Életed legőrültebb ajándéka

Urbinyul

Állandó Tag
Állandó Tag
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem enged, bemutatni, vagy a megtalálásához irányítást adni olyan tartalmú anyagoknak, amelyek a copyright (szerzői jog) által védettek,
csak akkor ha a szükséges legális engedély megvan rá.





Sziasztok! Kíváncsi vagyok, hogy kinek mi volt életében az eddigi legmeghökkentőbb ajándék, amire - ahogy mondják - köpni-nyelni nem tudott :o
 

Rita1020

Új tag
Szió!

Én a 19. szülinapomra kaptam egy viszonylag nagy tüzijátékot :)
A 18.-ra pedig egy Párizsi utat. Fantasztikus meglepi volt mind a kettő. De a legutolsó is amikor betöltöttem a 22. életévemet...három nagyszerű könyvet kaptam...az is felért bármivel :)

Pussz
 

Rita1020

Új tag
Szia Urbinyul!

Valóban nagyszerű volt...soha eszembe nem jutott volna, hogy egyszer ilyen meglepiben lesz részem :-0
 

Mindaleth

Állandó Tag
Állandó Tag
Én pár éve az akkori barátomtól egy millió éves rég a sarokba dobott plüsskutyáját kaptam, és egy képeslapot, amit a legjobb barátommal fizettetett ki, mondván a nagyijának kell (és naponta hallgattam, hogy "fizesd már vissza! >_<"). Hát meghökkentő is volt, meg az az érzésem is volt, hogy inkább bár ne adott volna semmit :)
 

Camryn

Új tag
9.ben kaptam egy műanyag géppisztolyt az osztálytársamtól karácsonyi ajándékként, amit aztán az igazgató elkobzott, mondván, hogy veszélyes ezzel futkározni a folyosón
 

egirl22

Állandó Tag
Állandó Tag
Legmeghökkentőbb ajándék?Az eszméletemet vesztettem,mikor névnapomra virradó reggel,elvesztettem a jobbik felem,az életem értelmét,mert vízbe folytották!Gondolom nem ilyenre szólt a kérdés.de nekem ez volt eddig a legemlékezetesebb ami örök nyomot hagyott bennem sajnos!
 

KóborAngyal

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én legőrültebb ajándékom is
18_karika.jpg
karikás...én ajándékoztam a Kedvesemnek:)
 

Fantzi

Állandó Tag
Állandó Tag
Én egy barátnőmnek csináltattam egy pólót, amin egy fénykép volt. A képen egy mellény! Nem vagyok őrült, de az akkori szerelme úgy tetszett meg neki, hogy mellényt viselt. Mit ne mondjak eléggé furán néztek rám a boltban. még fel is hívtak, hogy én tényleg egy mellényt akarok-e rátetetni a pólóra. De a barátnőm örült, és ez a lényeg ;) nemigaz?
 
Oldal tetejére