Vancouveri fiatal magyarsag?

szil76.

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Sziasztok! Csak egy gyors kérdés. Úgy néz ki, hogy a feleségemmel (aki magyar-kanadai állampolgár) már több mint 1 éve összeházasodtunk itt Magyarországon. Egy pár hónap múlva szeretnénk kimenni hosszabb időre Kanadába, azon belül Vancouverbe. Így hát arra gondoltunk, hogy elkezdjük intézni a bevándorlási papírokat. A kérdés tulajdonképpen arra vonatkozik, hogy van-e valakinek tapasztalata arról, hogy miként érdemes belefogni az ügyintézésbe? Jobb, ha esetleg Magyarországrol nyújtjuk be a kérelmet, vagy hasznosabb, ha én túristaként utazom ki, és majd onnan kezdjük el intézni a teendőket? Ha jól tudom fél évig kinnt lehet tartózkodni.
Elméletileg az alábbi weboldalon megtalálod a válaszokat:
www.cic.gc.ca

Sok sikert!
 

Kidogo

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Klarissa!

Magam is kerestem erre a kérdésre a választ, és úgy találtam, hogy Kanada szerint túlzott költségekkel jár a fogyatékos személyek ellátása, ezért nem támogatja emigrációjukat.

Az alábbi link szerint egyetlen lehetôség ha a Business class keretében tudtok menni:
http://www.wikilaw3k.org/law/Immigr...to-Canada-with-a-Down-Syndrome-kid-361691.htm

Annyit hozzátennék, hogy egyértelmű legyen, hogy jól funkcionáló, egyébként egészséges gyerekeket sem engedtek be, mert szellemi fogyatékos volt (pl. Down kóros).

sziasztok
párom távmunkába dolgozik egy vancouveri cégnek .A cégtulaj hívja ki 1-2 hónapra,mindent fizet.úgy néz ki,hogy a munkájukkal olyan gyorsan haladnak,hogyha elkezdik kint telepíteni a programukat többet lesz kint mint itthon.Ez nem gond,mert mi is szeretnénk kimenni ,de nekünk a 3 gyerekünkből
az egyik fogyatékos,vele vagyok itthon ápolási segélyen.Ilyen körülmények között
mik a kilátásaink?
 

Payette

Állandó Tag
Állandó Tag
Hatha most nagyobb szerencsem lesz. Meg mindig szeretnek ismerkedni, baratkozni Vancouverben elo Magyarokkal. Koszonom elore is ha valaki ir :p

Payette
 

MarikaH

Állandó Tag
Állandó Tag
Talan ha egy kicsit irnal magadrol konnyebben menne, most hirtelen azt sem tudom fiu vagy lany vagy ?? De ha lesz kis idom beirom hol talalkozik egy kisebb csoport magyar, kb honaponket egyszer.
 

MarikaH

Állandó Tag
Állandó Tag
Egesz mas tema : Deli Dome magyar szuletesu fiatalember Ausztraliaban nott fel, kerekpa 393628_123739217773594_722572940_n.jpg ron vilagkoruli utra indult. Az elso szakasz Sydney- Budapest a napokban fejezodik be. Kb 500 napig volt uton, a foto Thailand-ban keszult.
 
Oldal tetejére