Venezuelai magyaroktól pánikolt be egy kis balatoni falu

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Április 14.

Melitta - 2018 Április 14, 05:30
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Nem sokkal a választások előtt terjedt el a pletyka Balatonöszödön, hogy migránsokat telepítenek be.

  A térség fideszes képviselője, Witzmann Mihály levelet írt az MNV-nek, hogy az elmúlt években Erzsébet-szállónak használt, de közel másfél éve üres üdülőkomplexumba valóban érkenek-e migránsok. Azt a választ kapta, hogy nem.

  "Tegnap elhelyeztek 227 néger migránst" - írta valaki a Facebookon, utalva ezzel arra, hogy betelepítik a migránsokat. A hír gyorsan el is terjedt - írja a 24.hu.

  A kedélyeket végül Boór Miklós, a szomszédos Balatonszemes alpolgármestere csitította le, miután közölte: "A valós helyzet a következő: A Máltai Szeretetszolgálat Venezuelából, az ottani katasztrofális állapotok miatt hazaköltöző magyarokat, vagy másod-, harmadgenerációs magyarokat szállásolt el az üdülő területén. Az itt elszállásoltak valamennyien magyarok vagy azok leszármazottai, keresztény értékrendet képviselő, hivatalos papírokkal hazatérő családok. Legtöbbjük ért, tud magyarul. Addig fognak az üdülő területén tartózkodni, amíg sikerül nekik lakhatást és munkahelyet találnia a Máltai Szeretetszolgálatnak. Sokuknak még nincs itthon a teljes családja."

  Az alpolgármester arra kért mindenkit, nyugodjanak meg, és adják tovább: szó sincs migránsok betelepítéséről.

  venezuela.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Április 14.

  1. setni
   setni
   Magyarok jöttek....
   Hogy aki elindítja az egész lavinát ilyenkor sunyul??
   Undorító.
   Valaki.
   Remélem a sors vagy Isten visszaadja neked ugyanezt ahogy megérdemled.
   tipasa és Kovipisti kedveli ezt.
  2. CasaLoma
   CasaLoma
   Jön a nyár! Aki jót akar magának, ne menjen a tengerpartra nyaralni!
   Menjen pihenni az északi országokba, ott garantáltan megőrízheti bőre fehér színét!
  3. gumelig
   gumelig
   Tavaly nyáron lebarnulva utaztam haza vonattal. Egy honfitársunk megkérdezte, hogy valódi magyar vagyok, vagy csak megtanultam a nyelvet...:D
  4. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Milyen furcsa most, hogy belegondolok...sétálunk Budapest belvárosában. Itt aztán láttam tegnap sok földrész gyermekét. Eszembe sem jutott, hogy migráns lehet. Nagyon szépek a Thai és indiai nők.
   Gyönyörűen voltak sminkelve, szép színes hosszú ruhákban. Miért kell ez az állandó riogatás?
   Gondolom, az egyetemvárosokban ez nem jön be, ahol már hozzászoktak más bőrszínű, arcvonású emberek jelenlétéhez.
  5. CasaLoma
   CasaLoma
   Tegnapelőtt este volt az Imagine Dragons koncert. Érdemes lett volna a bejáratnål közvéleménykutatást rendezni, vajon volt-e olyan népcsoport, vagy nemzetiség, amelyik nem képviseltette magát?
   kipling, Ernoe, tipasa és 1 másik tag kedveli ezt.
  6. gumelig
   gumelig
   Lehet, hogy már írtam, de mindig elképeszt ha eszembe jut.
   A statisztikai hivatal szerint csak három ország van a földön, akiknek
   polgárai nem élnek Zürichben.
   Klassz multikulti város + egy tó a közepén.

   Na, Fideszesek ezt kapjátok el ne a náthát...;)
   Ernoe, Melitta, CasaLoma és 1 másik tag kedveli ezt.
  7. Zsiraf9
   Zsiraf9
   Szóval jönnek még többen is?
   Ha az este aluljáróban megágyazóknak se talál lakhatást és munkahelyet a Máltai Szeretetszolgálat (vagy nem is akar?), akkor nekik hogyan fog?
   A Fedél Nélkül újság árusítása munkahelynek számít?
   Mikor tesz végre valaki feljelentést, hogy a magyar fociválogatottba migránst csempésztek? És a ferdeszemű magyar korcsolyázók?
   Szokott valaki a budapesti 200E buszon utazni? Ott mennyi migráns kinézetű nép szokott előfordulni... Tegnap láttam ott két közel keleti kinézetű nőt, fejkendő, terepszínű hátizsákok... Vajon terroristák lehettek???
   kipling, Ernoe és varázsdoboz kedveli ezt.
  8. csigafi
   csigafi
   Én csak azt nem értem minek épülnek újabb meg újabb szállodák amikor a jelenlegi meglévő szállodák, és szálláshelyek is konganak az ürességtől. Eltekintve attól a kevéstől amik nem. Persze itt most nem a koncertek, fesztiválok idejét veszem alapul. Migráns betelőpitésről meg annyit hogy közel se látványosan zajlik ha nem csordogálva. apránként ide egyet, oda egyet és így tovább. Amikor meg észrevesszük hogy már szinte többségben vannak már késő lesz.

   A népszámlálás sem arról szól hogy hány fő él az országban ha nem hogy felmérje hova hány főt lehetne esetleg betelepíteni. Vagy mégsem? :)

   Gyárak is épülnek de minek?? mikor a meglévők is konganak az ürességtől. Nem azért mert nem akar dolgozni a nép. ha nem azért mert éhbérért akarnak ott dolgoztatni embereket. Na persze ha a Magyarnak nem jó majd hoznak migránsokat akinek jó lesz. na és persze nekik majd kellenek a szállások is lásd szállodák :)
   Tők mindegy úgysem tesznek semmit a Magyarok az ellen amit nem akarnak hogy megtörténjen csak alszanak tovább és amikor majd felébrednek már rá se fognak ismerni az Országra.
   Tiszta trónok harca az egész pont az zajlik harc a trónért. hatalomért bármi áron
  9. Igipapa
   Igipapa
   Hehe...
   Sok a hülye az a baj.
   Mi a nejemmel most vagyunk néha faramuci helyzetben. Majd' egy év spanyol tengerpart után a szembejövők gyanakodva méregetnek és az ismerősök is elbizonytalanodni látszanak ha találkozunk. :)
   Ernoe, gumelig, varázsdoboz és 1 másik tag kedveli ezt.
  10. CasaLoma
   CasaLoma
   Falusi nagymamák is hangosan tiltakoznak a migráns ellen, ugyanakkor tárt karokkal és fullra megrakott hűtővel várja haza külföldön élő unokáját, aki jön is, az angol, német, kínai, török vagy afrikai házastársával az oldalán.
   Akkor miről is beszélünk?
  11. varázsdoboz
   varázsdoboz
   :D
   tipasa, Ernoe és CasaLoma kedveli ezt.
  12. Melitta
   Melitta
   Borzalmas, tegnap lattam egy videot egy 74 eves idos fogatlan az az 1 fogu asszonysag meselte mennyire fel a migransoktol,mert ugye megakarnak eroszakolni minket es minden rosszat csinalni velunk.
   Szinte megmosolyogni valo volt elkepzeltem a felvilagot atgyaloglo fiatalember unokaja koruli azonnal olyan vagyat ebreszt benne az oregasszony hogy menten leteperi es megeroszakolja. Igaz az egesz faluba senki nem latott migranst o sem, de a tv be mondtak.
  13. tornando
   tornando
   Mindkettőtöknek szól.
   Igaz most az eredmény függőben, így nem mondhatom mi várható a Fidesz kommunikációtól a következő 4 évben.
   Hallgattam politikusok beszélgetését.
   Ott mondták: Várhatóan 4 évig még fenntartja a migráns beszédet és témát.
   Na de ha ellenzékbe kénytelen vonulni, arról nem beszéltek előzetesen.
   De szerintem még 4 évig akkor is ezt halljuk.
   CasaLoma kedveli ezt.
  14. CasaLoma
   CasaLoma
   Arab, afrikai orvosok kellenének minden vidéki körzetbe és kórházba, jót tenne a költségvetésnek. Mindjárt lecsökkennének az egészségbiztosítási pénztár kiadásai. :D
   bubu és varázsdoboz kedveli ezt.
  15. pi20000101
   pi20000101
   1956-ban befogadták a magyarokat, senki sem tekintette őket migránsnak.
   Itt Kelet-Közép-Európában kell még bő 50 év, amíg elfogadjuk a másikat olyannak, amilyen...
   sorcier, CasaLoma és varázsdoboz kedveli ezt.
  16. *Rima
   *Rima
   van egyaltalan arrol fogalmad ,hogy mi tortenik pl. Caracasban ??
   sacc/kb. 5ezer magyar el ott mara szornyu korulmenyek kozott
   HA mo-ra tudnak menekiteni azt a keves magyarnak magat vallo zomeben mar tobbedik generacios magyart
   az mit zavarna az eletedet ??
   nem kivanok neked mast csak egy hetet a caracasi letben
   CasaLoma és varázsdoboz kedveli ezt.
  17. zulufönök
   zulufönök
   Érdekes országban élünk.
  18. Hedniskhjertad
   Hedniskhjertad
   Már hiányzott nem teljes a magyar média migránsozás nélkül az a jó, hogy sokan definálni se tudják a valódi jelentését csak mint egy marker beleégett a memóriájukba a sajtó hatására. A társadalom politkájuk és szavazóbázisuk alapján hívhatjuk őket Cidesz-nek vagy Őszösz-nek Öreg szocialisták szövetsége (itt értem a nyugdíjas szavazóréteg MSZMP-MSZP orientált gárda szinte egésze a narancsosok bázisában landolt). Ha legitimizálják a 66%-ot akkor nyugodtan megváltoztathatják az ország nevét Egyesült Nuyggária és romaföldre, szép kádári alapú közepén a vezető feje felül két virág narancsfa koronája jobbról balról, és egy narancs színű lobogóval körülölelve....
   Utoljára módosítva: 2018 Április 14
  19. csigafi
   csigafi
   Na kb ugyan ez a helyzet Magyarországon is csak itt nem 5 ezer ha nem vagy 100 ezer magyar él szörnyű körülmények között. Még lehet kevésére is saccolom meg. Miért kell a külföldi magyarokkal példázgatni amikor Magyarországon sincs rendben minden. Sajnos elég sokan élnek mély szegénységben idehaza is. A kormány meg milliárdokat szór szét külföldön segélyekre idehaza meg mélyszegénység van. Kifizetetlen munkások. A lego pl feketén dolgoztatja az embereket szerződés meg belejelentés nélkül mert így nem kell fizetnie utána se adott se TB se semmit.
   Na és ez teljesen rendjén van így?

   Kik azok a Magyarok Caracasban?
   Mit keresnek ott?
   Hogy kerültek oda, mi célból?
   Na és mi akadályozza hogy hazatérjenek.
   A migrások nem a külföldön élő Magyarok ha nem azok akik sohasem voltak magyarok és sohasem éltek Magyarországon. akik valóban Magyarok akkor erre vannak irataik is amivel ezt igazolható. Nem azzal van a gond hogy nem fogadná őket szívesen a lakosság. ha nem azzal hogy nincs hely Magyarországon erre. Amíg Mexikóban pl hatalmas puszták vannak pl ahol otthonokat lehetne nekik építeni. Egyébként meg a fidesz sosem azt teszi amit mond tiltakoznak a migráns betelepités ellen. Na de majd hamarosan csókkal fogadják őket.

Megosztás