Mit álmodtál? - Gyere meséld el!

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

bivalyka

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyakori álmodom egy városról, ahol élem az életemet. Az érdekes csak az, hogy mindig ugyanaz a város, már szinte térképet tudnék rajzolni róla. Néha pedig előfordul, hogy az álombeli énem tudja hogy álmodom, ekkor nagyon élénken bennem marad minden részlet. A történésekben viszont semmi említésre méltó nincs.
 

gati69

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap előtt reggel egy kicsit korábban ébredtem, mint szoktam, gondoltam, hogy egy picit meditálok, és a harmadik szemre koncentrálok. Az egész kb 10 percig tartott, és nagyon érdekes volt, mert a vége felé képek jelentek meg. Olyan volt, mintha gomolyfelhőt látnék, és szép lilás, fehéres színe volt. Oldalról úsztak be a "képbe". Majd középen megjelent egy homályos korong, olyan, mint amikor köd van, és a ködön keresztül nézed a napkorongot, és csak elmosódva látod. Majd ez a korong elkezdett kitisztulni, és teljesen fényes, tiszta fénykorong lett belőle, és mintha lassan közeledett volna. Az a baj, hogy megijedtem, de nem is tudom, hogy mitől, és egy pillanat alatt eltűnt minden, és kinyitottam a szemem.

Ma reggel megint volt egy kis időm, és ismét megpróbáltam a harmadik szemre koncentrálni. Most nem fényes korong jelent meg, hanem előszőr egy nagyon pici 3 dimenziós világító gömb, ami lassan körbeforgott. Úgy nézett ki, mintha sűrűn energia csíkok cikáztak volna benne. A közepén egy izzó valamivel. Amikor még jobban kitisztult a kép, akkor a pici gömb belsejében egy angyal jelent meg. Szárnyai voltak, amik mozogtak. Az egész parányi, és gyönyörűen szép volt!

Mindkét esetben teljesen csukva volt a szemem, és az alvás, és ébrenlét közti állapotan voltam.
 

Gyertyaláng

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt álmodtam,hogy temetem magam.Már egész nagy gödröt ástam magamnak, Feküdtem a hideg, nyirkos földbe, de volt egy fekete kiskutyám aki,ott nyüszített, és elkezdett kiásni...Nagyon rossz álom volt...Mit jelenthet ?
 

Huncutka78

Új tag
Kedves..ilyen előfordult velem is:)De egy lakást ismertem úgy mint a tenyeremet,habár sosem jöttem rá ..Mi lehet a válasz,mért álmodom mindig ugyanazt:)
 
S

sisne*

Vendég
:smile: Csillagvirágnak :)
OSHO ZEN TAROT
VIII. Bátorság

Ez a kártya egy olyan kis vadvirágot ábrázol, ami szembenézett a sziklák és kövek kihívásával,
és megtalálta útját a napfény felé.
Ragyogó, aranyfényű aurától övezve feltárja kicsiny lényének hatalmasságát.
Ő szégyentelenül éppoly hatalmas, akár a legfényesebb csillag.
Minden olyan alkalommal, amikor egy rendkívül nehéz helyzetbe kerülünk,
ott van előttünk a választás lehetősége:
megsértődünk és keresünk egy bűnbakot, akit vagy amit majd hibáztathatunk a nehézségekért,
vagy szembenézünk a kihívással, és fejlődünk.
Ez a virág megmutatja nekünk az utat,
ahogy az élet iránt érzett szerelme kivezeti őt a sötétségből a fénybe.
Nincs értelme az élet kihívásai ellen harcolni, vagy megpróbálni elkerülni, visszautasítani őket.
A kihívások mindig ott vannak, és ha a mag virággá akar fejlődni, akkor keresztül kell jutni rajtuk.
Legyen bátorságod virággá válni - azzá a virággá, amit a mag lehetősége rejt magában.

zen009.jpg

"A mag nem tudhatja, hogy mi fog történni; a mag soha nem látta még a virágot.
És a mag el sem hiszi, hogy ott rejlik benne a gyönyörű virág lehetősége.
Hosszú az út, és mindig biztonságosabb inkább el sem indulni rajta,
mert az út ismeretlen, és semmit nem lehet garantálni.
Ezer és egy veszély leselkedik az úton;
csapdák és kelepcék szegélyezik mindenfelé - a mag a kemény maghéjba rejtve biztonságban van.
De most tesz egy próbát: összeszedi magát,
ledobja magáról a biztonságot jelentő kemény burkot, és elindul.
A küzdelem azonnal elkezdődik: a kínlódás a talajjal, a kövekkel, a sziklákkal.
És amilyen kemény volt a mag, olyan lágy lesz most a csíra,
s a törékeny növényre ezerféle veszély leselkedik.
A mag eddig biztonságban volt,
akár ezer évig is biztonságban lett volna - a csíra számára azonban rengeteg a veszély.
De a csíra elindul az ismeretlen felé, a nap felé, a fény forrása felé,
anélkül, hogy tudná "hová?" és "miért?"
Hatalmas keresztet kell cipelnie,
de a magot megszállta egy álom, és ezért nekivág az útnak.
Ugyanilyen az ember útja is.
Nagyon viszontagságos.
Sok bátorság kell hozzá."
OSHO

<!-- / message --><!-- sig -->
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretetettel üdvözlök mindenkit.:11:
A napokban azt álmodtam, hogy volt egy hatalmas borospincém. De ez a pince nem a föld alatt volt, hanem fölötte, de föld fedte, és fűvel volt bevetve. A kapuja elől volt, és kétfelé nyílt, de nem kihajtható ajtóval, hanem tolóssal. A kapun egy férfi arca volt ráfestve élethűen. Szájánál mint egy ráhajtható fül lenne, egyik fele úgy volt kivágva, hogy az csak az egyik feléhez tartozott. Mikor becsukódott, egésznek látszott a kapu, csak akkor volt látható, mikor ki lett nyitva.
Hatalmas hordók voltak a borospincében, nagyon kiváló minőségű borok. Egy férfi hang kérdezte tőlem, hogy megérte ezért a hordó borért ennyit fizetni? Az egyik hordó borra értette, ezt éreztem, tudtam álmomban. Megér néked ennyit?
Ekkor a fura borospince ajtó becsukódott, és egy kicsit lebegve hajtódott rá a fura ajtó szájrész szerű része a másik felére.
Mi az ötletetek, mit jelenthet ez az álmom? Olyan érzésem volt, hogy a borospince ajtajára festett kép beszélt hozzám.
Legyen csodásan gyönyörű napotok!
Sok szeretetettel Erzsi.:11:
 
S

sisne*

Vendég
Nos újra van olyan álmom, amivel nem tudok egyedül megbirkózni.
Az első csak egy pillanatkép volt...ijesztő s nem tudtam vele mit kezdeni a mai napig.Ebben a képben a nővérem a bejárati ajtónál feküdt összekuporodva s én felette álltam,megrémülten,ijedten hogy meghalt e vagy csak rosszul van-e.
A mai napon a nővérem a melóhelyén rosszul lett,elájult.A kollégái élesztgették.(ezt csak azért írom le hogy értsétek a félelmem a másik álmommal kapcsolatban)
-Nem nagyon emlékszem az elejére..de ez a kép ugrik be először és ez a gondolat!A nővérem kisfiával és az egész családdal egy repülőgépen voltunk.Ezt éreztem tudatosan ,nem láttam az álomban..ekkor ugrott be egy kép hogy a nővérem kisfia mellettem ül és mi megmenekültünk zuhanás után.Kérdezgettem az embereket nem e látták a roncsokat.Körbepillantottam és csak üres rendezett utcakép villant be.Olyan érzésem volt hogy nem halt meg a családom..csak eltűnt.Átmentem a gyermekem apjához és sírtam ,zokogtam hogy meghalt a lányunk.Mintha nem értette volna a szavaimat csak mosolygott.Azt hiszem megráztam és újra elmondtam neki.S láttam az arcán a szomorúságot ,bánatot.Ekkor ébredtem fel..ezután egy másik kép villant be,amikor visszaaludtam.
Egy városi ház tetején egy nagy tágas ablakra néző kilátásban ,előttem egy radioaktív épület állt.Ekkor hirtelen egy furcsa érzés kerített hatalmába,olyan amikor bajban vagy ,és valami rettenetes dolog fog történni.Ez az épület előtt egy fém tetőt láttam azt hiszem...habár ebben nem vagyok biztos..de mintha a terminátor filmből lett volna folyékony ezüst cseppek jelentek meg amik sugároztak felém.Ekkor láttam a lakásban hogy a számítógép monitorján egy alak rajzolódik ki aki épp elvesz a gépről valamit.Kértem kétségbeesetten a lányom hogy segítsen..ne tudja kivenni az adatokat,de késő volt.Amikor ez az alak végzett..eltűntek a megolvadt fém cseppek is..Itt ébredtem fel..s ültem az ágyban mint akin átment egy nagy vonat..
Kedves Huncutka kiss
Te nem hazudtolod meg a nickedet :) Most találtam meg 1 álmodat, amit 1 másik topikba is huncutul feltettél ;)
Álmomban egy sátor felé közeledtem,amit temérdek ember vett körül.Az arcokon izgalom és reménység ült ki.Mikor beléptem egy ovális asztal körül kb 8 ember ült s egy vezetőféleség..nem tudtam csak sejtettem hogy az volt.Felém biccentett és leültem közéjük.Fogalmam sem volt róla mit keresek ott..de csendben vártam mi fog történni.Ekkor a vezető felállt és széttárta karjait,amiből egy dns alakú rózsaszínű spirál lövelt fel az égig..a sátor teteje hirtelen eltűnt.Ekkor a vezető átváltozott egy nagy darab hörcsöggé...és valami elkezdett vonzani a spirál közepébe majd hirtelen felrepített.Egy megfogalmazhatatlan érzés kerített hatalmába,mintha én lennék a mindenségnek ura,mérhetetlen boldogság áradt szét a testemben..és azt kívántam bárcsak sosem lenne vége.Ekkor egy fehér házban találtam magam..de erre már csak homályosan emlékszem
csatáztak az emberek,gyerekek...s én felettük voltam

Szeretném ha segítenél megfejteni...mai napig bennem él élénken az érzés!Mi a feladatom és milyen segítséget kérhetnék...kitől?s Hogyan?
Szeretettel:Huncutka
<!-- / message -->
Te amiatt vagy olyan, mint macska a forró bádogtetőn, amiatt ilyen intenzív az áloméleted - ami mellesleg elég sok idegen elemet, képszennyezést tartalmaz: monitor, terminátor stb. - mert nincsenek rendben a dolgaid.

Egyszerűen már azt nem értem, akinek családja van: az miért keres még külön feladatot magának?
Ha valamilyen feladatra születünk, akkor az magához hív minket. Potyoghatnak terminátorok az égből, bármilyen nagy a terhelésünk, azt mégis visszük, végezzük. Mintegy örömöt, szenvedést: kiteljesedést okozó áldozatként.

Nyilván amiatt ilyen felfokozott az áloméleted, mert valamilyen változás következett be az életedben.
Én ezt magamban 3 + 1 V helyzetnek nevezem.
Változás
(Válság)
Vonzás
Választás

Bekövetkezhetett az életedben 1 változás - válás, munkahely elveszítése, klimax stb. (ezek csak példák!) - és emiatt esetleg válságba is kerülhettél.
De valójában ez 1 esély, hogy figyelj a belső hallásodra és fülelj: mi az, ami vonz és - ha már úgy is káoszba kerültél - akkor válaszd azt!

A önválságmenedzselés első lépése mindig az, mint amit az örvényben is a vízben fuldoklónak kell tennie: semmit nem kell tenni.
Dobjon ki magából az örvény ereje.

Utána ha pihentél picit, akkor a parton ülve eldöntöd: az életedben ki és mi a kő, a kavics és a homok.
Hierarchikus sorrendbe rendezve a feladataidat, egyszerre csak mindig egyet végezve tegyél rendet az életedben.
Kinek vagyok adósa? Mit hagytam félbe? Mit hanyagoltam el? Stb.
Tegyél fel hasonló kérdéseket önmagadnak könyörtelenül mindent megvizsgálva.

A vonzással kapcsolatban Feldmár Andrástól idézek:

"Ha komolyan veszed magad, kezdheted azzal, hogy "hová figyelnék, ha nem oda figyelnék, ahová mondták, hogy figyelni kell". Tehát úgy szentelném fel magam, úgy találnám meg önmagamat, hogy észre venném, mire figyelek, aztán komolyan venném azt, mert az vagyok, amire figyelek. Ami érdekel. Ha azt teszed, amit nem akarsz, és nem azt teszed, amit akarsz, akkor beteggé teszed önmagadat. Ez a pszichoszomatika első szabálya.

Észre kell venni, mire figyelünk. Egy páciensem azt mondta röhögve, hogy a figyelme mindig meztelen nőkre irányul. Azt mondtam neki, hogy miért ne? Ez egy kedvenc mondásom. És ő komolyan vette. Ma ő Kanada egyik legjobb fotósa, és sok meztelen nőt fényképezhet. És sokkal boldogabb, mint amikor vegyészmérnök volt."

Hiába próbálkozol be több helyen a hörcsögös álmoddal, annak a lényege éppen az, hogy az életfeladatunkat senki más: csak sajátmagunk találhatjuk meg.

A nagyfiam régi iskolaigazgatója mondta mindig: tarts rendet és az megtart Téged (ezt éppen valamelyik nap pihentagyúan átalakítottam sajátmagam számára nagy vihogások közepette : Ta(o)arts rendet és a rend megTa(o)rt Téged :D).

Szerintem a spiritualizmusba való menekülés semmiképpen nem megoldás a problémák megoldására.
Ha az nem a mi utunk, akkor előbb - utóbb úgyis letaszít a hátáról.

Azon még gondolkodom, hogy részletesen elemezzem - e az álmaidat.

Szeretettel sisne
 
S

sisne*

Vendég
OSHO ZEN TAROT
Felhők 5
Összehasonlítás

Ki mondta neked, hogy a bambusz szebb a tölgynél; vagy hogy a tölgy értékesebb a bambusznál?
Szerinted a tölgyfa olyan üreges törzset szeretne magának, amilyen a bambusznak van?
Vagy a bambusz talán féltékeny a tölgyre, mert az sokkal hatalmasabb, és a levelei ősszel más színekben pompáznak?
Már a gondolat is nevetséges, hogy a két fát összehasonlítsuk - mégis mi emberek úgy tűnik, nem tudunk kitörni ebből a szokásunkból.
Nézzünk szembe a tényekkel: mindig lesz valaki, aki szebb, tehetségesebb, erősebb, intelligensebb, vagy látszólag boldogabb, mint amilyen te vagy.
És ez fordítva is igaz, hiszen mindig lesznek olyanok, akik mindezekben kevesebbek nálad.
Azzal, hogy folyton másokhoz hasonlítgatod magad, nem fogod megtalálni igazi önvalódat.
Ehelyett inkább arra kell figyelned, hogy vajon saját lehetőségeidet legjobb tudásod és képességeid szerint teljesíted-e be.

zen063.jpg

"Az összehasonlítás teremti meg az alsóbbrendűség és felsőbbrendűség ideáit.
Amikor nem hasonlítgatsz, minden alsóbbrendűség és minden felsőbbrendűség eltűnik.
Akkor csak vagy - egyszerűen csak vagy.
Egy kis bokor, vagy egy nagy, hatalmas fa... az nem számít - te te vagy.
Rád van szükség. Egy fűszálra épp akkora szükség van, mint a leghatalmasabb csillagra.
Anélkül a fűszál nélkül Isten kevesebb lenne.
Erre a madárdalra éppen annyira szükség van, mint bármelyik Buddhára.
A világ kevesebb és szegényebb volna, ha ez a madár eltűnne belőle.
Nézz csak körül. Mindenre szükség van, és mindennek megvan a maga helye.
A világ egy szerves egység: senki sincs feljebb, és senki sincs lejjebb, senki sem felsőbbrendű, és senki sem alsóbbrendű.
Mindenki összehasonlíthatatlanul egyedülálló."
OSHO
 
S

sisne*

Vendég
Én mostanában egy narancssárga úszógumiövvel álmodtam vajon mit jelenthet?
Ez több dolgot is jelenthet.
A narancssárga szín a szexcsakráé: elképzelhető, hogy nincs lehetőséged minőségben és mennyiségben annyit szerelmeskedni, mint amennyit szeretnél.
Ugyanakkor esetleg a női berendezésed egészségével, energetikájával kapcsolatos egyéb jelzés is lehet.
De annak is van esélye: valamilyen ügyed kapcsán váratlan segítség, mentőöv ígérkezik.
Na és persze az is lehet, hogy valamelyik tévéadón Baywatch epizódot néztél :) kiss

Utóirat:
Közben rájöttem, hogy abban a sorozatban nem is úszógumi szerepel:
de sebaj; kárpótlásul küldök 1 dizájnosabb megoldást ;) :D

baywatch38.jpg
 

Csillagvirag

Állandó Tag
Állandó Tag
Csillagvirág tükre

Gyakori álmodom egy városról, ahol élem az életemet. Az érdekes csak az, hogy mindig ugyanaz a város, már szinte térképet tudnék rajzolni róla. Néha pedig előfordul, hogy az álombeli énem tudja hogy álmodom, ekkor nagyon élénken bennem marad minden részlet. A történésekben viszont semmi említésre méltó nincs.

Kedves Bivalyka!

Két dolognak lehetne utánanyomozni, ahogy én látom. Az egyik nehezebben megközelithető, mert talán egy régi emlék ez, amire már csak a tudattalan emlékszik, de egy aktuális esemény, ami kötődik hozzá a felszinre hozta.
Másrészt viszont egy város új terekre, új utakra való igényt is jelképezhet. Elvágyódhatsz a mostani helyzetedből, talán a fejlődésed érdekében tényleg meg kellene keresned azt a "várost". Vagy egyszerűen egy várost, ami sok lehetőséget biztosit neked, mert valószinüleg ezekre a lehetőségekre szükséged van.
Általánosabb értelemben: tágabb horizontokra lehet szükséged, mint, amit a jelen körülményei biztositanak. Talán körvonalazódik is már benned egy saját terv, út, egy térkép, amit hasznos lenne követni.

:) Üdvözlettel: Csillagvirág
 

Csillagvirag

Állandó Tag
Állandó Tag
Csillagvirág tükre

Tegnap előtt reggel egy kicsit korábban ébredtem, mint szoktam, gondoltam, hogy egy picit meditálok, és a harmadik szemre koncentrálok. Az egész kb 10 percig tartott, és nagyon érdekes volt, mert a vége felé képek jelentek meg. Olyan volt, mintha gomolyfelhőt látnék, és szép lilás, fehéres színe volt. Oldalról úsztak be a "képbe". Majd középen megjelent egy homályos korong, olyan, mint amikor köd van, és a ködön keresztül nézed a napkorongot, és csak elmosódva látod. Majd ez a korong elkezdett kitisztulni, és teljesen fényes, tiszta fénykorong lett belőle, és mintha lassan közeledett volna. Az a baj, hogy megijedtem, de nem is tudom, hogy mitől, és egy pillanat alatt eltűnt minden, és kinyitottam a szemem.
Ma reggel megint volt egy kis időm, és ismét megpróbáltam a harmadik szemre koncentrálni. Most nem fényes korong jelent meg, hanem előszőr egy nagyon pici 3 dimenziós világító gömb, ami lassan körbeforgott. Úgy nézett ki, mintha sűrűn energia csíkok cikáztak volna benne. A közepén egy izzó valamivel. Amikor még jobban kitisztult a kép, akkor a pici gömb belsejében egy angyal jelent meg. Szárnyai voltak, amik mozogtak. Az egész parányi, és gyönyörűen szép volt!

Mindkét esetben teljesen csukva volt a szemem, és az alvás, és ébrenlét közti állapotan voltam.

Kedves Gati!

leirtam a benyomásaimat az álmodról, de most úgy gondolom, hogy valódi véleményt meditációban jártasabb emberek mondhatnak. Én pusztán ezzel az idézettel szeretnék üzenni!

Szeretettel: Csillagvirág



Részlet Mallász Gitta könyvéből:


<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CIq%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; mso-font-alt:Arial; mso-font-charset:238; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-bidi-font-family:Calibri; mso-ansi-language:HU; mso-fareast-language:AR-SA;} p.NormlWeb, li.NormlWeb, div.NormlWeb {mso-style-name:"Normál \(Web\)"; margin-top:14.0pt; margin-right:0cm; margin-bottom:14.0pt; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:HU; mso-fareast-language:AR-SA;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> " G. Hogyan lehetne a fénygömböt nem csak tudni, de élni is?<o></o>

- A fénygömb nálam van. <o></o>
ÉN LEJÖVÖK HOZZÁD, TE FELJÖSSZ HOZZÁM. <o>

</o>
G. Hogyan lehetséges ez?<o>

</o>
- Ha hiszed azt, az a hit növel.<o>

</o>
(E szó mögött 'hit' egy élő erőt érzek, mely egészen más, mint egy hitvalláshoz való intellektuális ragaszkodás.)<o>

</o>
- Az idők teljében meg fog történni.<o></o>
Elbírnád-e a gömböt?<o></o>

(Megfontolás nélkül válaszolom<o>)</o>

G. Igen.<o>

</o>
- Méltó vagy-e rá? Elég tiszta vagy-e hozzá?<o>

</o>
(Kezdem a biztonságomat elveszíteni.)<o>

</o>
G. Te tudod.<o></o>
(Hanna érzi, hogy úgy tekint rám, mint egy gyermekre, aki nem tudja, mit beszél.)<o>

</o>
- A gömb nehezebb, mint a földgolyó... de a GYERMEK játszik vele, mert ugyanabból az anyagból van: FÉNYBŐL.<o>

</o>
(A szó GYERMEK valami egészen újat jelent, amit nem tudok felfogni. Mintha ködön keresztül jönnének a hangok, eltompulva kérdezem<o>)

</o>
G. Szabad ezzel játszani?<o>

</o>
- A kis GYERMEK játszik. - A felnőtt alkot.<o>

</o>
(A köd mindinkább elborít. Egészen zavartan kérdezem<o>)

</o>
G. Hát túl kicsi vagyok a gömbhöz?<o>

</o>
(Villámgyors a metsző válasz<o>)

</o>
- Túl nagy.<o>

</o>
(Hanna látja, hogy az 'én'-em túl nagy.)<o></o>

G. Akkor mitől kell megszabadulnom?<o></o>
(Hanna érzi mesterem feltörő haragját tompultságommal szemben. Egy hirtelen, égő erővel teli mozdulattal kellett engem megtisztítania, de nem talált elég erőt hozzá, és csak ezeket a szavakat tudja mondani)

- Újra kell születned.
Ami nagy, összeesik.<o></o>
Ami kemény, széthullik.

(A mozdulattal, amihez Hannának nem volt elég ereje, ezt az összeesést és széthullást kellett volna bennem előidézni.<o></o>
Hosszú szünet után e vigasztaló szavakat hallom<o>:</o>

- Nem vagy sohasem egyedül."


<o></o>
 
S

sisne*

Vendég
Azt álmodtam,hogy temetem magam.Már egész nagy gödröt ástam magamnak, Feküdtem a hideg, nyirkos földbe, de volt egy fekete kiskutyám aki,ott nyüszített, és elkezdett kiásni...Nagyon rossz álom volt...Mit jelenthet ?
Ez a Mesterem Egypercese :)
Talán nem látod, hogy az életedet meg kellene és meg is lehetne újítani.
Van rá lehetőséged és van is miért.

Én pedig ezt a dalt küldöm Neked Bagdi Bellától kiss

 

Gyertyaláng

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a Mesterem Egypercese :)
Talán nem látod, hogy az életedet meg kellene és meg is lehetne újítani.
Van rá lehetőséged és van is miért.

Én pedig ezt a dalt küldöm Neked Bagdi Bellától kiss







Szia sisne !kiss

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat és a dalt is ,kedves tőled!
icon7.gif


Tudod..van valaki, akit képtelen vagyok elengedni.Négy éve nagyon fontos szerepet játszik az életemben,amolyan se veled, se nélküled kapcsolat.Sokszor arra gondolok,hogy talán ezért vannak ezek a fura álmok...Te mit gondolsz ?
Még egyszer, köszi mindent ! :D
Kriszta

Ui: Az újítás, amiről írsz, szerintem folyamatban van .
 
S

sisne*

Vendég
Szia sisne !kiss

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat és a dalt is ,kedves tőled!
icon7.gif


Tudod..van valaki, akit képtelen vagyok elengedni.Négy éve nagyon fontos szerepet játszik az életemben,amolyan se veled, se nélküled kapcsolat.Sokszor arra gondolok,hogy talán ezért vannak ezek a fura álmok...Te mit gondolsz ?
Még egyszer, köszi mindent ! :D
Kriszta

Ui: Az újítás, amiről írsz, szerintem folyamatban van .
Szívesen kiss

Hát ez bizony hallatlanul izgalmas felvetés: akár regényt is lehetne róla írni.

A probléma az, hogy minden tartalomnak formát akarunk adni és ezáltal a defineálás által birtokolni.
Van gyerekünk, férjünk, barátunk stb.
S mindehhez a formábaöntés pillanatában hozzárendelődik mindjárt 1 biztonságra törekvés;
1 elváráskomplexum is.

Te nőként bizonnyal szeretnél férjhez menni, gyerekeket szülni stb.
Eltöltöttetek 4 évet együtt és a jelek szerint a női célok nem látszanak megvalósulni.
S ilyenkor következik azímittbelülaszenvedés, ámottkívülamagyarázat.
Bizonyára van valami közös feladatunk és még nem teljesítettük stb.

Az ikerkapcsolatoknak számtalan alakzata létezik.
Az Aura Soma Tarot - nak van 1 csodálatos Lapja, amit nagyon szeretek.

V. A FŐPAP

Gyengéd hatalom könyörülettel és objektivitással.
A kreativitás kifejezése a belső bölcsességgel történő kapcsolatba kerülés által.
Mélységek megértése és az öröm megélése.
*********************************
83. Türkiz/Arany - Szezám tárulj!Az inkarnációs csillag és az individualizáció folyamata összhangba kerül, miközben feldolgozzuk a múlt sérüléseit az őszinte kommunikáció által.

return5.jpg

Bár feltehetően nem tűnik ki elsőre: ez a tanulás Lapja.
Akkor tanultam meg mindent, akkor lehetek teljes, ha nőként azt is tudom, hogy milyen férfinak lenni ill. fordítva.
Ez legtöbbször a boldog és szeretteljes egyesülésben, a párkapcsolatban valósul meg.

De léteznek olyan ikerlelkek, akik ugyanannak az angyali rendnek a földi küldöttei s bár EGYek, EGY a feladatuk és a céljuk, egymásnak támaszkodnak és összenőttek, de háttal vannak egymásnak.
Erős a vonzás, a kötelék közöttük, de földi értelemben ez nem a testi egyesülést célozza meg, hanem a feladatuk teljesítéséhez szükséges energiát generálja mindkettőjükben.

A múzsákkal való kapcsolat is hasonló, de ott maga a múzsa olyan mágneses teret hoz létre, ami pörgésbe hozza az alkotót. Tehát ez nem egyenrangú viszony.

Lehet ezt ragozni és agyalni rajta. Meg lehet nézni számmisztikával, Maya Naptárral vagy Tarot - tal, hogy miről szól 2 ember kapcsolata.
Szepes Mária Néninek van erre 1 egyszerű módszere: össze kell adni a születési időpont számjegyeit és az eredményt megfeleltetni 1 Tarot Lapnak.
(Az enyém éppen 5: ld. fenti Lap. Ez tökéletesen igaz rám, mert tény- és való; tanulás és tanításmániás vagyok :D).
A partner születési időpontjának számjegyeit szintén összegezni kell és a kettőtök számait összeadni.
Ez szintén kiad 1 Tarot Lapot: ez a Ti közös ügyetek lényege.
Ezen az oldalon el lehet játszogatni ezzel pl.:
http://www.dudus.hu/rider/index.html
(A Lap számát így lehet megjeleníteni: jobb egérgomb / Tulajdonságok).

Én mégis egészen mást látok lényegesnek és az elengedés erőltetését is szükségtelennek érzem.
Hangsúlyozom, hogy erre a pontra rengeteg fájdalom, buktató után érkeztem el!
Egyszerűen ha valaki mellett jól érzem magam, akkor forduljak teljesen nyitott szívvel felé és minden szavammal, gesztusommal, tettemmel azt fejezzem ki: de jó hogy élsz, hogy vagy nekem.
Ha valaki nem hozzám tartozik, akkor előbb - utóbb úgyis elmegy, elmarad.
 

gmj

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Mindenki!
Általában minden nap álmodom, de nem mindegyikre emlékszem. Két nappal ezelőtti álmomra viszont emlékszem. Tulajdonképpen azért írom le, mert néhány oldallal ezelőtt valami hasonló álmot olvastam és érdekesnek találtam a hasonlóságot az enyémmel.
Az elején egy lánnyal és egy fiúval mentem egy nagyon rozoga autóban. A fiú fenyegetett minket. Beálltunk egy benzinkúthoz és amikor mindhárman kiszálltunk, én és a lány visszaugrottunk az autóba és elindultunk, de a fiú a kicsit leengedett ablakon kívülről benyúlt és megpróbálta kinyitni a lezárt ajtót. Ezután váltott a kép és egy karácsonyi vásárban voltam ahol harisnyavirágokat árultak amik nagyon szépek voltak és vettem is néhányat. Megint váltott a kép és újra ott volt a lány az álom elejéből és egy utcába mentünk be ahol korom sötét volt, semmit nem lehetett látni, de éreztem hogy havas a járda és egyszer csak egy harmadik nő is ott volt akiről érezni lehetett, hogy ivott, talán részeg is volt, és egy rossz lépésénél ránk esett, így mindhárman a hóba estünk. Mindez végig teljes sötétségben történt. Miután felálltunk, tovább mentünk és elértük az utca másik végét ami egy szépen kivilágított templomtérre nyílt ahol már vidám emberek voltak és valamilyen zene is szólt. Érdekes módon nem voltam megijedve az álmok alatt és utána sem volt rossz érzésem.
Előre is köszönöm, ha valaki megfejti, mit jelenthet az álmom!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére