Vajon ki voltam előző életemben ?

Plato témája a 'Vallás,szellemtan' fórumban , 2011 Február 12.

 1. Szandra_91

  Szandra_91 Állandó Tag

  én nagyon kíváncsi lennék rá
   
 2. evapatocs

  evapatocs Állandó Tag

  Kár lenne.
  Mi lenne,ha kiderülne,hogy a férjed az apád...:confused: :)
   
  hannah22 és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 3. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Lehet, hogy kiderülne valami mai probléma igazi oka... akár párkapcsolati, akár betegség..
   
 4. kiry75

  kiry75 Állandó Tag

  Gondolom valami nagyon rossz ember lehettem, ha ilyen nehéz élet jutott osztályrészül most. Remélem, hogy ezt végigküzdve kiharcolok egy jobb következő életet.
   
 5. GadMar

  GadMar Állandó Tag

  Azóta rájöttél, hogy mi lehettél előző életedben?
   
 6. Mexa

  Mexa Állandó Tag

  Nem szívesen utaznék,mert vannak átfedéses érzéseim.
  Pár éve éppen a kisfiamért mentem az oviba,amikor az előtérben megláttam ácsorogni egy fiatal párt.Futólag rájuk pillantottam amikor elmentem mellettük és a srác oldalról "ismerősnek" tűnt.Kicsit összezavarodtam,de nem tudtam hova tenni,csak amikor visszafelé jövet egymás szemébe néztünk.Csak bámultuk egymást amíg be nem zártam az ajtót...Aztán egyetlen szó vágódott nekem: Szolga! Hát persze!
  szolga...szolga...de nem olyan...hanem barát,de szolga...
  Ezzel együtt szakadtak fel a belső felismerések,hogy már mindent lerendeztünk egymással,nem is éreztem semmit,ezért sokáig nem értettem miért volt rá szükség...Na az érdekes volt...
  Egyébként gyakran azon kapom magam,hogy hiányzik az életemből a hűség,amit a barna hajú és szemú embertípushoz kötök.Ezen még dolgoznom kell...
  És még mindig játszom az agyam.. ;)
   
  GadMar kedveli ezt.
 7. Orion96

  Orion96 Állandó Tag

  Kíváncsi lennék rá, hogy ki vagy mi lehettem az előző életemben.
  Sokan írták, hogy minden ami ebben az életben történik az az előzőéletük oka vagy okozata. Nos...
  Pillanatnyilag ápolónak tanulok...
  Imádom az állatokat...
  Már-már fóbiásan rettegek a magasságtól...
  Számomra 5 ember már tömeg...
  Nos, határozottan elképzelésem sincs, hogy ezek közül bármelyik jelenthet e valamit.
   
 8. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  Nos: ez csak rész igazság.
  Annál az egyszerű oknál fogva merem ezt állítani, h minden tettednek van ugyan következménye, de a következményeit - lehetőség szerint - nem hurcoljuk át egy következő életre, hanem a lehető legkevesebb "teherrel" távozunk.
  Másrészt: nem szakajtja valaki Rád a sorsod, nincs előre megírva a teljes forgatókönyv! Vannak ugyan momentumok, amelyeket nem hagyhatsz ki - mint a PC játékoknál a "mentőhelyek", :) de alapvetően TE írod életed forgatókönyvét, saját magad vagy a főszereplő, és nem utolsó sorban a néző is!
  Igen, de ez lehet annyira személyes, h ha valóban érdekel, inkább privátban fejteném ki, nem feltétlenül tartozhat mindenkire! Keress meg, ha gondolod..:)
   
 9. Nem is figyeltem eléggé az álmaimra míg egyszer csak kiderült, hogy mi voltam előző életembe. Ez egy belső utazás alkalmával tudtam meg. S nagyon sokminden a helyére került az életembe. Sok minden volt amitől írtóztam, s ennek is megvolt az oka. Mostmár értem, hogy nem szabad elveszni a tudásban, de gyanakkor segíthet megérteni mit miért teszel úgy ahogy. Mit üzennek az álmok, merre is tovább...
   
 10. itorka

  itorka Állandó Tag

  Pedig ez a felállás! Úgy tűnik anélkül kell boldogulnunk jelenlegi életünkben, hogy tudnánk az előzményekről. Ennek biztosan meg van a jó oka. Az csak egy plusz ha valahogy mégis csak ráébredünk a huncutságra. Akkor viszont előnyhöz jutunk azon embertásainkkal szemben, akik nem tudnak róla vagy esetleg elutasítják mindezt.
  Én ha kérdést tehetnék fel az előző inkarnációmnak az az lenne, hogy milyen hibákat követett el, amit nem tudott kijavítani?
  Ez azt hiszem sokat segítene az elkövetkezőkben.....
   

Megosztás