Új vagyok, bemutatkozom.

Gyöngyi62

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is teljesem új vagyok, most próbálok hozzászólni, aztán teljesen beépülni a soraitokba.Biztos vagyok benne, jól fogom érezni magam.Köszönöm, hogy itt lehetek
 

Rzsike

Állandó Tag
Állandó Tag
bemutatkozom

Sziasztok!

Erzsi vagyok Salgótarjánból, nem rég regisztráltam az oldalra, egy ismerősöm ajánlotta. Sok érdekes témára leltem ami engem is foglalkoztat.
Küldöm nektek kedvenc pps-met Celine Dion gyönyörű dalával.

 

booklover

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemúj

Sziasztok!

Abszolút nem vagyok új, viszont hosszú ideig inaktív voltam...inkább a meló, mint az ide nem figyelés miatt...A "mozgásos" dolgokon túli fő szenvedélyem az olvasás, tehát leginkább az e-book-os oldalakon bukkanok fel, szerencsére sok és változatos (mondjuk annyira azért nem jövedelmező :p ) a munkám, ezért lazulásként "lógok a neten"...Szabadidő? : víz, víz, víz...na nem a horgászat, hanem az úszás, evezés, merülés...azon felül pedig család, barátok, tévépapucs ;), sörözések, dumapartik, zene és olvasás...utóbbi kettőből ha nem is mindenevő, de mindenképpen ragadozó vagyok. Irodalmi és zenei "csúcsaim" magyar illetve külföldi kategóriákban: Móricz, Karinthy, Csáth...LGT, Omega, Piramis...Vidal, Szolzsenyicin, Proust...Deep Purple, Led zeppelin, Black Sabbath...Liszt, Wagner, Debussy...
Korom: lényegtelen :D (nagyjából 17 évesen megálltam az infantilizmus és a felnőttéválás határán valamikor 1977-ben :D
Egyvalamit tartok igázán pozitívumnak...a pozitív gondolkodáshoz való töretlen ragaszkodást :cool:

Üdv mindenkinek!
 

edescica

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Új vagyok, ez az elsö fórumom, ahol regeltem. Megtetszett az oldal, tartalmas, színes, és sok kedves tag van. Magamról annyit, hogy egy 8 éves fiúcska édesanyja vagyok, eddigi életem felét Erdélyben, a másik felét meg Ausztriában töltöttem. Keletröl belecseppentem a nyugati életbe, ami annyira nem rám szabott volt, hogy lelkileg meg is ittam az életmód változtatásnak a levét...ezért, back to the roots, újra visszatértem a "szellemi" élethez, olvasok ,zenéthallgatok, jókat dumálok barátokkal, füröl-fáról, érdeklödési köröm eléggé nagy, de leginkább az emberi lélek mély titkai érdekelnek. Üdv mindenkinek és kellemes napot!
 

Kirax

Állandó Tag
Állandó Tag
Kirax
Új vagyok
szeretem a fantasit és a jó filmeket
ide azért regiztem mert Warkraftos regényeket kerestem megtaláltam 2 nap és 18 hozászólás választ el a letöltéstöl
Üdv nektek -Pécsi diáklány
 

john15

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok ezen az oldalon. Magamról: 45 éves vagyok, három gyerkőcöm van, egy már "kirepült" a másik is "repkész" a koránál fogva, és van egy cseppcsaj, aki még nagyon "kezdő az életben :) még csak most lesz 6 éves. Egyébként nyugdíjas vagyok. Érdeklődési köröm a kutyázás, repülőmodellek, illetve a számítógéppel kapcsolatos dolgok, valamint az olvasás és keresztrejtvényfejtés. Mindig is érdekelt Kanada, ha tehetném most is kivándorolnék oda, hogy ott éljek, de attól tartok, hogy "ez a hajó már elment".
Az oldalra gyakorlatilag azért találtam rá, mert a Tesóm a fejébe vette, hogy külföldön keres munkát magának és próbálok neki segíteni, ha mással nem, hát információval. Magát az oldalt olvasva viszont rengeteg olyaninformációval találkoztam ami felkeltette az érdeklődésemet.

Üdvözlettel: john15
 

Katka79

Állandó Tag
Állandó Tag
Bemutatkozás!

Sziasztok!

Én Varsányiné Tóth Katalin vagyok 30 éves 2 gyermekes anyuka.
Egy Pest megyei kis faluból származom Bugyiról.
Tudom egy kicsit nevetséges a falunk neve de hát innen származom.
Van egy 10 éves fiam Dávid és egy 7 éves lányom Evelin.
Azért regiztem hozzátok,mert nagyon sok érdekes dolgot találtam nálatok és remélem én is belejövök a feltöltésbe és sok minden okosságot megtudok veletek osztani.

Egyenlőre ennyi.
Sziasztok:p
 

Ilieth

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Régen regeltem, de úgy tűnik, csak most volt ideje belépnem valóságosan is... :)
Még ismerkedem a topikokkal, azt már tudom, hogy remek könyveket találhatok meg itt sokatok jóvoltából... ;)
Pécsett tanulok, mindent, amit lehet, főleg életet, de ezt ezernyi egyébbe csomagolom.
Szeretek énekelni, olvasni, kungfuzom, most kezdtem rádiózni az egyetemen... szóval kissé elfoglalt vagyok, de rádiós blogszerkesztés közepette majd gyűjtöm innen a jobbnál jobb ötleteket (is). :--:
 

Baleys

Új tag
Helló

A nevem Balázs. Huszonegyedik életévem taposom. Állandó lakhelyem most a kollégium, de alapvetően Zala megyei vagyok:D
Ebből már sejthető, hogy napjaim nagyrészt egyetemi hallgatóként tengetem, s előszeretettel kuksolok a számítógépem előtt, fórumokat böngészve. Ha nem netezek akkor mint minden egyetemista játszom vagy... khm! Nem, nem iszom betegre magam, helyette inkább olvasok.( Ez utóbbi sajnos nem annyira népszerű mint megérdemelné, de hát ez van *ilyenek a mai fiatalok* :D )
Fanfiction; sci-fi; krimi; horror ( No meg persze szakmai könyvek) a kedvenceim.

Előttem szólónak: 20 hozzászólás és 48 óra után már hozzáférsz a csatolt fájlokhoz.
 

Kirax

Állandó Tag
Állandó Tag
az elözőt már nem tudom szerkeszteni ugyhogy ezt hozzáteném:
na jó talán elhamarkodtam
egész jó ez a forum
legalább megtudom mi van kanadában
és hogy élnek külföldöm magyarok, és sok érdekes dolgot mert imádok olvasni , köszönöm, és szia mindenkinek, jó forumozás
és klasz a forum!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Beks

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia mindenki!

Rebeka vagyok, 17 éves. Vidéken élek, de Pesten tanulok egy református gimnáziumban, úgyhogy időm nagy részét is itt töltöm. Az oldalra véletlenül találtam rá, amikor Agykontrollos hanganyagokat keresetem. Azóta már találtam egy csomó jó zenét, e-könyveket, csak még nem tudom őket töltögetni, mert nem vagyok regelve 48 órája:D Na de majd mindjárt:p Am azért feltölteni is fogok ám:D(remélem...)
Amúgy magamról annyit, hogy szeretek olvasni, filmeket nézni, barátokkal lenni meg családdal. Zongorázom, gitározom, és (sajnos) nagyon szeretek a gép előtt ülni.
Akiket nagyon szeretek: Ákos, Laár András, Dolák-Saly Róbert, Scott D. Davis, Felipe Massa, Hugh Grant, Seann William Scott, Chow Yun-Fat, Hugh Laurie,Sandra Bullock, Paramhans Swami Maheshwarananda, Tolkien, Pio atya, Gabriel Byrne.
Amiket nagyon szeretek(ömlesztve): Fender, Bösendorfer, Zene és Szöveg, Star Wars, Gyűrűk ura, Harry Potter, Angyalok és démonok,Stigmata, Nike, Converse, karácsony, éjszaka, állatok, klasszikus zene,Lar't pour L'art minden, ami német; Olaszország, Forma-1, kutyák, macskák, Pécs, Honfoglaló, Stand up műfaj, progresszív műfajok stb. Most így hirtelen ezek jöttekxD tudnám még folytatni...
Hűű. Így visszanézve érdekes egy bemutatkozás:D
 

Barnafüzike

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv mindenkinek!: )

Bernadett vagyok, 22 éves a Budapesti Operettszínház stúdióját végeztem el...jelenleg keresem a helyem a világban...szeretnék továbbtanulni...nagyon érdekel a néprajzszak amit meg is próbálok jövőre...: ) Örülök, hogy van egy ilyen intelligens oldal ami a kultúrával foglalkozik... Szeretek olvasni, filmet nézni, táncolni, zenét hallgatni, énekelni, sportolni,kirándulni, a bátyám agyára menni...
Remélem tudok majd hasznos dolgokat megosztani veletek...: )

az egyik kedvenc versem... Az én szívem
Az én szívem játszik,
ingemen átlátszik,
másik szívvel tündérkedik
hajnalhasadásig.

Születtem, felnőttem
durva-gaz erdőben,
virág vagyok, attól félek:
csalán lesz belőlem.

Szaporodik évem
fényben, égdörgésben,
ecetért kell elcserélni
minden édességem.



üdv.:Barnafüzike
 

veracica

Új tag
Szaisztok!

Veronika vagyok, 21 éves, a PTE Egészségtudományi Karán szülésznő hallgató. Immár negyedik éve koptatom a PTE "padjait". Azért regisztráltam az oldalra, mert ha végzek (elméletileg júniusban), szeretnék egy körutazást tenni Európában, illeteve Kanadában.
 

karaffagye

Állandó Tag
Állandó Tag
Látok azért itt néhány ismerőst. :) Karaffa Gyula vagyok, a neten több helyen megtaláltok. Meséket, verseket írok. Bőrös kézműves foglalkozásokat tartok gyerekeknek, felnőtteknek. Bőrtárgyakat készítek, piacra járok velük. Idén elkészítettem első karikásostoromat, ami palóc karikás lett. Tavasszal vettem egy palóc dudát, most azt tanulom, valóban nehéz. Ha valaki kíváncsi rám, nézzen be a www.karaffagye.blogspot.com oldalra, vagy nézze meg az általam szerkesztett Börzsönyi Helikon nevű lapot a www.retsag.net oldalon.

Üdv, és mindenkinek minden jót! karaffagye
 
Oldal tetejére