Sárkányok kicsiben és nagyban

garibaldi

Állandó Tag
Állandó Tag
Az összes képet nem mentem le, de Füleske tündér terítőjét, azt feltétlenül. Íme:
picture.php
 

garibaldi

Állandó Tag
Állandó Tag
Szemi tündér nem lenne szükségünk egy tojáskeltető gépre?
Hogy legyen sok kis sárkány az országban. Milyen egyszerű lenne a népességet növelni. A sárkánybölcsiben elférnének a sárkánygyerekek is, nem? A manók és kis tündérek mellett.
 

aanne_36

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretettel köszöntöm a sárkánybirodalom boldog lakóit!

Ez a kép várt az asztalomon, mikor visszatértem a lepkészésből. Felismerhető Borella zseniális ecsetvonása rajta, és én igyekszem hálámat kifejezni érte.

75433.jpg

aannewwwkepfeltolteshu.gif
 

babaci72

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága DragonKing és kedves udvarnépe!
Tudatom veletek,hogy a rossz idő ellenére sem maradtunk tétlenül.Bár a fülesmacitól kapott medencében most nem fürdőzhetnek a szabadban a gyerekek,így igénybe vettük felséged kiskádjait
0000118663.jpg
0000102508.gif


A tornáról sem maradhat ki egy gyerkőc sem :
0000110336.jpg

Az egyik kisbülcsőben ez fogadott. Santane ez nem a Te cicód az 1.ostályból?

0000101426.gif
Még mielőtt elfelejteném,szeretettel üdvözöljük Mindentudó Dr.Bagolyurat,szeretettel várjuk a bölcsibe ill.iskolába tanulmányi körútja egyikén.

Felséged egész nyugodtan megrendelheti a keltetőket,még mindig van hej a bölcsiben ,szívesen látnánk a kis sárkányudtódokat :) .

Kellemes szép napot minden D.Landinak.
 

garibaldi

Állandó Tag
Állandó Tag
Te Babaci, gyönyörű tündérem, az egy kutyus, akárhogy is forgatjuk a fejünket, meg meresztjük sűrű szempillájú sárkányszemünket, az bizony egy barna kutyus szájában egy cumisüveggel. :)
 

babaci72

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát igen Felség ez valóban egy kutyó,mert ameiket Santanenek szántam útközben lemaradt a nagy sietségben.Alázatosan jelentem utána eredtem és még a sarki postahivatal előtt utól is értem :D ,erről a cicukáról beszéltem :
0000116642.jpg
Ahogy elnézem ezeket a lurkókat ,hát erinéni kutyusai ,sem anne lepkéi nem hagyják hidegen :D
0000119630.jpg

0000119326.jpg
0000112445.gif
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Tisztelt DragonKing Felség és udvari népe!

Sajnos egy ideig nem tudtam az udvari életben részt venni, mivel vendégeim voltak. Távoli vidékről jöttek látogatóba gyermekeim. Esténként beszámolókat hallgattam a náluk nevelkedő udvari cicaleszármazottakról, szerencsére mindegyik jó egészségnek örvend.
y1p0Rsa0waFnoYDe1hSdvy4XwuLk5FcIqcqFS5RCRMFr06RmmWndNMP76Ep8f2Cv6TjKhqs-9EHVpY

Igen sok időt töltöttem az udvari életről szóló krónikák olvasásával, örömmel látom, hogy egyre több kinevezés történik az udvarnál. Minden új titulussal megemelt udvari főnemest tisztelettel üdvözlök!


<!--
Fileméret: kB​







-->
page0_blog_entry282_1.png


Mivel igen sok időt töltök a cavintonom keresésével (mindig elgurul), így kénytelen voltam papírt és tollat ragadni, hogy feljegyezzem eme díszes és igen tisztelt udvari társaság nevét és rangját, hogy követni tudjam az udvari nép életét.


<!--
Fileméret: kB​







-->
toll_papir.gif

Eme feljegyzést az íróasztalon hagyván mindig rápillanthatok, ha elfelejtem, hogy hányan is vagyunk már és ki milyen megbízatást hajt végre. Az íróasztal eredetileg a férjemé, de míg távol van napközben, én uralom udvari teendőim elvégzése alatt.

Történt tegnap este, hogy férjecském nagyon fontos telefont intézve, a tárgyalás közepedte rápillantott az íróasztalán erre a papírkára és előbb lelassult a beszéde, majd abba is maradt. Szemecskéje kijjebb jött pár millimétert és szemhéjja felszaladt a homlokára. Egyértelmű volt, hogy a fontos tárgyalást kicsit megrekesztette az én kis feljegyzésem.
A tisztábban látás érdekében felvette a szemüvegét, kézbe vette a papírt és ismét végigolvasta. Én közben megpróbáltam összezsugorodni a közeli fotelban - amennyire lehetett...
A telefonban továbbra is hallottam a hívott fél hallózását, nem értette mire ez a csönd? Férjem szépen letette a papírt és levette a szemüvegét, de ezen mozdulatsorok közepedte rám emelte a tekintetét és abban minden olyan volt, ami egyszerre volt tömeges kérdés és egyben döbbenet, hogy vajon hogyan szorult az ő feleségébe ennyi gyermekded lelkület?
Én - ahogy csak tudtam - ismét megpróbáltam mégjobban összehúzni magam a fotelben, de mivel nem igen sikeredett, így kivonultam a konyhába (mint legfőbb búvóhelyemre.. :D).
Férjem visszatért a megbeszéléshez, majd mikor végzett kijött a konyhába a papírral a kezében és annyit kérdezett: "Ez meg mi a túró???!!". E kérdés stílusos volt a konyhai környezethez, de tudtam, hogy itt most nem gasztronómiai eszmecseréről van szó.
No, ekkor láttam elérkezni az időt arra, hogy beszámoljak Tisztelt DragonKing Őfelségéről és Becses Udavari Népéről, no, meg az én udvari titulusomról.
Szerencsére mivel több, mint 30 éve ismer a férjem, így nem ingott meg a házasságunk, de azért azt megkaptam, hogy "hát, te azért még tudsz meglepetéssel szolgálni". :lol:

Tavasz+t%C3%BCnd%C3%A9rek+k%C3%A9szen+022.jpg


 

garibaldi

Állandó Tag
Állandó Tag
Santane drága Főcicászunk!

Mi itt halálra röhögjük magunkat, még a királyi többesről is megfeledkezve keztünk neki ujjongó, mit ujjongó visító kacajok közepette a levelünknek.
Ilyen nincs! Elképzeltük a jelenetet. Nálunk is volt ilyen feljegyzés, mert uralkodó legyen a talpán, aki ezt a sok titulust meg tudja jegyezni. Nemrégiben egy jó barátunknak kezdtük elmesélni, hogy is élünk mi itt Sárkányföldön, de látván érdektelen ábrázatát Dani főkapitányra kanyarodtunk, mert az úgy már emészthető volt számára is.

Nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk eme családi idillt, kedves férjedet üdvözöljük és csak legyen boldog, nem mindenkinek van köztiszteletnek örvendő sárkányországbeli Főcicász felesége.
Most megyünk és elolvassuk még egyszer, mert már nem rángatózunk annyira :)
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága DragonKing Őfelsége!

Örömömre szolgál, hogy tetszett Felségednek a beszámolóm - mivel tudom, hogy Fenséges Felséged ugyanolyan vizuális, mint én, így próbáltam igen részletességgel elmesélni a történteket.

:D
 

babaci72

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Felsége és Santane főcicászom !
Köszönöm ezt a szuper beszámolót,halálra rötyögtem magam,most meg fáj az oldalam.Elképuzeltem ,hogy az Én párom mit tenne ilyenkor .Hát ezért van az oldalszám,ezzel titkosítottam a hadműveletet.Tagjainkat már nem tudom nyomon követni Én sem ezért a cetlire csak annyit jegyeztem fel - CH.D.L 107, 133.
Na ha ebből rájön,hogy mi is folyik a háta mögött,ember a talpán :D :D :D
További szép napot.Egy nagy-nagy öleléssel kiss .
 

babaci72

Állandó Tag
Állandó Tag
Mélyen tisztelt Fagyis Szent,drága tornamesterünk meg izé ,hogy is hívják no -másodállásu tudorunk :D a csilli-villi logókat a Barbikánk készítette ,úgy hogy lehet igényelni Nála akinek még nincsen.
A kövér cicó tényleg egy tünemény,szinte sajnálom ,hogy tud így fára mászni ?! :D :D :D
 

garibaldi

Állandó Tag
Állandó Tag
Most látjuk, hogy Ti ügyesen az aláírásba tettétek ezeket a pörgő-forgókat és akkor nem kell keresgélni sem. Ez okos. Csak nekünk az az egyébként gyönyörű koronánk van. Igaz, ha Babaci tündér is így járkál más topikokban, mint udvari gyerekfelügyelő, hát egy sárkány is felvállalhatja, hogy megbolondult. Csak a sok kis bigyónkat sajnáljuk, amit nagyon nehezen szedegettünk össze és csipesszel nagyító alatt illesztgettük be...
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, először én is betettem azonnal az aláírásomba, drága DragonKing felséged, de olyan nagy volt és olyan pörgő, hogy uralta az oldalt - főképpen akkor, mikor 4-5 embernek egymás után válaszoltam egy fórumban.
Nagyon zavaró volt és szemzakkantó, így kivettem. :(
Talán, ha egy kicsivel kisebb volna, de sajnos még nem volt időm a dologgal foglalkozni, hogy is menjen a kivitelezése... :D
 

garibaldi

Állandó Tag
Állandó Tag
Hmmm
Barbi tündérkével kell ezt a fontos kérdést megkonzultálnunk. Hátha intézményesen kisebbíteni tudná, Inatirnak meg felpörgetné :)
 
Oldal tetejére