Wall Street Journal: a forintjátszma folytatódik

atacanahu

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nézzétek, ha az embert belehajszolják ebbe a "lehetőségbe" a sok sz.. közül melyiket válassza; a kevésbé, vagy a nagyobb bukást. De mindenképp bukás, csak a bankok járnak jól. Az ide vonatkozó videók megtalálhatók egyes weboldalakon!

Atacanahu
 

pafrany111

Állandó Tag
Állandó Tag
Felmelegítve a forint árfolyam témát. A forint most nagyon gyenge, pár napja töténelmi mélypontján is volt az euróhoz képest. Megnőttek a devizahitelek törlesztőrészletei és az államadósság törlesztőrészletei is. Nagy teher országos és egyéni szinten is.

Attol meg, hogy a devizahiteleseknek gyengenek tunik a forint,
szerintem nem az. Elozoleg volt indokolatlanul eros.Pl amikor
140Ft volt egy dollar.
 

GyAta

Új tag
Sajnos hitelem van deviza:(( és a meglátásom az összes szemétláda bankos genyó spekulálja mert hó közepén érdekes milyen jó a deviza de hó vége eleje meg amikor törleszteni ez nyilatkozozott meg az mondott vmit az fölkurják 20-30 forinttal a deviza-forint árfolyamot ....ez a gusztustalan!

Ha ez tuti trend, használd ki a mocskokat, kereskedj velük. Hó közepén HUF-ért vegyél devizát, aztán hó végén add el.Lesz egy kis haszon nálad is. (Persze, csak ha kis váltási veszteséggel tudod tenni.)
 

skory92

Állandó Tag
Állandó Tag
azt egyébként senki ne akarja beadni nekem, hogy egy retkes svájci frank ennyit ért, amennyin most áll. egy kis semmi ország, az árfolyamhoz képest nulla gazdasági háttér... pénzügyi szolgáltatásokkal nem lehet így felnyomni az ország valutáját. ez mesterséges.
 

Faragogep

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem csak térdre akarják kényszeríteni Svájcot.
Viszont, véleményem szerint nem fog belépni az unióba akkor sem.
Inkább az únió fog megfeküdni...
 

skory92

Állandó Tag
Állandó Tag
vagyis az euró mindenképpen. bár lehet, hogy a kettő tökugyanaz. franciao. vagy németo. előbb utóbb megunja, hogy a hátán viszi el az eurót. habár még ennyi sem kell. bedől az magától.
 

lacomaco

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem meg amióta 1971-ben Nixon felfüggesztette a dollár aranyra való beválthatóságát, azóta korlátlanul tudnak a kormányok/jegybankok pénzt teremteni, és így olcsó a pénz. Ha a pénz olcsó, olyan beruházás/befektetés is megvalósul, ami egyébként életképtelen.
 

SilentG

Állandó Tag
Állandó Tag
Nézzétek meg a Bennfentesek című filmet. Elmeséli a lehető legegyszerűbben hogyan működik ma a gazdaság. Hogyan játszanak világválságosdit néhányan és hogyan fonódnak össze bankok hitelminősítőkkel kormányokkal, hogy még több pénzt lopjanak ki állampolgárok és államok zsebéből. Undorító!!!!!
 

Pampan

Állandó Tag
Állandó Tag
Pampan

mindenki a deviza hitelei miatt sirankozik - sok vak eger - mar alapbol dragak voltak azok a hitelek mostmeg aztan fizethetik az okosok a premiumot. De ha volna egy kis sutnivalo akkor kihasznalva az eu adta lehetosegeket es a jegybanki kamatok minden idok feneket nyaldossak ujrafinansziroznak a hiteleiket mas kulfoldi banknal jobb feltetelekert... no de mit akarok en iget osztani - csak most vettem a sokaidik ingatlanomat 1.8% kamatert... Elvezzetek ameddig lehet- mindenvalsagnakket oldala van - van aki nyel es van aki gazdag lesz - ti dontesetek melyiket valasztjatok

Szia én kezdő vagyok ezért felvilágosíthatnál néhány dologról. Pl. hol és hogyan lehet 1.8% kamatra hitelt felvenni? És az is izgat, hogy hogyan lehet a megvásárolandó ingatlanra terhelni a hitelt?
Remélem még jársz erre és válaszolsz.
Előre is köszönöm,
 
Oldal tetejére