Valaki felmászott egy épp felszállni készülő repülő szárnyára Vegasban

Őrizetbe vettek egy férfit, miután szombaton felmászott az Alaska Airlines gépének szárnyára a Las Vegas-i repülőtéren .

A Las Vegas-ból Portlandbe tartó 1367-es járat felszállásra készült a McCarran Nemzetközi Repülőtéren, amikor a pilóta észrevette, hogy valaki közeledik a gép felé, erről azonnal értesítette is az irányítótornyot az Alaska Airlines közleménye szerint.

A repülőgép egyik utasa videót is készített a férfiról. Ezen a felvételen az látszik, hogy a férfi, aki felmászott a Boeing 737-es szárnyára, ott sétálgatott, leült, majd levette a cipőjét és a zokniját is, mielőtt megpróbált felmászni egészen a szárny végére.

A Las Vegas-i rendőrkapitányság a repülőtér biztonsági személyzetével együtt vette őrizetbe a férfit az akció után. Utólag kiderült, hogy egy kerítésen átmászva jutott be a repülőérre. Miután őrizetbe vették, egy egészségügyi intézménybe szállították.

A repülőgép a furcsa jelenetsor után visszagurult a beszállókapuhoz, és teljesen átnézték, mielőtt a felszállási engedélyét megkapta volna. A légitársaság tájékoztatása szerint az eredetileg 12:30-ra kiírt járat végül 16:48-kor tudott csak elindulni Vegasból.
Femaszott  REPULOGEPRE.jpg


Csatári Flóra Dóra
 
Megnyugtató, hogy a hülyék igazságosan lettek elosztva. Minden népnek jutott belőle, egyiknek sem kell a szomszédtól kölcsönkérni.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,798
Tagok
615,335
Legújabb tagunk
KevinSon
Oldal tetejére