Aprosagok amik boszantanak

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
KONZ!
Engem az idegesít, ha egy idióta idióta baromságokat ír be egy fórumba!
Ha csak ennyi telik tőled, akkor ezzel menjél más fórumokba, ahol értékelik a gyermekded baromságokat.

Na, most jól kidohogtam magam.
 

Mazsola24

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Napi 8 órában megállás nélkül azt hallgatom, hogy a kokkéganőmet milyen bosszuság , tragédia, veszteség éri nap mint nap.
A kavics is azért van az utcán,hogy ő megbotoljon benne.
Bizony nekem ez egy nagy bosszuság ,hogy vele kell dolgozzam.:12::66:
 

b.p.

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Napi 8 órában megállás nélkül azt hallgatom, hogy a kokkéganőmet milyen bosszuság , tragédia, veszteség éri nap mint nap.
A kavics is azért van az utcán,hogy ő megbotoljon benne.
Bizony nekem ez egy nagy bosszuság ,hogy vele kell dolgozzam.:12::66:
Szia Mazsola!
A kolléganőd tipikus energia vámpír. Azzal szeretne figyelmet, törődést, szeretetet kicsikarni, hogy állandóan panaszkodik. Ezzel a környezetének az energiáját lemeríti.
Régebben nekem bevált az, hogy amint rákezdte, kikapcsoltam a figyelmemet. Kizárólag a beszéd lejtésére figyeltem, hogy megfelelő időben egy nahátteszegény, tényleg, mitnemmondasz felkiáltással közbe tudjak vágni. Nem tudott lefárasztani.;)
Mostanában már nem a saját energiámat adom, másként állok az ilyen emberekhez, de a figyelem kikapcsolását tudom ajánlani azoknak, akik lemerülnek a folyamatos panaszkodástól.
 

Szoldzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Jujj. Volt ezzel kapcsolatban egy nagyon jó "viccem", hogy milyen apróságokkal tudunk felbosszantani másokat. Valahol megvan a gépen, mindjárt megtalálom... :)
 

Szoldzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem találom. Nincs valakinek meg?
Ezekre emlékszem:
-sohaseirjekezetetesnehasznalszszokozt
-munkahelyeden tedd fel az asztalra a szemetest és írd ki rá: "beérkező levelek".

nagyon sok ilyen van. és annyira jók :D:D
 

cili9

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem legutóbb az okozott bosszúságot, hogy az hathónapos babáknak szánt bébiétel összetevők listájában TEJSZÍNT találtam ( miután megvettem és hazahoztam) A védőnő nem győzi mondani, hogy egy éves kor alatt NE adjunk tejterméket a gyerekeknek, mert allergizál. Fene az etikátlan gyártóba.
 

Mohakert

Állandó Tag
Állandó Tag
Időnként jönnek jól felismerhető emberek, és végigpróbálják a házban a kilincseket, hátha valamelyik nyitva van. Én megoldottam, hogy észrevegyek egy ilyen kísérletet, fél órája kellett utánamennem egy próbálkozónak, időnként sajnos jön a következő. Na ez bosszant...
 

Wildcath

Állandó Tag
Állandó Tag
Elég apróság az, h kiakaszt, ha a párom végigcaplat sáros bakancsban a frissen felmosott lakásdn, de TUTIRA leveszi a cipőjét-papucsát, ha még nem mostam fel? :p:p:p

De komolyan, pasiknál ez természetes?:o
 
sziasztok!
idegesít, hogy kerózás közben becsípi a szakállamat a cepzár ha felhúzom a nyakamig.
végre kiadhattam magamból ezt súlyos problémát. majd persze egyszer varrok oda egy antiszakáltépést.
 

Zuárd

Új tag
Snapshot

Erre a bosszantós-bosszankodós témára van egy jó sztorim... Egyelőre Pesten lakom, remélem ez hamarosan változni fog, s ahogy az ország (itt Magyarországra gondolok) minden városában a Kodály köröndön is ez a helyzet: a ninják macskaügyességét meghazudtolóan hiretelen eléd pörren egy alacsony, fehér ingbe és sötét nyakkendőbe göngyölt szafaládéképű csóka kezében mindenféle Biblia-magyarázó szettel és rákérdez, hogy - ugyan - vajh mit is vélsz Teremtődről... Ravasz testcselt bevetve sikerül kikerülnöd és gúnyos vigyorral arcodon visszapillantasz rá, de amikor visszafordulsz, hogy utadra menj, hirtelen belebukkansz egy hórihorgas, sárga lepelbe csavart, kopasz, de fejebúbján kis varkocsot viselő alakba, aki szintén valamelyik vallást magyarázó nyomtatvánnyal kezében akar pénzt kisíbolni belőled.

Legutóbb is ez történt, csak akkor mázlim volt... A sárga leples kezdte volna az aznapi lejmolást, láttam, ahogy ugrásra készen próbálja blokkolni utamat, de félúton nagyon fontos telefonhívást kapott (lehet, hogy Vishnu volt?), mire az alkalmat kihasználva, különösebb tornász mutatvány nélkül sikerült kikerülnöm őt, és tovább folytatnom utam. Balga emberként azt hittem, hogy megúsztam, e helyett elibém toppant a szafaládéképű nyakkendős, és bajsza alatt elzsurmolta az oly sokat elhangzott kérdést: "Fiatalember, ne haragudjon, hogy feltartom, csak meg akartam kérdezni, hogy mit is vél maga a Teremtőjéről, s vele való kapcsolatáról?" Ekkor deus ex machina felvillant a nagy ötlet: "Nos. ha erről akar elbeszélgenti, javaslom, hogy forduljon sokkal kompetensebb barátomhoz, aki most ugyan épp telefonál, de ha udvarisan megkéri választ ad az Ön kérdésére...", böktem lazán hüvelykujjamal a sárgaleples felé, aki még mindig telefonált, ámde én lecsesen kerülve "útonállómat" elégedetten tova haladtam... Nem hiszitek el, de igaz: ahogy visszanéztem a szafaládéképű tényleg odaslattyogott a sárgalepleshez, aki nagyon megnyúlt képpel kezdte méregetni őt... :mrgreen:
 

diemd

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát engem egy valami bosszant és az nem más mint az emberi butaság. Mindennap sikerül egyet kifognom :D
 

soreth

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem az udvariatlanság zavar, ha rálépnek a cipődre inkább fellöknek, mintsem, hogy elnézést kérjenek.

Huh, ezt tényleg jó volt kiadni :D
 

Amigo

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem az zavar,hogy itt mar honapok ota senki nincs.Tobszor bejovok,de ures minden,miert?Regebben mi itt nagyon jokat hulyultunk,sok fiatal lany,sracok,ma meg semmi.Ki baszurontotta el?
 

Ancsusz

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem az bosszant, ha valami, amit nagyon szeretnék nem jön össze.
Vagy nem úgy, ahogy én elterveztem!
 
Oldal tetejére