Valaki felmászott egy épp felszállni készülő repülő szárnyára Vegasban

Őrizetbe vettek egy férfit, miután szombaton felmászott az Alaska Airlines gépének szárnyára a Las Vegas-i repülőtéren .

A Las Vegas-ból Portlandbe tartó 1367-es járat felszállásra készült a McCarran Nemzetközi Repülőtéren, amikor a pilóta észrevette, hogy valaki közeledik a gép felé, erről azonnal értesítette is az irányítótornyot az Alaska Airlines közleménye szerint.

A repülőgép egyik utasa videót is készített a férfiról. Ezen a felvételen az látszik, hogy a férfi, aki felmászott a Boeing 737-es szárnyára, ott sétálgatott, leült, majd levette a cipőjét és a zokniját is, mielőtt megpróbált felmászni egészen a szárny végére.

A Las Vegas-i rendőrkapitányság a repülőtér biztonsági személyzetével együtt vette őrizetbe a férfit az akció után. Utólag kiderült, hogy egy kerítésen átmászva jutott be a repülőérre. Miután őrizetbe vették, egy egészségügyi intézménybe szállították.

A repülőgép a furcsa jelenetsor után visszagurult a beszállókapuhoz, és teljesen átnézték, mielőtt a felszállási engedélyét megkapta volna. A légitársaság tájékoztatása szerint az eredetileg 12:30-ra kiírt járat végül 16:48-kor tudott csak elindulni Vegasból.
Femaszott  REPULOGEPRE.jpg


Csatári Flóra Dóra
 
Megnyugtató, hogy a hülyék igazságosan lettek elosztva. Minden népnek jutott belőle, egyiknek sem kell a szomszédtól kölcsönkérni.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,127
Üzenet
4,800,648
Tagok
615,668
Legújabb tagunk
Foss
Oldal tetejére