Virágenergetika-Asszociációs elemzés (VEA)

Szervusztok!

Ide várok minden kedves érdeklődőt, aki szeretné tudni, mi a Virágenergetika és a Virágenergetika-Asszociációs elemzés!

Az alábbi összefoglaló leírás végére két különböző videó is közöl róla információt.
Örömmel veszem, ha érdeklődtök, és természetesen nagyon szívesen válaszolok is, ha kérdésetek van!
Üdvözlettel: Balló Gáborné Robelin.

***​
A virágenergetika magában foglalja az élő, virágzó virágokból áradó energiákat, azok hatását az ember lelkére, szervezetére, azon belül a hormonháztartásra.

Részletesen leírja a virágok színének, alakjának, fajtájának jelentését, fontosságát. A virágenergetikával azonosíthatók az emberi problémák okai.

Foglalkozik a tudatalatti és a virágok kapcsolatrendszerével, szimbolikus értelmezésben rangsorolja a problémákat azonosító virágokat, növényeket, valamint azokhoz kapcsolódó tárgyi elemeket.

A Virágenergetika alapvető ismereteinek elsajátításával laikusok is megtudhatják, hogy az egyes virágok iránti igények milyen, stressz blokkokra, rejtett vágyakra, vagy félelmekre utalnak. Ezzel megelőzhetővé válnak a problémák, vagy a már kialakult baj (a kezdeti szakaszban) kezelhető.

A Virágenergetika - Asszociációs elemzés képzés leginkább azoknak ajánlott, akik problémákkal küzdő emberekkel foglalkoznak.

Az elemzést végző személy a virágenergetikában megfogalmazott alapokra épülő, pár perces teszt alapján egy képzeletbeli kertépítéssel összekapcsolt terápiás jellegű beszélgetés közben –általános ismeretet szerez a hozzáforduló személyiségének erősségéről, illetve gyenge pontjairól. Az ehhez kapcsolódó asszociációs virágkártyák segítségével egyértelmű magyarázatot kap arra, milyen esemény hatására alakult ki a kezelendő probléma, és mivel érhető el a lehető legeredményesebb javulás.

A fentiekben olvasható módszer még kevéssé ismert, bár a téma kidolgozója éveken át folytatott sikeres teszteléseket, de az oktatását csak idén, 2010-ben kezdte el.

Mivel az eredmények a teljesség igényének megfelelnek, ezért a szakember bízhat abban, hogy a virágenergetika – asszociációs elemzéssel, sokkal nagyobb sikereket érhet el a gyógyítás terén, mivel a tudatalatti nem csupán az okot tárja fel, hanem a célnak leginkább megfelelő helyzetkezelést is, mellyel a baj véglegesen megszüntethető.

A Virágenergetika nem azonos a Bach-virágterápiával, még csak nem is hasonló hozzá. Nem másolja, de nem is helyettesíti.
A Bach-virágterápia esszenciák segítségével orvosolja a már kialakult problémákat, míg az általam felismert és kidolgozott Virágenergetika, a Képzeletbeli kertépítés asszociációs elemzése és az Asszociációs elemzések virágkártyákkal - az élő, virágzó virágok energiáira, valamint a tudatalattink és a virágok (növények) szimbolikus kapcsolatrendszerére épül.

A képzés 1. Moduljában összefoglaltakból - Virágenergetika - elsajátítható az élő, virágzó virágok energiaközvetítésének szimbolikája, értelmezése.

***

A 2. Modul témája a Képzeletben felállított, tetszés szerint berendezett kert szimbólumainak asszociációs elemzése részletesen ismerteti a nyolc személyiségtípust és azok hajlamait, képességeit, szerzett és hozott programjainak minőségét.

***

A 3. Modul tananyaga az Asszociációs elemzés virágkártyákkal, mellyel felmérhető az elemzett személy problémájának eseményszintű oka, és olyan megoldás javasolható, mely a megfelelő helyzetkezeléshez, a lelkiállapot harmonizásáláshoz ad segítséget.

***

Az 1. Modul megismerése ajánlott olyan virágkötőknek, akik szeretnék megtanulni, milyen virágkompozíció segíti elő a különböző problémák megoldását.


***​


 

pintyo64

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Robelin, azt szeretném megkérdezni, hogy feltétlen személyesen részt kell venni egy ilyen elemzésen, vagy ha csak annyit mond az ember, hogy szorongásra szeretne kérni cseppet, akkor azt így is lehet? ha igen, akkor mi ennek a menete, előre is köszönöm szépen
 
Oldal tetejére