Verni kell az asszonyokat, hogy tudják hol a helyük

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Január 11.

Melitta - 2017 Január 11, 12:14
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Egyebek mellett ezt tanácsolja egy friss házasoknak szóló török házassági útmutató. Ami szerint a nőnek kötelessége szexi fehérneműbe bújva lesni férje kívánságait.

  „Perverz fantáziák könyve.” Így jellemezte az ellenzéki török Köztársasági Néppárt (CKP) egyik képviselője azt a házassági útmutatót, amit a kormánypárt irányítása alatt álló Kütahya városban kapnak meg az esküvőkön az ifjú házasok – írta a Sol International. A „Családi házasélet” című oktatási anyagot a török vallásügyi hivatal (Diyanet) egyik volt munkatársa írta, és pont olyan tanácsokat is nyújt, mintha egy keményvonalas iszlamista írta volna.

  Az útmutató szerint a nőnek kötelessége alávetnie magát férje akaratának, szófogadónak kell lennie, és meg lehet verni, ha nem engedelmeskedik, vagy nem figyel arra, hogy férje szépnek találja. Az asszonyverést a könyv „gyógyszerként” jellemzi, ami „emlékeztetni fogja a nőt, hogy ki az úr a házban”.

  És miután verést kapott férjétől, a nőnek kötelessége szexi ruhákba öltözve kényeztetni a férfit. Amikor pedig „a férfi dühös, a feleségnek azonnal csendbe kell maradnia, bocsánatot kell kérnie és nem szabad idegesíteni a férjét” – olvasható az útmutatóban. Ami még arra is kiterjed, hogy a nőnek „nem szabad beszélnie szex közben, mert akkor a születendő gyermek dadogós lesz”.

  A feleség dolga a könyv szerint természetesen az, hogy otthon legyen és házimunkát végezzen, dolgoznia nem szabad, mert akkor nem fordít elég energiát férje szexuális igényeinek kielégítésére, Sőt, még csak ki sem teheti a lábát a házból a férfi engedélye nélkül, mert „ha a nő meglát egy férfit, aki szebb, mint a férje, akkor elcsábulhat”.

  A CKP vezetője kritizálta a kiadványt, közölve, hogy az „másodrangú állampolgárként tekint a nőkre, akiket szexrabszolgaként határoz meg”, míg a török oktatásügyi miniszter „primitívnek”, és „tudománytalannak”nevezte az útmutatót. Kütahya polgármestere azonban megvédte azt, közölve, hogy 2014 óta adják oda minden friss házasnak, és eddig senki sem panaszkodott miatta.

  24.

  verni kell.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Január 11.

  1. njulianna
   njulianna
   Nincs igazad tudni kell hogy mikor maradj csendbeahhoz a feleknek fel kell nőni a párkapcsolatra. máskülömben már a mézeshetek után be lehet adni a válópert.
   setni kedveli ezt.
  2. vandorcsillag
   vandorcsillag
   A teremtő áldja meg ezeket a háttértáncosokat,nagyon hosszú élettel, akiknek a lábméretük nagyobb mint az IQ-juk, szaporodjanak,sokasodjanak...az agysejtjeik.
  3. Ernoe
   Ernoe
   En nem látom, hogy europa ebbe az irányba menne, ellenkezöleg. Szerencsére távolodunk a középkortol.
   -
   -Amikor én No.-ba jöttem a nök még nem válalhattak a férjük (vagy egy férfi, mondjuk papa) engedélye nélkül munkát, csinálhattak jogositványt, nyithattak bankszámlát...
   - A feleségem az asztal alatt csusztatta nekem a pénztárcát, hogy ne nézzék kurvának, egy nö nem fizethetett az étterembe...
   - Az Angol televizio 1961-ben azonnali hatájjal elbocsájtott egy bemondonöt mert a térde kilátszott a hirek felolvasásánál...
   - Házasságlevél nélkül nem mehetett egy nö egy férfivel egy lakásban, a föbérlöt és a szomszédot büncselekmény vádja alatt "verkupelung" elitélték volna.
   - A rendörség a város körüli parkokban és bokrokban vadászott hetero és föleg homoszexuális párokra. Egy jovátételi per épp most folyik ez ügyben.
   -
   Röviden, borzaszto amit a vallásos erköcs megprobált és meg-probál a szekularizátio ellenére a polgárokra kényszeriteni.
   -
   En optimista vagyok.
   Olvasom, hogy Marokkoban 48 orán belül betiltották a Burka importálását mert ezalá bujt terroristák veszélyeztetik az országot.
   -
   Idöközben eljutottunk No.-ban oda, hogy az 11 millio diákbol, alig 1-2 van amelyik nem hajlando fiukkal egy medencében uszni tornaoara alkalmával. A legrosszabb idöben a muszlem-vallásu tanulok 3,5% nem vett részt tornaorán, vallási okbol. Ha ez most a menekültek miatt megháromszorozodna, az sem lenne nagy szám. Tendenc positiv.
   setni kedveli ezt.
  4. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Más az elmélet és más a gyakorlat. A gyakorlat engem igazol.
   setni kedveli ezt.
  5. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Csak én nem értelek ? Ha így van, bizonyára hibás volt IQ-teszt...o_O
  6. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Tudom, hogy nem engem idéztél de attól még szeretném érteni, amit írtál...vagy a szándékot, amiért ezt írtad...
  7. Ernoe
   Ernoe
   Az islam nöellenes politikáján nem változtatsz azzal ha pont azokat hagyod meghalni, (nöket, gyerekeket), akik ez ellen az embertelenség ellen menekülnek. :(
   -
   ladybug7spots és tornando kedveli ezt.
  8. vandorcsillag
   vandorcsillag
   Hát ,kéremszépen veszi a lapot aki veszi a lapot...
  9. tornando
   tornando
   A beidézett sorokat nézd.Én úgy tudtam azokat önként teszik az asszonyok, még kéretlenül is ősi tudással.Visszakérdezés volt.Ki nem tette?És ezen mosolyogtam egy jót.
  10. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Milyen igazad van ! Ezt a módszert én is kipróbálom majd egyszer...;)
   Jut eszembe, hányas lábad van?
  11. vandorcsillag
   vandorcsillag
   ...és neked?
  12. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Más a szabadon választott (amikor mindkét fél vevő a dologra) és más az, amikor mindig rendelkezésre kell állni, mint egy guminőnek. Te nem így gondolod?
   Utoljára módosítva: 2017 Január 11
  13. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Ha nem beszélgetni, csupán kötekedni jöttél ide mégis mit vársz?
  14. vandorcsillag
   vandorcsillag
   Én is örültem a beszélgetésnek,további szép napokat és kellemes időtöltést.
   ladybug7spots kedveli ezt.
  15. tornando
   tornando
   (kihúzva a kötelessége szót)
   Azok a dolgokat nem kell tanítani sőt előírni se.
   Az úgy történik.Ezért somolyogtam.
   Utoljára módosítva: 2017 Január 11
  16. gumelig
   gumelig
   Pár hónappal ezelőtt, mi Kövérünk is helyre tette a magyar nőket

   "Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, hogyha unokákat szülhetnének nekünk" - ezt Kövér László házelnök mondta a Fidesz december 13-i kongresszusán.

   IMG_7569.JPG
   gödipista és Ernoe kedveli ezt.
  17. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Én meg azért somolygok, mert azért némi továbbképzés sem árt az ösztönösségen túlmenően...;)
  18. ladybug7spots
   ladybug7spots
   A vak komondorok országában mégis mit várhatunk ?

   Jut eszembe, nem utaztál el ?
   gödipista kedveli ezt.
  19. tornando
   tornando
   ágy sok dolgot hozott össze és választott szét
  20. tornando
   tornando
   Épp erről van szó.
   napilapok fórumokon erről szól minden a továbbképzés .Sőt már a tizenesek is alkalmazzák.Túl alkalmazzák.

Megosztás