Viktorról írják, mondják, írják....

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Ez a videó hamarosan négy éves lesz, de azóta semmi nem változott, sőt!
A "keresztapa" és sleppje, azóta még többet harapott a mi pénzünkből, a brüsszeli küldeményekből és "sorolhatnám" a soros dolgokat...:eek:
Tényfeltáró videó ez, mind többeknek meg kellene látnia.
Nosza, akkor nézzük együtt, s próbáljunk :dr_4:ne gutaütést kapni :o .
El nem tudom képzelni, ki lehet az, aki egy asztalnál vagy akár számítógépen számolja, írja össze, hol kell elkötni és elvágni a különböző szálakat és érdekeltségeket. Ki lehet az, aki a háttérből "sikeresen" mozgatja a dolgokat, mit hol kell eladni, venni, megszerezni és Lőrinc barát,vagy egyéb rokonnnnynak a nevére "becsekkolni" :mad:


Ezek után, s a több infó tudatában, mint a vb lezajlása, a sok-sok külön pénzek elsilbolása, de említhetném akár a Paksi Atomerőművet, a külföldi ingatlanokat, amit ez a kormány fenn tart és működtet nagyon sok pénzért, de ne feledkezzünk meg a jövő évi választásról, amelyről borzadályokat hallgathattunk és olvashattunk.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Még ma is érvényes, ma is aktuális!

A videó több éve készült, de igaz és őszinte.
:o
No és itt a második videó, ami szintén igaz és aktuális:

:mad:
*
Egy a gond, jelenlegi kormányunknak csak keze van, amivel mindent begyömöszöl a saját zsebeibe. No meg szeme, hogy mit is érdemes MÉG "bezsákolni", de lelkiismerete, füle, hogy meghallja ezeket a valós és igaz dolgokat? No e két dologban fogyatékosok.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Pesti Humor egy jellemző gyöngyszeme:
(Amikor 1x) meghal Döbrögi és menne már a mennyországba. Bekopog. Kijön Szent Péter és azt mondja neki:
– Hát, eléggé félrevezető életed volt, ígérgettél aztán kiderült, hogy hazudtál. De van egy lehetőséged. 1 napot el kell töltened a pokolban, egyet a mennyben és aztán dönthetsz hol szeretnél lenni az idők végezetéig.
Így is lett. Döbrögi lemegy körülnézni a pokolba. Ott az összes cimborája, Martiniznek, ökröt sütnek, golfoznak. Nem akar hinni a szemének. Miután eltöltött egy napot, felnéz a mennybe is. Látja, hogy ott hatalmas békesség, az emberek kiegyensúlyozottak, minden tökéletesen működik az ott levők teljes megelégedésére. Lejár a nap és döntenie kell. Kérdi Szent Péter:
– Nos, hol szeretnél élni?
– Hát lehet, hogy butaság, a földieknek ne mondjátok meg, de én inkább a poklot választom.
– Rendben, legyen hát.

Döbrögi lemegy a pokolba, maga Lucifer nyitja ki a kaput,
ahogy belép, be is csapódik mögötte. Látja ám, hogy a barátai koszosak, büdösek, a szemétből esznek.. Felháborodva fordul oda Luciferhez:
– Lucifer!!! Panaszt teszek. Tegnapelőtt nem ez volt itt!
– Ja, az volt a kampány, aztán választottál; ezek pedig itt a reformok… De hiszen, ezt Nálad jobban senki, de senki nem tudja. Sőt ezt én is Tőled tanultam.
images







 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Itt egy bátor ember, aki ilyen adatokat mond be, pironkodás nélkül.
Ez ma hangzott el, 2017. szeptember 20-án:


Nem fél, hogy rászakad az Országház plafonja. Vagy csak jól csinálták meg? Mármint a plafont és nem az országunkat, a jelenlegi kormányzás alatt...
 

Beka Holt

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Majd kiderül ha az osztrákok kipicsizzák a magyarokat, és az angolok is szelektálni kezdenek, valóban tud-e mindenkinek munkát adni aki dolgozni akar.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Majd kiderül ha az osztrákok kipicsizzák a magyarokat, és az angolok is szelektálni kezdenek, valóban tud-e mindenkinek munkát adni aki dolgozni akar.
*
Most sem tud. A híres-nevezetes nyugdíjas szövetkezet, aminek megalakulását minden adó ordítozta, ők sem tudnak a nyugdíjasoknak folyamatos munkát adni. Olyat, amit el is tudnak végezni idősebben, netán mozgássérülten.
S, akkor a sok egészséges fiatalokról nem is szóltam még.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
A levelet nem én írtam, de maximálisan egyet értek minden szavával, minden sorával és minden gondolatával! A Facen találkoztam vele, s mivel igaznak tartom, behoztam.

KaKa - Kopika Zagyam

EGY FELHÁBORODOTT ÉDESAPA VÉLEMÉNYE:
Nagyon jól teszik? Na idefigyelj te cinikus, pökhendi, senkiházi! Már térerő sincs körülötted, mert elszívta az az öntelt, torz világképed. Téged hitelesíteni kéne, mint Isten 11. csapását.
Hogy van pofád, hogy mersz felbüfögni ilyen mondatokat az arany- málna szádon?
A három gyerekemből kettő már Angliában dolgozik. A harmadik még csak 16, de esze ágában sincs itt maradni. Nem kalandvágyból, hanem kényszerből mentek el, te ideggyenge ösztönlény!
Hol a lehetőség? Hol a perspektíva? Ez egy morálisan és gazdaságilag lepusztult ország, aminek a korrupció az államformája. Ma már büszkén viselitek a titulust, nyílt titok, miközben azzal kérkedtek irritáló, fennhéjázó módon, hogy ha nem tetszik akkor „csináld utánunk”.
Ja, és ha valakinek ez az alávaló létforma megfekszi a gyomrát, netán kritikai véleményt formál az menjen külföldre, mert hazaáruló? Itt született baszkikám és itt akar élni! De nem tud!
Miattad képtelen szembe nézni az élet nehézségeivel, mert már a hitét is elloptad!
Keményvonalasan adod a tudtunkra, hogy igenis király vagy és azt csinálsz velünk amit csak akarsz. Mindemellett, nem azért bíztuk rád (vagy aki rád bízta, mert én nem) ezt az országot és a nemzet vagyonát, ami a miénk, nem a tiéd, hogy baromságokra tékozold, mások kezére átjátsszad, és lefölözd magadnak, te zsarnok!
Mi nem egy tálból cseresznyéztünk haver! Te nem a jótékony amerikai nagybácsi vagy, az egyetlen megmaradt élő rokon, hogy okos tanácsokat osztogass. Te feláldoztál minket és a gyermekeink jövőjét a pénz oltárán! Te a saját meggazdagodásodat választottad! Te vagy államférfi?
Egy arrogáns, önző, felkapaszkodott szegénylegény vagy, akinek kellő módon nagy pofád volt ahhoz a szerencséhez - amit csináltak neked -, hogy a pillanat urává válj!

Nézd! Látom, te jól megvagy! Van már elég pénzed, a gyerekeidnek is vejestül mindenestül, mert kétes úton összeharácsoltátok magatoknak strómanokon keresztül, meg mit tudom én hogyan. Ez a része már nem is érdekel, csak a kérdésemre feltett válasz miatt idegeskedem:
Nem lehetne, hogy ti mennétek a búbánatos pitlibe, egy idegen bolygóra?
Már nagyon időszerű lenne! Mondom ezt, már csak azért is, mert marad azért az országban jó néhány fiatal, akiknek elege van a fékevesztett önkényuralmadból. Akik nem segélyen és közmunkán akarnak tengődni, akik nem adják fel az otthonukat és nem akarnak skype-gyerekek lenni, akik Magyarországon szeretnének tanulni, létezni, alkotni, akár megváltani!
Sok millió embert hülyének nézhetsz, de a saját érdekedben mondom, velük ne tedd! Erősen megkopott már a hatalmad, szaga van a mannára égett olajnak, ne csipegess már belőle, mert már annyit zabáltál a közösből, hogy hasra esik a zsírodon a napsugár.
Legyen szépen elég és ballagjál ki 2018. ferbruár 23-án a Kossuth térre, szembesülni a ténnyel!
Ők momentán nem 'csak' fiatalok, hanem a jövő nemzedéke! Nem demens megélhetési szavazók, akikre rá tudod sózni a négyszázezres paplant az ajándék serpenyővel! Látod?
Ők ellened maradtak itt! Félsz? Ugye, hogy félsz!
/Küszöbönazingerküszöböm/ S. Attila
*

Ezt elolvasva elgondolkoztam, különben is jó szokásom. Miért van az, hogy itthon nem lehet normálisan élni? Miért van az, hogy a határon kívüliekre szórják a pénzt, amikor itthon is lenne helye. Akkor kell a többieket segíteni, amikor már itthon minden rendben lenne, de nincs! Semmi sincs rendben. Bárhová nézünk, minden süllyed. Itthon hiába dolgozol, nem érzed magad olyan embernek, aki még a szabadságát is úgy töltheti el, hogy valóban pihenhessen. Rabszolgatartás van itthon, rabszolgatartás és ebből nincs kitörés. Valóban nincs?!
Ha az emberek többsége közönyös, lusta és nemtörődöm, akkor valóban itt gebedünk meg egy kirabolt országban, ahol jelenlegi kormányunk vezetője az esti sötéttel próbálgatja fejére a Szent Koronát.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
A Svéd Akadémia gyorshíre:
a Svéd Királyi Akadémia döntése szerint az idei fizikai Nobel-díjat mégsem Stephen Hawking kapja A kvantumállapot-változások, az energiafluktuáció, és a béta-bozon perdület non lineáris összefüggései címet viselő kutatásáért, hanem megosztva Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és Matolcsy György jegybankelnök, ex gazdasági miniszter, akik az Einstein-féle relativitás-elméletet megdöntve bebizonyították, hogy a sötétség gyorsabban terjed, mint a fény:o
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Ez "csodaszép"! Már régen kiérdemelte a "cárevicska", de nevezhetném akár "döbröginek" is.


Csodás!?? :o Helyében én elsüllyedtem volna...
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Mai a hír...
Orbán a Kossuth rádióban, mai napon arról beszélt, mire is készül? Lesz alkotmánymódosítás, természetesen. Végre elfogadhatják a Stop Sorost, és végre már nem vonja el a figyelmét az irányításról a migrációs válság, úgyhogy lesz ideje egyéb ügyekre koncentrálni.
A felálló új Miniszterelnöki Kormányirodáról azt mondta, hogy „egy erős, közvetlenül hozzám rendelt központja lesz a kormányzatnak”; ez fogja összehangolni a minisztériumok közigazgatási államtitkárainak munkáját, végzi majd a gazdasági ellenőrzést, de lesz benne egy egységes hírszerzési központ is.
Igen, az is!
Semjén mellé pedig még két újabb helyettes is várható: egy a nemzetbiztonságért felelős Pintér Sándor belügyminiszter személyében, Varga Mihály pedig gazdaságért felelős helyettes lesz.Ja, és persze, csak hogy tudjuk: „Nem a liberális demokrácia, hanem a kereszténydemokrácia építése a cél.”
*
(Zárójelben kérdezném, hiába no' kíváncsi vagyok. Kikről és miket akarnak majd megtudni? Szomszéd a szomszédot feljelenti, beviszik, kihallgatják, a fene nagy semmiért? Vagy csak azért, mert haragos a haragosának rosszat akar? Visszalépünk az ötvenes évekbe?:eek:)
Ez ami teljesen megfosztja a magyar állampolgárokat attól, hogy a saját hazájukban otthon érezzék magukat, a biztonságról már nem is énekelnék.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére