Mosolyogj az emberekre, legalább szeretet legyen!

F

fülesmaci93

Vendég
MINDENKINEK!

www.tvn.hu_8d728ca12bc76b8fe4fe8880b27aacd1.gif
 

Eowen

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt hiszem a mostani magyar helyzet miatt kulonosen elkel egy mosoly. es nem kerul semmibe. es amit sokan elfelejtenek: jobb adni, m kapni. szep napot!
 

szilvi1981

Állandó Tag
Állandó Tag
ha mész az utcán és csak "úgy" rámosolyogsz az emberekre, hülyének néznek!!nem tudják mit akarsz tőlük, vagy utálnak, mert neked van miért mosolyognod!!ezen kellene változtatni!

pár nélküli lányoknak ajánlom, hogy igenis mosolyogva sétáljanak az utcán, mert akkor jóval nagyobb esélyük van valakivel megismerkedni, mint saját magukat sajnálva.
TAPASZTALAT!!!
 

nocica

Állandó Tag
Állandó Tag
Én például már jártam úgy, hogy mosolyogtam az utcán, és megkérdezték hogy miért mosolygok... De olyan gorombán... Azóta mégtöbbet mosolygok, csak azért is. ..
 

cilvija

Állandó Tag
Állandó Tag
Én amikor kiköltöztem Máltára (tavaly szeptemberben) csodálattal tapasztaltam, hogy itt az emberek csak úgy rám mosolyognak. Eleinte nagyon furcsa volt, nem voltam hozzá szokva. Pedig nyugodtan állíthatom, hogy pozitív gondolkodású vagyok, nem voltam befordulva, egyszerűen csak nem volt megszokva. Eleinte nem számítottam rá és ha valaki szembe jött velem az utcán, és ránéztem csak egy pillanatra, 10ből 8an rám mosolyogtak, de mivel nem számítottam rá, ahogy ránéztem abban a pillanatban már néztem is másfele, csak a szemem sarkából láttam, hogy mosolyog. Ma már megszoktam és nem kapom el a fejem, sőt sokszor előre mosolygok :) Ez volt az első dolog, amit megtanultam itt, mosolyogni idegen emberekre, csak úgy, minden szándék nélkül. :)
 

bave

Állandó Tag
Állandó Tag
Irigylésre méltóak azok a helyek a világon, ahol minden indok nélkül, ismeretlenül is rád mosolyognak az emberek. Pedig néha csak egy kis kedvességen, mosolyon múlik, és a másik tudta nélkül megszépül a világ a számodra. kár,hogy erre nem figyelünk...
 

Fügécske

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy dolgot megtanultam, ha kedves vagy az emberekkel és rájuk mosolyogsz ők (persze vannak sajnos kivételek) visszamosolyognak.Mosolyra fel:D:D:D:D
 

Dugoancsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Mosolyogj !

Én is a mosolygós emberekhez tartozom és bizony nagyon gyakran jobb kedvet hozok az emberek életébe akár egy rövid időre, de sajnos találkozom olyanokkal akik értetlenül állnak és még gonoszkodni próbálnak ,hogy mi a bajom, hogy mindig mosolygok... Sajna ezeknek nem tudok egy csepp mosolyt vinni az életükbe- de ugy öszintén ilyenek meg sem érdemlik, csak morogjanak a saját duzzogó világukban tovább....kiss
 

Hajnici79

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha már a mosolyról van szó, hát akkor felkérek mindenkit, aki ezeket a sorokat olvassa, hogy egy nagyon szépet mosolyogjon nekem, és én megigérem visszamosolygok :)
 
Oldal tetejére