Visszaköltöznél Magyarországra?

fejvadász témája a 'Beszéljük meg..........!' fórumban , 2004 Június 21.

 1. fejvadász

  fejvadász Állandó Tag

  Ez komoly kérdés!!!!!!!!!!!!!
   
 2. incognito

  incognito Vendég

  Ha otthon ennyi lenne a fizetesem, igen.
   
 3. fejvadász

  fejvadász Állandó Tag

  Előbb kezd el böngészni a magyar politikát,aztán gondolkodj el rajta!
   
 4. Boszi

  Boszi Állandó Tag

  En mar nem, de baratnom aki 7.5 eve itt el, koltozik haza vegleg, egy ismerosom aki itt el 19 eve vett otthon egy szollost es koltozik haza, egy fiatal hazaspart is ismerek akik koltoznek haza. Belegondolvan sok embert ismerek akik pakolnak es irany az O haza. Ismerek olyat is akik nyugdijas korukba koltoztek haza de nagyon megbantak mert a regi szep M.orszag kicsit mashogy mukodik mar mint amikor eljottek :)
   
 5. incognito

  incognito Vendég

  nem tul reg ota elek az usaban, ugyhogy kepben vagyok, hogy mi megy otthon... (terror haz megnyito, kossuth ter, mentem tuntetni, ahova csak lehetett. az erzsebet hidi akciorol lemaradtam) azota nem politizalok.
   
 6. kerekperec

  kerekperec Állandó Tag

  Most még nem, de par ev mulva feltetlenul!
   
 7. csocsike

  csocsike Vendég

  Ha hazamennek , a Politika erdekelne a legkevesbe, szerintem nem szempot Negyevente valtozik, cserelodnek a szemelyek, partok. Nembeszelve arrol hogy aki huzamossabb idot toltott itt nem is ertene a politikat B)
   
 8. fejvadász

  fejvadász Állandó Tag

  Az a szép régi Magyarprszág most úgy működik mint 1956-1989-ig,de lesz még DURVÁBBBBBBB is. figyelem!
   
 9. csocsike

  csocsike Vendég

  En 85 ben jottem el. Egy evre hazamentem 97 ben de nem tudtam beilleszkedni. Mind a ketten sokat valtoztunk mas iranyba :(
   
 10. fejvadász

  fejvadász Állandó Tag

  Ha én egyszer kimegyek,többé nem is akarok majd Magyarországról hallani!
  :rossz =Magyaro.
   
 11. csocsike

  csocsike Vendég

  En is aztmondtam amikor eljottem, Az ido kozmetikazza az emlekeket ;)
   
 12. GIGI

  GIGI Állandó Tag

  tenyleg azt hiszitek, csak Magyarorszag sajatossaga a ketszinuseg,korrupcio, erkolcstelen politizalas, kozpenzek nem-tudom-hova elkoltese, szamotnemadas, rendori visszaelesek, mediak befolyasolasa, munkanelkuleseg, nincstelenseg,(biztos kihagytam valamit <_< )?????????? MOST TENYLEG AZT HISZITEK?
   
 13. Spanky

  Spanky Állandó Tag

  GIGI, persze hogy nem csak ott történik meg, de valahogy nem olyan fájdalmas amikor nem befolyásolja anyira az életszinvonalad.
   
 14. JuliG

  JuliG Állandó Tag

  En most azt mondom, hogy nem szeretnek visszakoltozni, nagyon jol erzem itt magam. Ki tudja igy leszek-e ezzel majd nyugdijas koromban is. Remelem igen.
   
 15. dulifuli

  dulifuli Állandó Tag

  NEM!!!!!!
  Eszem agaban sincs visszamenni, sot!!!!!
  A hideg raz attol is , hogy a kozeljovoben "haza" kell mennem, nehany hivatalos dolgot elintezni... :o <_<
  Ha mar mindenaron menni akarok, nem arra veszem az iranyt, <_< hanem a hegyek koze.... a csendbe,.. a nyugalomba.... pironkodo
   
 16. szecsanszky

  szecsanszky Állandó Tag

  Dulikam,minden szavad igaz.
  Pedig az en csaladom(fiaim unokaim,hugom) az O hazaban el.2.000-ben voltunk otthon,de tobbet abbol nem kerek.Olyan faradtan jottunk vissza,hogy a gondolattol is elfaradok.Mi ugy oldjuk,meg hogy minden evben valakit kihozatunk,es elvezzuk a tarsasagat.
  10 eve elek itt,de mar nekem sem a regi,a regi....
   
 17. Citrom

  Citrom Állandó Tag

  En hazakoltoznek - majd ha keszen vagyok a gyerekekkel. Egy kis eldugott faluba...
   
 18. Pufi

  Pufi Állandó Tag

  Én azt gondolom, hogy manapság ez egészen másként vetődhet fel, mint amikor mi eljöttünk. (1973Ö Ugyanis mi ma hál Istennek világpolgárokká lettünk, avagy lehetünk. Ha tetszik ott is élünk egy kicsit, meg itt is vagy akárhol. Nekem ez a legnagyobb dolog ami az életben történt velem. Soha nem felejtem el hogy amikor idejöttem itt lett életemben először önálló lakásom. Esténként megcsókóltam a kulcsot amikor kinyitottam az ajtót. Otthon ugyan volt egy öreg kocsim, de amikor itt megvettem az első Chevrolettemet órákig kocsikáztam a 401-es highway és nem látam a boldogságtól. Itt tanultam meg, hogy ha arra várok, hogy nagy dolgok történjenek velem akkor soha nem leszek boldog. Itt tanultam meg örülni. Mindennek. A fiammal lementünk a kikötőbe és azt mondta: Daddy nézd milyen szép az a hajó... Egy hét múlva megvettem és büszke voltam a fiamra aki mint egy kapitány állt az orrába a hajónak.
  Otthon sok sok szép dolog történt velem. Nem feledem. Elsősorban szakmai szépségek, de a körítés, az állandó megkülönböztetés, hogy a származása egyéb - megkeserítette az életem. Valakinek ma azt mondanám, hogy 15 évig nem birtam hivatalos pesti lakós lenni, kiröhög. Pedig így volt. Soha nem voltam egybe 5 évet Pesten márpedig a pesti jogosultsághoz az kellett volna. 4 év után lementem Győrbe megszakadt. 3 év mulva visszajöttem, de 3 év mulva kiköltöztem Fótra a feleségemmel, megint megszakadt. Na pl ez volt az egyik ok, hogy megcsókoltam a kulcsomat.
  Ma nehezen élnék otthon, mert nem tudok asztalalatt dolgozni. S ma minden mondat így kezdődik: az húzós lesz Pufikám... De azért arra is vannak receptjeim, hogy jólérezzem magam... Hazaköltözni? Minek? Látogatni igen...
   
 19. Boszi

  Boszi Állandó Tag

  Erdelyben 5,000 dolcsiert olyan gyonyoru tanyakat lehet kapni hogy csak na! :)
   
 20. Balyusz47

  Balyusz47 Állandó Tag

  Mar nemhiszem,ujra elszakitani a csaladot?Ujra kezdeni mindent otodszorre is,ahhozmar faradtt vagyok.
   

Megosztás