Kedvenc filmem

hsandor10

Állandó Tag
Állandó Tag
Legutóbb a Halálraítélt (The Condamned) c. filmet láttam, nem gyerekeknek való akciófilm, de az emberi kitartást és értékeket mutatja be ;)
 

lily0711

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap láttam az Up című mesét.nagyon jó de szomorú és ezéret nem biztos hogy egy kisgyerek élvezi, ill. Avatar és Randigurut.
 

inlovewithhiphop

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi most néztük meg a Kilencet. Nem szórakóztatásra találták ki , hanem inkább művelődésre. Érdekes tényleg. Annak ajánlom aki szereti az életrajzi, vagy művészfilmeket, illetve a musicaleket. Vígjátékszerető multiplexbejáróknak ( én is hasonló vagyok, kis extrával:D ) annyira nem.
 

dalve

Állandó Tag
Állandó Tag
En a parommal szombaton keszulunk moziba, megneznenk az Avatart 3D-ben, mivel hogy lesz az 5-odik hazassagi evfordulonk, igy szeretnenk megunnepelni.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Az ő filmjeit szeretem.Az Ő filmjeinél jobban tökéletesebben megrendezett filmet keveset talállni.

quentin-tarantino-20080729-442043.jpg
 

mammut

Állandó Tag
Állandó Tag
Tommy

Egy régi rock-opera 1975-ből.

Tommy egy gyermekkori trauma következtében megvakul, és süketnéma lesz. Letargiájából csak akkor támad fel, amikor a flipperautomatáknál fölfedezik különleges tehetségét, és az ifjúság bálványává válik. Szenvedése és gyógyulása történetét a médiák eltúlozzák, s csak amikor rajongói elfelejtik, akkor találja meg újra önmagát.
 

mammut

Állandó Tag
Állandó Tag
Lost - Eltűntek

Elkezdődött a 6. befejező évad.
A már szokásos zavarossággal ugrálva az időben.
 

silianrail

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is megnéztem már a Lostból az első két részt, totális káosz.Alig lehet követni, de ha elkapod a fonalat,alig várod a következő részt.
Az abszolút kedvenc a Supernatural.
 

mammut

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogy veszítsük el barátainkat és idegenítsük el az embereket?


Egy jópofa vígjáték.

Sidney Young kiábrándult értelmiségi, aki egyszerre imádja és megveti a hírességek, a hírnév és a ragyogás világát. Alternatív magazinja szembemegy a trendekkel, és gúnyt űz a média által istenített sztárokból. Nem csoda, hogy váratlanul éri, amikor állást kínálnak neki a New York-i, konzervatív Sharp magazinnál. Bár a játékszabályok változnak, Sidney nem hazudtolja meg önmagát, polgárpukkasztásként malaccal a hóna alatt jelenik meg az egyik díjátadó gálán. Ám ha előre akar lépni, akkor be kell állnia a sorba, már csak azért is, mert le akar feküdni Sophie-val, a feltörekvő csillagocskával.
 
Oldal tetejére