Vajon ki voltam előző életemben ?

Plato témája a 'Vallás,szellemtan' fórumban , 2011 Február 12.

 1. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Akkor külön definiáljuk ezeket :p[/quote]
  kiss
   
 2. Plato

  Plato Állandó Tag

  Eredeti szerző Plato [​IMG]
  .

  "Szerintem van anyag szellem nélkül, hisz a földön van kavics, ezeknek nincs lelkük :grin:"
  "Idézet:
  Még asztráltestük is van."

  Élő dolgoknak van asztráltestük, de kavicsnak még nem láttam.
  Kinek van erre bizonyítéka ?
  Ha egy kavicsnak volna lelke, az igen gáz lenne, mert semmire sem lenne képes, csak azt élvezhetné hogy valaki belerúg :D.

  Itt ugye a kérdés hogy neked mit jelent a lélek , és az asztráltest fogalma ...
   
 3. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  :``:
   
 4. KDina

  KDina Állandó Tag

  Ionon,

  Amit én olvastam a mai nap Manituról (hogy infóimat frissítsem,ahogy kérted), azt találtam,hogy az indiánok számára Manitu az természetfeletti erő,a számos szellem egyike és minden növénynek,köveknek is van saját manitujuk,így örömmel fedeztem fel,hogy igazság szerint ők az elementálokról beszélnek.
  Azt sajna nem találtam meg,hogy miért is Jézus az oka annak,hogy a telepesek elfoglalták az indiánok területetit,hacsak az nem,hogy mint annyi más ember Isten nevében tette,amit tett,ami persze egy baromság,mert Isten soha nem kért gyilkolást,de hát az a nagy helyzet,hogy ha vki vmit tesz és Istenre fogja,akkor már egyből Isten a hibás ezért...
  De mivel nem találtam meg az igazi okát annak,hogy miért Jézust okolod,így nagyon megköszönném,ha te,mint Manitu hívő-felvilágosítanál,gondolom sokkal többet tudsz erről,mint én.
  Én kettéválasztom a földi diktatúrát attól a "diktatúráról",hogy egy Istenben hiszek. Végülis te is csak Manituban hiszel,így akkor ez is egyfajta diktatúra,bár ahogy olvastam,ő a számos szellem egyike,így nem egy Isten.
  Isten már jóval előbb volt,mint Jézus,így tényleg nem azért jött létre Isten,mert Jézus megjelent.
  Az a nagy baj,hogy az emberek (mind a mai napig) félreértelmezték Jézus szavait és ebből lettek aztán olyan hülyeségek,mint,amit te is írtál,hogy Isten azt mondta,hogy mindenki cselekedjék belátása szerint. Nem. Isten nem ezt mondta.Jézus nem ezt tanította. Jézus azt mondta,hogy úgy cselekedj másokkal,mint,ahogy te szeretnéd,hogy veled cselekedjenek.
  Mennyire más értelme van,nem? És ez benne van a Bibliában. Nem én találtam ki. Ha a telepesek így gondolkodtak volna,vmint azt is a fejükbe tartották volna,hogy Jézus azt mondta: a szeretet vezérelje a cselekedeiteket, akkor valószínű,hogy béké hagyták volna az indiánokat. De mivel nem,erre csak azt tudom mondani,hogy ál-hivők voltak,vagy még azok se,Jézus szavait teljesen kifordították,átértelmezték a maguk javára.Ezért nem Jézus és nem Isten a hibás. Büntijüket meg a karma törvényében megkapták. Az is lehet,hogy azok,akik megölték az indiánokat,most egy jó kis arab országban vannak,vmi háborús övezetben civilként.
  Sajnálom,de nincs a tudatomban Manitu...Nekem Jézus van a tudatomban.
  Jézus sem erőltetett senkire semmit. Mint azt te kérted tőlem az előbb,így most én kérlek,hogy akkor olvass utána Jézus tanításainak,a legjobb anyagokat erről Karsay Pistinél találod,de én is küldhetek neked. Merőben más Jézus az,mint,akiről te beszélsz...merőben más,mint,amit a vallások tanítanak róla tévesen...
  Hatalom mámor? Ez nekem furcsa. Senki nem gyakorol itt hatalmat,Pisti sem tart a fejedhez fegyvert,hogy márpedig abban higgy,amiben ő.
  Vannak olyan emberek,akik úgy érzik,hogy az,amiben én hiszek,vagy az,amit Pisti tanít,az egyezik az ő meglátásukkal. És vannak olyanok,akik nem. Nincs itt semmiféle hatalom mámor,meg diktatúra,meg ilyen dolgok.
   
 5. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Szia Ionon!kiss
  Találtam egy írást, ami Jézus, Isten tanítását összefoglalja.
  Én nem találtam benne semmi olyat, hogy menjenek az emberek, és foglalják el az Indiánok földjét, és öljék meg őket.
  Legyen nagyon szép, és vidám tavaszi napod!
  Sok szeretettel Erzsi.kiss
   
  BlueDeer és KDina kedveli ezt.
 6. Plato

  Plato Állandó Tag

  Az is érdekes hogy vannak anyagok amik nem léteznek 4d ben, csak 3dben.
   
 7. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  4d az utazás tere, érted vagy nem érted, sokadjára mondom. :confused:
   
 8. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Tudatfelé haladsz, ott megtalálod a forma lelket ami rád van szabva, majd akkor ha kitöltöted teljes terjedelmeddel és tudatoddal megértesz mindent, nem az istenért vagy itt, és nem jézus szeretetéért (ha ennyi rabszolgasors jár utána)kiss
   
 9. Plato

  Plato Állandó Tag

  Na de az utazásnak mi köze az anyaghoz ? :D


   
 10. Rone477

  Rone477 Állandó Tag

  ez nagyon érdekes
   
 11. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Neked az utazásnál az idővel van gondod, és nem a térrel, dobj el egy követ meglátod meddig jut el?:cool:
   
 12. fancsi1

  fancsi1 Állandó Tag

  Ki voltam előző életemben?

  Egy nagyon jó könyvet teszek közzé ami a regressziós hipnózis elsajátítását teszi lehetővé. Ezáltal visszamehetünk előző életeinkbe, és megérthetjük jelenlegi lelki folyamataink gyökereit.
   
  attis45, baknaffek és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 13. Plato

  Plato Állandó Tag

  Csakhogy igazából az idő és a tér véresen összetartozik.

  Igazából nincs is idő meg tér külön, csak a teremtés első fázisaiban.

  Itt most mi a 3d ben csak téridőről beszélhetünk.

  Az időről amúgy semmit sem tudunk...

  Én az időnek szerkezete is van, és fénysebességgel terjed gömbszerűen.
   
 14. Plato

  Plato Állandó Tag

  Most már csak valami rendes kiterjesztésben kéne közzétenni ...

  Csatolhatnád a programot is mivel lehet megnézni :D
   
 15. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag


  Szia Plato!kiss
  Ezzel elolvashatod.
  Nagyon jó a könyv.
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok, hétvégétek!
  Sok szeretettel Erzsi.kiss
   
 16. Plato

  Plato Állandó Tag

  Amugy az már régóta tudnak civilizációk utazni, hisz már sok faj meglátogatott minket itt a földön. Van vagy 15 féle térugrásos alapelven működő ufó is... Mi még egyet sem ismerünk :D.

  A legelterjedtebb változatban az ufóban lévő hajtómű egy térkvantumot hoz létre és tart fent, és ennek torzíttatásával lép az egész jármű a térben.
  Ugyanez "álantigravitációs" műszer is, mert csak kicsiket lép feljebb és feljebb a térben az ufó állónak látszóhelyzetben, akkor meg is van oldva az antigravitáció. Magyarán feljebb tér ugrik kicsiket ...

  Az űrhajók a nemtér-nemidőben az az a térszegmensek közti részben "utaznak" ahol nincs tér, így nem is kell menni semerre. Csak a térkvantumukat kell torzítgatni, majd visszaszinkronizálni magukat a térbe.

  A térrétegek 10 a 27. en Hz es. E frekvencia közé kell beszinkronizálni a járművet, hogy a nemtér-nemidőbe jusson, majd vissza.

  A müonok csak milliomod másodpercig élnek, így hol van még a 10 27. en ? :D

  Van itt még mit fejlődni az oviban :p
   
 17. gulyamoc

  gulyamoc Állandó Tag

  Szerintem csak egy hely van és egy idő: az itt és most.
   
  Shaw61 kedveli ezt.
 18. Shaw61

  Shaw61 Állandó Tag

  Mélyen egyetértek.
  A mostban, a jelenlét ereje által oldódik fel a karma.
   
 19. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Pediglen az idő legyőzhető és neked megvannak a képességeid rá, olyan távolságokat tudsz megtenni így hogy a fényt haladását is megtudod előzni (véleményem) tévesek a fizikai tananyagok e téren, (vagyis valamiért tilos beszélni róla, nehogy zavar legyen a csendes agyi gondolkodásban). Igen de a 4dimenziót e 3dimenzióban hozod létre, mivel inne indulsz el, és a 3dimenzióban fogsz megjellenni a célnál, ha így akarod (de szerintem tudsz olyan távolságokra menni ami felfoghatatlan az emberi elmével) és hogy ott milyen a térszerkezete. De van mert e térben nincs idő, ha utazol, és nem csak utazásra használható valamelyí cselekvéskor is használhatod, mások nem látnak semmit csak a történést veszik észre de hogy hogyan történik azt az emberi szem nem tudja követni, csak a technika. Milyen teremtés biblia órán vagyok már megint????\\m/
   
 20. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Abban a pillanatban ahogy leírtad a betűket már elavult, hisz a múlt jelei lettek!kiss
   

Megosztás