Kedvenc filmem

dudaskoko

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemrég meg a Holtak hajnala c. kultfilmet láttam! Remek film, természetesen ma már inkább vicces mint ijesztő, lévén 1978-as alkotásról van szó, de ez a szép benne! :) Utána meg megnéztem ennek a 2004-es feldolgozását, ami már inkább a mai kornak való! Ez is tetszett, de valahogy a hangulata jobb a réginek, ez meg inkább akciós lett!
Holtak hajnala (1978): 100%
Holtak hajnala (új): 70%
 

dori0113

Állandó Tag
Állandó Tag
Láttam már a Dumb és Dumbert is meg az Én és én meg az Iránt is. Kicsit furik. Én most nem rég a Holtak földjét láttam asszem.
 

zaphyris

Állandó Tag
Állandó Tag
Én a Madagaszkár2-n voltam, igazi felnőtt mese lett, gurultunk a nevetésből a párommal, mindenkinek ajánlom :d
 

zaphyris

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen sokkal jobb a Madagaszkár2, mondhatnám klasszisokkal mint az egy!
persze csodát ne várj, van egy "mesés" alapstory, hogy a gyereket is vigyük a moziba, de a többi már csak a felnőttenek szól :)
 

dudaskoko

Állandó Tag
Állandó Tag
Én most láttam Coenék új filmjét, az Égető bizonyíték-ot! Nekem tetszett, kb ilyesmire számítottam! Talán Brad Pitt tetszett a legjobban, de Malkovich, és Clooney játékán is jókat derültem! 75%
 

angyalkám

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos nagyon régen voltam moziba, otthon nézünk ezt vagy azt, a fiamék sem járnak moziba /drága, mondják/ DVD-ét néznek! Hát ez van, a mozi mind olyan lemulik mind minden más is!
 

valaki12

Állandó Tag
Állandó Tag
Én sem járok moziba, inkább megvárom, hogy kiadják dvd elbattyogok a kölcsönzőbe kiveszem 4-500 HUF ért (én nem fizetek 1300 egy mozijegyért), megnézem majd visszaviszem. Megvásárolni meg egyáltalán nem szoktam, mivel az elmúlt jó néhány évben szerintem nem igazán készítettek olyan filmet amit esetleg többször is megnéznék.
 

bea1111

Állandó Tag
Állandó Tag
A sorozatnézőknek: Legend of the seeker és Merlin. Remek, kaland sorozat, most kezdték Amerikában és Angliában közvetíteni.
 
Oldal tetejére