Zenetanítás és kutatás

46 éves trombitaművész tanár vagyok. Mostanában már inkább tanítással zenekarvezetéssel foglalkozom. Másoddiplomásként végeztem az amerikanisztikai szakon az ELTE n is itt csak egy szakdolgozatot kellene írnom témám Hugh maclennan és Margaret Laurence könyvei és a Skótok Canadában. Keresek lehetőséget nyelvgyakorlás kutatások folytatására. Ösztöndíjra már nem vagyok jogosult mert nem posztgrad képzés. Viszont első diplomámmal szívesen dolgoznék nem a pénzkereset lenne a lényeg csak hogy fent tudjam tartani magamat. Kérem aki tud ötleteket merre induljak szóljon.

Üdvözlettel,

Szita Csaba
 

Csatolások

  • IMG_0656.JPG
    IMG_0656.JPG
    22.2 KB · Olvasás: 4

szocske42

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Csaba!

Azt gyanitom, hogy egyszerubb lenne hivatalosan diakkent erkezni egy itteni egyetemre, ami mellett valamennyit lehet dolgozni: http://www.cic.gc.ca/english/study/work.asp

Persze nem lehetetlen olyan munkaltatot talalni, aki elintezi a work permit-et, de az eloadomuveszet kisse kivul esik az en munkaeropiaci latokoromon :)
 
Köszönöm az ötletet de szerintem én már nem leszek diák mert csak szakdolgozatoznom kell de azért megkérdezem az egyetemet.
 
Oldal tetejére