Hírek Vigyázz, Orbán! Drasztikus lépésre szánták el magukat a Nyugatra vándorolt magyarok – ezrével utaznak majd szavazni

Az április 3-i országgyűlési választásra készülnek az angliai magyarok egy új kezdeményezéssel, amelynek célja, hogy minden szavazni vágyó angliai magyart eljuttassanak valamelyik szavazóhelyiségig buszokkal, vagy más eszközökkel.

A crowfunder.co.uk adománygyűjtő oldalon megjelent felhívásban a következőket írják:

“Civilek egy csoportja létrehozott egy angliai magyarokat segítő civil közhasznú egyesületet DIASPORA AID néven.

Ez a civil szervezet most nem kevesebbre vállalkozik, minthogy a társadalmi mobilitás jegyében lehetőséget teremt a gondtalan szavazásra minden olyan magyar választónak, aki a magára hagyott csomóponti nagyvárosokban és azok környékén él, politikai hovatartozástól függetlenül.

Arra vállalkozunk, hogy ezekből a nagyvárosokból ezrével juttatunk el olyan szavazókat az urnákig ingyen, akik már régen letettek arról, hogy áprilisban szavazzanak.

Ehhez külön buszokra, szendvicsekre, ásványvízre, a szavazási helyszínek közelében /igénytől és élethelyzettől függően/ szállások biztosítására, más alternatív közlekedési módok anyagi támogatására lesz szükségünk, ami pénzbe kerül.”

Az adománygyűjtést Láng Balázs, az Angliai magyarok a 2022-es kormányváltásért csoport aktivistája szervezi. Ők voltak azok, akik azért indítottak petíciót, hogy az NVB és NVI illetékesei több szavazóhelyiséget nyissanak Nagy-Britanniában, és több városban biztosítsák a szavazás lehetőségét időszakos külképviseleti választási irodák és szavazóhelyiségek létesítésével.

Azért van szükség erre a drasztikus lépésre, mert ahogy Oláh Miklós, a Jobbik angliai regionális szervezője elmondta: a szigetországban élők többsége ellenzéki, ezért az Orbán-kormány nem tekint rájuk a nemzet tagjaként.

1644317171156.png
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Bugica wrote on bsilvi's profile.
Szia!
Köszi a legújabb fordításodat! Ímádás!
Nagyon vártam a folytatást D.B Reynolds -tól.
Bulblet wrote on Zselyke25's profile.
Kedves Zselyke,
köszönöm az új J.R.Ward könyvet, nem ismertem ezt az újabb FTT sorozatot (The Black Deggeer Legacy). Az első 3részt nem találtam itt a CH-n, a kérdésemet is törölték erre vonatkozóan.
Elküldenéd nekem, ha megkérlek? Ha igen, akkor előre is köszi!

Bulblet
(email: [email protected])
Köszönöm a felvételt!
bedyy wrote on lil9's profile.
Szia!
Köszönöm a Jayne Ann Krentz könyveket főleg az Arcana hiányzó részei tettek nagyon boldoggá. (Mikor fel le ugráltam kicsit furán néztek a gyerekek :D )
A fordítás is nagyon jó lett. Esetleg a jövőben játszódó Harmony könyveket nincs kedved fordítani? Elvileg a Opsidian Prey kapcsolódik az Arcanához mert egy Sweetwater a főszereplő meg kíváncsi lennék miként alakul a Rainshadow szigeti rezervátum sorsa.
V.Márti wrote on H-111's profile.
Szia!

Szeretnélek megkérni hogy küldd át nekem - Michael Drosnin - A Biblia Kódja - 2 . részét a Visszaszámlálás - t. Előre is nagyon köszönöm! Bármilyen formátumban.

Statisztikák

Témák
37,312
Üzenet
4,585,887
Tagok
601,509
Legújabb tagunk
marycarry
Oldal tetejére