Családunk kedvence - háziállataink

Kissu

Állandó Tag
Állandó Tag
Három cicánk van és két kutyánk.
Az egyik kutyusom nem rég lefialt, szóval most van három tündéri kiskutyánk is - most egy hónaposak :)

/ha valaki szeretne kiskutyát az írjon nyugodtan, nagyon kis aranyosak és iszonyú emberbarátok, igazi kis családi kedvencnek valók, szóval leginkább gyerekes családot szeretnénk nekik találni. :) /
 

Satsu

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk 3 égetnivaló rossz kutyánk van, de azért imádom őket. :p Plusz egy cica. :) Ja és most tervezek egy egész akvárium feltöltését.
 

Dessyna

Állandó Tag
Állandó Tag
Két gyönyörü németjuhász kutyus vár rám otthon, meg a teknösbéka, pár halacska az akváriumban... meg az amit a családom nélkülem gyüjtöt be az elmult idöben :D
 

Messua29

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem panellakóként állat ...

Nekem panellakóként is van állatkám ... persze nem mindig, csak úgy a hétvége felé kezdenek előjönni a rejtekhelyükről, pl. ágy alól, szekrény alól ... kis cuki, szűrke színű por - cicáim ... akiket minden hétvégén elviszek egy szép hosszú sétára le a lépcsőház mellé, egy zöld "szigetre", s nem kell félnem hogy nem találnak vissza hiszen következő hétvégén takarításkor ismét fellelem őket, ha akarom ha nem! :)
Állat barát vagyok, nagyon szeretem a kutyákat, a cicákat is, de panellakó lévén nem hiszem hogy az állatnak a lakásban a helye! Legalábbis nem a kedvenceimnek!
Pussza :)
 

Zitanna

Állandó Tag
Állandó Tag
golden-retriever.jpg
mondjuk egy ilyen
 

bentiz

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekünk a kertben 7 macskánk van de olyan vadak, hogy még simogatni se lehet őket!Panelban lakunk és van még egy házicicánk is egy félperzsa.A gyerekek nagy kedvence:Sziszi
 

azin

Állandó Tag
Állandó Tag
nagyon szeretem a topic címadó könyvét. a "kettőt" is szívesen elolvasnám belőle, de még nem tudtam beszerezni.
 

ER-81307

Állandó Tag
Állandó Tag
Én egy vadászgörényt szeretnék már évek óta, de eddig nem volt rá lehetőségem. Nektek milyen tapasztalatotok van róla? Ajánljátok vagy inkább nem?
 

Josagostunde

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk két cicánk van. A másodikat idén kaptuk, előtte is kettő volt, de egyik elszökött az orvosnál, pedig volt szállítónk, de kiszabadult. Nem talált haza, pedig bíztam benne, hogy sikerül neki.
 
Oldal tetejére