Családunk kedvence - háziállataink

diavoletta

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok!

Nekünk egy amerikai bullterrier kutyusunk van, 1,5 éve élünk nélküle, amióta UK lakosok lettünk, mert a kihozatala meghiusult egy tehetségtelen állatorvos mallőrje miatt. Most a szüleimmel él magyar honban, de a 3 éves kisgfiam majd megőrül a hiánya miatt. Nekünk ő épp úgy a családunk tagja miant a kisfiam, szóval minden nap emlegetjük. Most, hogy az angolok beszigoritottak az influenza miatt, még nehezebb a kihozatala, és nem kell hozzá tennem , hogy drágább is. De nem adjuk fel! Mindent megteszünk , hogy a család újra együtt lehessen. S azt is kitaláltuk, hogy kárpotlásul a Goofy mellé veszünk egy angol bull-terriert és kutyus családot is alapitunk.
:) Minden gatdinak és kedvencnek Boldog Új évet! Diavoletta
 

bluelaser

Állandó Tag
Állandó Tag
Látom, sok itt a kutyás, nekik javaslom 101 kutyatrükköt, bbó itt-a piros hol a pirosra megtanítottam 10 perc alatt a kuttyot
 

bluelaser

Állandó Tag
Állandó Tag
Eszembe jutott erről, hogy egyszer megszökött a polip, átmászott a szomszédba, ott megette a halakat, majd hazamászott. Az etetésre nincs gond :D
 

hzsoci

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekem 3 és fél éves boxer fiúm van. Ő egy energiabomba. Mindent teljes erőbedobással csinál. Hihetetlenül játékos, de tud azért komoly is lenni!
Főleg, ha idegen közelit az ajtóhoz!
 

hzsoci

Állandó Tag
Állandó Tag
Értem, de milyen kutyát, macskát ajánlotok...?

Feltétlenül olyan kutyit válassz, ami igazodik az igényeidhez!
Nem mindegy, hogy otthonülő vagy, vagy kirándulós! A nyugalmat szereted vagy a nyüzsgést! Mennyi időd van a kutyira? Van olyan amelyiknek sok ápolásra van szüksége! El kéne azt is döntened, hogy hány kiló a határ! Simogatásra, szeretgetésre kell vagy esetleg agilityzni szeretnél vele? Netalán őrzésre?
Szivesen segitek neked, ha gondolod! Irhatsz privit is!
Nekem három éves boxerem van! Én fejest ugrottam bele, amit ma már nem tennék! Semmit nem tudtam a témáról! Most már elég sokat olvastam róla(iskolába is jártunk), hogy bátran mondhassam, jól válassz, mert hosszú időre elkötelezed magad! Én mindig elitéltem azokat, akik végül beadják menhelyre vagy kidobják az utcára, mert nem készültek fel rá!
 

murrey

Állandó Tag
Állandó Tag
Nos... Tudom, kislányka vagyok és ez elég érdekes, de mindig is szerettem volna egy fehéregeret. Olyan kis édesek... esetleg valaki tudna mondani róluk valamit?
 

miksi

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk 3 kutyánk,1macskánk,1 nimfa papagájunk és egy csikos baziliszkuszunk van.Én a magam részéről igazi háziállatnak a kutyákat és a macskát tartom.A többiek csak úgy elvannak és az emberekkel nem igazán törödnek,legalábbis amíg a kajájukat idejében megkapják
 

miksi

Állandó Tag
Állandó Tag
Lakásba feltétlenül kistestü és kisebb mozgásigényü kutyát javaslok(terrierek alapbol kilőve).Legalkalmasabbak az "ölebek" pl:yorki, mopsz,csivava stb. Ezeknek csak annyi a hátránya hogy erősen túl vannak tenyésztve ezért a betegségekre sokkal fogékonyabbak
 

kazumi

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálunk én vagyo az egyetlen aki állatot tart - van két lány tengerimalacom és három akváriumom. A cocákat Amálnak(anya) és Mollinak(lánya) hívják, nagyon élénkek szeretnek viháncolni és enni.Régen állandóan rágták a rácsot kajáért, házért meg csak úgy unalomból.. Akkor még négy cocám volt de ketten azóta már nincsenek köztünk és azóta abbahagyták a rágást.Az egyikőjük szeret kiszökni és a kinti világot felfedezni, a másik viszont akárhányszor iveszem azonnal visszamenne -ha tudna.Szegényke csak nehezen tud visszamászni a feljárón,és mivel nem tudna egymás nélkül létezni, mindig a ketrec körül maradnak. :)
Az akváriumokban sokféle halak vannak , a kedvenceim az aranyhalak a kuhlii-kuhliik és a red-cherry garnélák.A legülönlegesebbek nekem mégis azok a halak aiket még tavaly nyáron szedtem ki a tóból még ivadékként.Azóta hatalmasra nőttek,de még nem derült ki számomra hogy milyen fajokról van szó.
Ömm így röviden ennyi a kedvenceimről :)
 

KZiti

Állandó Tag
Állandó Tag
Garfield macskámat december 29-én el kellett altatni, így már a macska menyországban van Tigi testvérénél. :11:

Jelenleg Rozsdás kandúr jön rendszeresen reggeliért és vacsoráért és olykor hajkurássza a rigókat, cinkéket.
 
Oldal tetejére