Ha megnyerném a lottó főnyereményt...

Helma

Állandó Tag
Állandó Tag
Utaznék, utaznék és utaznék.
És ha nyernék, akkor biztosan lenne testvére a gyermekemnek. Így erősen gondolkodunk, hogy elég őt felnevelni. :(
 

szakidani

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy magyar lottómilliárdos igaz története

Ezt még kifelejtettem az előbb! Szerintem ennek a könyvnek az írója, 2003. november 30-án nyert az ötös lottón, pontosan 5.092.890.758Ft-ot a következő számokkal : 4, 15, 46, 49, 59.
Érdemes elolvasni!
http://lira.hu/web/guest/athenaeum

673_kicsi.jpg
... István
Lottón nyertem. A magyar lottómilliárdos igaz története
128 oldal
Ára: 1790 Ft

 

luxi04

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha nagy összeget nyernék, minden erőmmel azon lennék, hogy ne változtasson meg emberileg, hogy soha ne felejtsem el honnan indultam és segítenék beteg, nehéz sorsú gyermekeken.
 

balazsok

Új tag
Sajnos a sok pénz biztosan megváltoztatná az embert.
Gondoljunk arra mikor a fizetés meg nincs elköltve, ott van a zsebben milyen jó érzés.
Különbenis az ujdonsült milliárdost ellepnék a kölcsönkérők virágai .
 

dojana

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha sok pénzt nyernék, akkor egy részét felajánlanám valamilyen segélyszervezetnek! Elmennék Rio de Janeiroba :) egyszer remélem eljutok ide, kedvenc helyem :D
 

hlx

Állandó Tag
Állandó Tag
Sok évig én sem gondoltam, hogy lottón kellene nyernem ahhoz, hogy normálisan éljek. Most, hogy 40 leszek, már egyáltalán nem bánnám. Mielôtt valaki azt gondolná, hogy ágrólszakadt vagyok, ki kell ábrándítanom: befutottam azt a karriert, amirôl legtöbben csak álmodnak. Most már tudom, munkával nem lehet pénzt keresni. (alkalmazottként)
 

hlx

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt hiszem, ahhoz, hogy pénz álljon a házhoz, pont emberileg kell változi. Adakozni kell, mert azt csak az tud, akinek van mit. Vagy aki azt akarja, hogy legyen mit. Nagyon mélyre ásni a nyomorban veszélyes, mert akkor nem a gazdagodással foglalkozol.
 

hlx

Állandó Tag
Állandó Tag
Amikor Budapestre költöztem, csak kevés koldulónak adtam, mert úgy gondoltam, nem telik rá, én sem vagyok milliomos. A cégnél az én feladatom lett a szociális támogatások elosztása a kérelmezô egyének és szervezetek között. Az ügyvezetô egyszer azt mondta: L, nagyvonalúnak kell lenni. Azóta mindenkinek adok, többet, mint amit kér. Nem nézem, hogy elissza-e, vagy éppen hazugsággal akar-e átvágni. Az már az ô felelôssége. Az enyém a segítés és a nagyvonalúság. Ha hiszed, ha nem, eddig még mindenkinek tudtam adni.
 

stubi

Állandó Tag
Állandó Tag
Csendes helyre költöznék talán a Káli medencébe, alapítanák egy iskolát ahová csak kivételes képességű, gyerekeket szerető pedagógusokat vennék fel, akik minden gyerekbe meglátnák a jót és segítenének nekik jó emberré válni!!!!
 

szakidani

Állandó Tag
Állandó Tag
Valakinek hatalmas mázlija volt és többé nem lesz gondja a pénzzel...

Ismét van telitalálatos szelvény az ötös lottón, amelynek nyereménye nettó 1 milliárd 149 millió 746.950 ezer forint - közölte a Szerencsejáték Zrt. szóvivője szombaton este az MTI-vel.

A nyertesnek 90 nap áll rendelkezésére, hogy nyereményét átvegye - mondta Somorai László.

E héten a nyertes számok a következők voltak:
27 (huszonhét), 33 (harminchárom),
38 (harmincnyolc), 71 (hetvenegy) és
81 (nyolcvanegy).


Közölte: ez az összeg az eddigi nyeremények között nem számít kiemelkedőnek. Hozzátette: idén már több ötös találat is volt, ám ezek összege egyik esetben sem haladta meg az egymilliárd forintot.

Somorai László közölte, minden idők legnagyobb öttalálatos nyereménye 2003 novemberében volt, amelyre 5 milliárd 92 millió forintot fizetett ki a Szerencsejáték Zrt.

A szóvivő a nyertesek szokásairól elmondta: van aki mindjárt az első munkanapon jelentkezik, van aki akár két hónapot is vár arra, hogy átvegye nyereményét. A tapasztalatok szerint ez utóbbinak oka jellemzően az, hogy a nyertes különböző bankokban több számlát is nyit, hogy legyen hova utaltatnia pénzét.

Arról, hogy egy-egy nyertes szelvény tulajdonosának mit kell tennie, a szóvivő elmondta: minden lottózóban kifüggesztik az úgynevezett nagy nyertes telefonszámot, amelyet fel kell hívni. A telefon másik végén a Szerencsejáték Zrt. munkatársával egy találkozót kell megbeszélni, ahol a nyertesnek nyereményét igazoló szelvényét be kell mutatni. Egyéb kötelezettsége nincs - mondta.

Abban az esetben, ha a nyertes nem jelentkezik a pénzért - hiszen ilyen is előfordult már - akkor ebből az adott típusú játékban részt vevőknek szervez a Szerencsejáték Zrt. egy nyereményjátékot, ahol a kasszában maradt pénzt felosztják. Mint Somorai László mondta, ilyen esetekben szoktak például olyan játékokat meghirdetni, hogy óránként kisorsolnak egy gépkocsit.

Sajnos nem én vagyok, de nem adom fel akkor sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
 

vikko

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehet, kicsit nagyképünek hangzik, de én eddigi életemben sokkal többet adtam idegeneknek, mintha nyertem volna egy lottó főnyereményt. Nem biztos, hogy az mindig markába nyomott forint volt, de sokkal többet ért, amikor idegen -szegény országból, nyomorból- hazánkba, kerültek és én otthont, ellátást nyujtottam mindaddig, amig munkát nem találtak. Azt hiszem, ha mégis egyszer mellém állna fortuna és meglepne egy főnyereménnyel, akkor sem magamra gondolnék először. S ez biztos igy van jól. Jobban érzem magam, ha adok, mintha én kapnék, pedig nem vagyok multi.
 

angyalkám

Állandó Tag
Állandó Tag
Ötös a lotton!! hüha! elsem tudom képzelni, de lenne helye ..... sok család tagomat kisegiteném.... adnék és még maradna is... igy helyes!!!
 

Ancsa518

Állandó Tag
Állandó Tag
Húha...hát, ha megnyerném...Nagyon örülnék neki! :-D Valószínű, hogy a családomnak adnék, amennyit kérnek, aztán eltenném a pénzt. Nem költeném el egyből, és nem is költöznék el a házamból. :o
 

janszabi

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha én megnyerném vennék egy házat takarítónővel :p egy kocsit. Meg a családnak adnék egy "keveset".
Igaz ez mind csak álom.... de sose lehet tudni ugyanis "Bármikor bejöhet" :D
 
Oldal tetejére