Új vagyok, bemutatkozom.

Robyn

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Kriszti vagyok Budapestről, de Robyn a bevenevem. Nemrég fejeztem be a főiskolát, így örömömre maradt egy pár szabad estém, amit szeretnék jó társaságban eltölteni. Többek között ezért regisztráltam magam (ez az első ilyen hely..., de mint mondják: jobb később, mint soha :)). Nagyon szeretem Kanadát, nagyon sok ismerősöm él kint, lehet hogy talán ők is itt vannak!
Izgatottan várom, hogy mit tartogat ez az oldal.

További szép estét!
 

mammut

Állandó Tag
Állandó Tag
Sok szeretettel üdvözlünk, Kriszti!

Kicsit nagyobb bátorsággal kapcsolódjál bele a témákba és oszd meg másokkal is véleményedet. Mérhetetlen türelemmel és rengeteg olvasgatással lehet, hogy tényleg találsz itt ismerőst.

Érezd jól magad közöttünk.
 

hagibagi57

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv Mindenkinek!
Erzsi vagyok vajdaságból.Még nagyon új vagyok minden témában,csak 2 hónapja van internetem,úgy hogy bármilyen ötletet címet szivesen fogadok.Minden téma érdekel,kivéve a foci.Remélem lesz egy kicsit több időm és nagyobb gyakorlatom és sikerül sok új ismerőst szerezni.
 

citrom25

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Andi vagyok Budapestről. 32 éves boldog édesanya (12éves, és 6 hómapos lányom van.)
Nagyon szeretem Torontót, már kétszer voltam, mivel az édesapám és a mamám ott élt. sajnos édesapám már elment.
Minden ami összefügg Torontóval és Kanadával mindig érdekel, én nagyon szerettem ott lenni, rengeteg barátom volt kint, némelyikkel sajnos elvesztettem a kapcsolatot. Lehet, hogy most újakat találok.
Helló,
Én is új vagyok itt. Legyünk együtt újak!
Szia Zsófi
 

ubukiraly

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv mindenkinek!
Véletlenül szálltam fel a hajóra, de tetszik, és jó a szél. 55 éves vagyok, szeretek olvasni, zenét hallgatni és gitározni.
 

magyala

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Én tudatosan jöttem. Tetszett amit láttam, és úgy éreztem ide regisztrálni kell. Nem bántam meg.
 

semelyik

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Andris vagyok, Budapesten tanuló egyetemista. Egy ismerősöm révén jártam Kanadában [és lenyűgözött], ő javasolta, hogy regisztráljak ide. S bár reáltanulmányokat folytatok, a kultúra és az emberek kulturális igényei, a világ tapasztalt infóira adott reakciók érdekelnek leginkább.
Továbbá nem tudom, ki a nagyapám. A végén még kiderül, hogy kanadai. :)
 

semelyik

Állandó Tag
Állandó Tag
[Az első reakcióm az oldalra: példamutatóan mindenki részt vesz valamiben. Ilyenkor mindig az a (bizonyos szemszögből rossz) kényszerképzete lesz az embernek, hogy az a legmagyarabb, aki már látja/tudja, milyen másutt. (És remélem, ezzel nem bántottam meg senkit.)]
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Semelyik és Kedves Aggtrabant!

Szeretettel üdvözlünk Benneteket a CH oldalán! :)

Dunapataj? - megvallom őszintén, nem tudom, hogy hol van. :(
 

prominent

Állandó Tag
Állandó Tag
Helló!

Meglehetősen új vagyok itt. Látom, jó sokan vagytok. Szlovákiában, Gútán (Kolárovo) lakom. Remélem, hasznos tagja lehetek ennek a közösségnek (is). ;)
 
Oldal tetejére