Családunk kedvence - háziállataink

Lássunk egy rövid listát... voltak madárpókjaim... van kígyóm, 6macska, kutyák, tenkősbéka, jaaa.... meg két elmebeteg strucc... azok a legjobbak
 

Osztin

Állandó Tag
Állandó Tag
Hali!

1 kutyánk, 1 macskánk, több tyúkunk. Vannak egereink, és madaraink is, de azokat a cicus rendszeresen ritkítja.
Macskánk arról híres, hogy egyedüli ő tudja kimondani a saját nevét az állatok közül. "Nyau"-nak hívják, hívjuk.

További szép napot mindenkinek!


nagyon jót nevettem ezen "Macskánk arról híres, hogy egyedüli ő tudja kimondani a saját nevét az állatok közül. "Nyau"-nak hívják, hívjuk."
:p
 

Osztin

Állandó Tag
Állandó Tag
szeretem az állatokat de valahogy a madárpóktol tartok

nálam a szoba sarkában volt egy pók aki elég sokáig élhetet az engedélyemmel Charlottnak neveztem el, de aztán egyszer jó anyám észre vette és kitessékelte szegénykét azota nem jött vissza :cry
 

atoht

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy másfél éves német juhász, Vitéz névre hallgat. Nagydarab, barátságos (velünk :) ), olyan mindent gyűjtő-rágó fajta.
 

mutyike

Új tag
nálunk kutyák vannak meg egy papagáj aki uralja a világot

rottweiler, angol bulldog, yorkshireterrier aki már nem mai csirke
 

mutyike

Új tag
Szerintetek, menhelyről az egy vagy két évnél idősebb kutyákat fogadják be már kisebb eséllyel?
Szeretnék majd kutyus, de nem kiskutyát, hanem idősebbet. Mivel tudom, hogy egy bizonyos kor fölött már nem annyira keresettek, ezért úgy gondoltam, hogy a nehezebb helyzetűekből szeretnék új esélyt adni egynek.


hello

ne izgulj én is 8 éves kutyát fogadtam be aki az életét menhelyen töltötte de mikor kutyát kerestünk Ő fogott meg a legjobban, nem tolongott mint a többiek szépen feküdt a tolongok mögött és nézet ha rá néztem elfordította a fejét, de kereste a kontaktust, rá adásul nem is volt szép küllemű , aztán egyszer találkozott a tekintettünk és akkor az a nézés , s ami fényt láttam a szemében nem tudom leírni, a reménysugara volt benne, ezek után már nem is mentem tovább ott maradtam és vártam,hogy nyisson és nyitott szép 5 évet adhattam neki a jó világból, kutyák közt szeretetben élte meg,
egyre szeretném felhívni a figyelmedet olyan kutyát azért ne válasz ami csak neked tetszik és te nem tetszel neki, a kölcsönös szimpátia legyen meg. Próbáld megfigyelni,hogy milyen tulajdonságai vannak, nagyon agressziv-e pl. Mielöt befogadod mig ott barátkozol vele, gondold végig,hogy végleg akarod -e ,mert ha vissza kell vinned nagyon megviseli a kutyák lelkivilágát.
Nekem az elején nem volt szobatiszta,hiszen a kennelben élte életét és a nap bizonyos szakaszában voltak ki engedve csoportosan, uj volt neki minden elég nehezen ment de érezte a szeretett és ezáltal legyőzőtt minden félelmet, de ehhez idő kellett,
nagyon nagyon kivánom,hogy egy ilyen kutya tulajdonosa legyen bárki is mert más érzelmi világgal rendelkeznek mint akiket kicsi koruktol nevelsz nekem volt és van mind a kettőből.
Sőt most olyan kutya van nálam akit meg vett egy család nagy pénz befektetéssel és mig kicsi volt a kutya minden heppy volt, utánna pár honaposan foglalkozni kellett volna vele akkor már nem igazán dijazták mikor pl: a gyerek kismotorjával játszott, stb.
aztán mikor elrágta a távirányitos kapu vezérlőzsinegét akkor felhivtak,hogy képezzem ki, aztán megcsináltam szépen müködött, utánna vissza vittem és láttam,hogy ez olyan tipusu család aki olyan kutyára vágyik ami egy helyben ül, és várja,hogy hozzá szoljanak, miután az Ő kutyájuk ott kellett hagynom, ketrecbe ilyen szobai ketrecnek mondott amit kiállitásokon is látattok már biztos olyanban üldögélt néha kiengedték, a gyerekek megsimizheték, és vissza .
teljesen lepukkant a kutya utánna ismét telefon ismét elmentem és akkor a kutya olyan örömtáncot lejtett,hogy a család azt mondta, vigyem el, na igy került hozzám.
Itt jol érzi magát szeretett kap és a legérdekesebb,hogy semmihez hozzá nem nyul.
bocsika ha hosszura sikeredett a beszámolom csak gondoltam,hogy tanulságos lehet, hogy hogy kerülhetnek kutyák a menhelyekre. Ha nem vagyok biztos ,hogy ezt a kutyust is oda adták volna, vagy rá sem merek gondolni még az is meglehetett volna, hogy lealtatják.
 

mutyike

Új tag
itt egy kép,hogy milyen társaságba keveredett :p

a fekvő kutyáról meséltem

IMAG0011-7.jpg
IMAG0009-9.jpg
 

urepanse

Állandó Tag
Állandó Tag
Legnagyobb gyermekem tegnap az állatkerekedésben járt.Azt mesélte, hogy egy ketrecben voltak pici törpenyulak, volt köztük egy, ami úgy tűnt neki, hogy egy csúnya törpenyúl, de aztán rájött, hogy az egy tengerimalac.
 

cincérke

Állandó Tag
Állandó Tag
A kutya az ember legjobb barátja! Velem van jóban rosszban mindig meghallgat és mindig megvigasztal.A mi kutyánk minden idegen gyerekre haragszik, el akartuk ajándékozni amikor nekünk született a kisfiunk, de az első perctől kezdve vigyáz rá ott fekszik a babakocsi mellett, ha sír a baba ugatással jelzi. Amióta elindult a baba minden lépését kíséri a kutya. Ha nekem ezt valaki úgy meséli el sem hiszem hogy létezik ilyen is. Remélem még nagyon sokáig a velünk lesz.
 

hermina21

Állandó Tag
Állandó Tag
sziaszto en is imadom az allatokat de elsosorban a kutyakat van ottho 3 kutyam,4macskam,1papagajom,

szerintem is a kutya az ember legjobb baratja a kutya az en legoregebb kutyam 10 eves tacsi!eleg csak hogy ramnezzen es tudom hogy mit akar ha meg nem megmutatja o!neha olyan mint a macska bujik es hizeleg de mivel oreg izuleti problemai vannak es neha halucinal!olyankor csak engem enged a kozelebe mivel azt hiszi kolykei vannak!hormonzavaros teje is van ilyenkor es faj neki!ezer sok szeretetet erdemel es meg is kapja!

ove a haz amikor csak akarja minden hova bejarasa van tudja hogy mit szabad es mit nem!a szugsegleteit soh a nem vegezte bent kicsi kora ota kikeretkezik pedig nem tanitotta soha senki ra!

okos es ezert imadom!
 

Zsuzzska

Állandó Tag
Állandó Tag
2 öreg kutyám van. 10-12 évesek. Van egy kiscicánk is,de ő nem az enyém. Épp halakon gondolkozom pár napja. Voltak régen is. Minden van hozzá csak hal kéne+ kaja.
 

martuci0905

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk vannak macskák, de csak szigorúan szolgálati célokra, nem babusgatjuk őket, csak persze amíg picik.
Van egy szép németjuhász kutyánk, és egy bichon bolognese, ő a család kedvence. A fecske családról, és a többi orvul beköltözőkről nem tehetek.
 

Adrora

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A tavaly nyáron találtam egy kis töröttszárnyú galambot. Azóta nálunk van, nem tud repülni, de nem tudom miért csip és verekszik.(és még azt mondják, hogy a galamb a béke szimbóluma, hát néznék meg a miénket!)
Nem tudtok tanácsot adni? Mi az oka annak, hogy ennyire harcos kedvű?
 
Oldal tetejére