Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

hannacska10

Állandó Tag
Állandó Tag
Walter Kirn: Egek ura
Nem nagyon szokott olyan előfordulni, hogy valaminek jobb legyen a film változata mint a könyv, de ez eseteben ez fenn áll.
 

Trimacs

Állandó Tag
Állandó Tag
Nicholas Sparks könyvei

Nicholas Sparkstól "Az utolsó dal"-t.

Az első számú kedvencem tőle valószínűleg örökre a "Szerelmünk lapjai" marad, azonban akárcsak a többi, ez a könyve is nagyon tetszett.
 

szdinacska

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Az utolsó könyv, amit olvastam ezen a héten Dr. Lenkei Gábortól a Cenzúrázott egészség. Megdöbbentő és nagyon jó könyv, ajánlom mindenkinek.
 

Pablo2105

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy két jó könyvet olvstam.

Sziasztok! Nagyon kevés az időm, állandóan rohanok! De olvasni nagyon szeretek. A jó könyveket. Sajnos arra nincs időm, hogy órákat bogarásszak a könyvtárba, csak azért, hogy 1-1 tuti jó könyvet kivegyek. ha valaki olvasott valami jót, számára tetszőt, ossza meg velünk, néhány mondatos ajánlással megspékelve.
Amit én mostanában olvastam és nagyon tetszett: Várkonyi Zsuzsa, Férfiidők lányregénye.

Egy orvosról és egy lányról szól, akik a háború után lelnek egymásra. A lány szülei meghaltak, és egy orvoshoz kerül ez a leányzó, aki tulajdonképpen a kamasz lányból érett felnőtt nőt " farag" Szép regény, de nem érzelgős.

Olvastam az utobbi idökben egy-két jó könyvet. Sajnos spanyolul olvastam és nem tudom van -e magyar forditása.
Stieg Larsson svéd iró Millenium triologiája. Három kötetes müve. Dan Brawn amerikai irónak az utolsó könyve: Az útolsó szimbolum. (The last Symbol.) Nagyon tetszettek.
 

Bogi Zsuzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Frank Wedwkind: A tavsz ébredése c. drámáját. Nagyon jó a témája. A fiatalok érzelemit, ébredő szexualitásukat leplezetlenül mutatja be nekünk. Végül a félreértések, s a felnőttek ridegsége és keménysége miatt, tragédiába torkollik a történet.
Ez a dráma a maga idejében "felkavarta", dühítette az embereket, hogy hogy lehet ilyesmit leírni. De az író meglátta a való életben történő eseményeket. Látta a még "tudatlan" fiatalokkal szemben a látszatmorálban megőszült, kemény felnőtteket. Ez ihlette meg.
Én ajánlom mindenkinek 14 éven felül. A történet nagyszerűségére utal az is, hogy musicalt készítettek belőle, de ez nem ide tartozik :)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére