökbefogadtam, és csupa jó dolgot írtak a vadászgörényekről. Elvittük orvoshoz és kiderült, h süket és ezért volt kicsit agresszívabb.
   

Megosztás