Virágkötészet,Design munkák!

Rubina

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezzel a kis videóval kívánok mindenkinek szép első adventi vasárnapot,a saját adventink is be van építve a filmbe,mely a kevesebb több jeligével készült,valamint a zürichi ünnepi fényeket láthatjátok benne.

http://www.youtube.com/watch?v=YhQt-TIun-o

Klikk a linkre :)

Gratulálok! Nagyon tetszenek a munkáid! Ha lesz időd, feltétlenül tegyél fel még képeket!
További sikereket kívánok!
 

verangi77

Állandó Tag
Állandó Tag
jelentkezès

Szia kedves,
èn is szeretek friss viragosszsàllitàst csinàlni a lakàsomba. 3 naponta cserèlem az asztali diszt. Ha van pàr jò otleted nagyon orulnèk neki! Email-be kuldok pàr kèpet ha akarod! Puszi
 

CSODÁS

Állandó Tag
Állandó Tag
Néhány tavalyi csomagolásom:

Rubina,köszi hogy megosztottad velünk a szép készitményeid.
Nekem is ez a hobim és tanultam is tanfolyamon a virágkötészetet és virágrendezést.Hosszú évekeig saját pénzemből vásároltam kellékeket és barátaimnak,ismerőseimnek készitettem szép ajándékokat.Remek tanárnőnk volt,azt mondta mindent fel lehet használni a készitményekbe,csak fantázia,kreativitás kérdése.Az alapokat megtanultam,de a fantáziám végtelen és sok mindent nem is kell megvenni a készitményekhez.Rengeteg bogyót lehet gyűjteni,száritani,és felhasználni.Diszcsomagolást szintén a szines papir használatával,tekerve,hajtogatva stb.
 

pierre1974

Állandó Tag
Állandó Tag
jubileumi videó....

sziasztok,aki esetleg nem látta volna még... egy röpke összeállítás pár munkámból... ime a videó róla:

A munkák nem kiállításra készültek,egyszerű emberek részére,a hétköznapi virágkötészeti munkákat tettem fel...és mint tudjátok a virágok ajándékozása nem az értékén múlik,hanem,hogy milyen szeretettel adjuk az illetőnek...

A link: http://www.youtube.com/watch?v=neMQ4K-7dKQ
 

b.betti66

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Jó lenne kicsit felfrissiteni ezt a fórumot, osszuk meg gondolatainkat egymással, hiszen a téma csodálatos. Az év egyik legszebb időszakában vagyunk, igaz még nyár van, de a természet már az ősz ezernyi kincsét rejti.
 

hmargit_

Állandó Tag
Állandó Tag
Meg azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e még kapni, kicsi dísz bográcsokat, és ha lehet akkor hol?

szia!

Olyan kis 15 cm átmérőjű, 1 személyesre gondolsz? :) Újabban nagyon népszerű, hogy a vendéglőkben ilyenben szolgálják fel a halászlevet.
Lehet kapni nagyobb áruházakban, háztartási boltokban. Én utoljára a Te*co áruházban láttam.
 
Oldal tetejére