Anime/Manga

Ayumu89

Állandó Tag
Állandó Tag
Miyazaki mester tényleg jó. Remek munkái vannak! Mostanában a fia munkáit is láttam, pl Földtenger varázslója
Érdemes megnézni nagyon jó :)
 

Ayumu89

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyébként én szeretem a yuri műfajt. Nagyon szép rajzok vannak benne, és szép romantikus történetek.
Amiket ajánlani tudok;

Maria-sama ga miteru
Kannazuki no miko
Strawberry Panic!
Utena - The Movie
Mai-HiME
Mai-Otome
Kyoshiro to owa no sora
Yami to boushi to hon no tabibito
Simoun
Candy Boy
Shoujo Sect (csak 18 éven felülieknek)

Mangák közül;

Gurenki
Epitaph
Maka-Maka (csak 18 éven felülieknek)
Butterfly 69
Maria-sama ga miteru
Stray Little Devil
Chi-ran mangaka mangái

Azt hiszem ennyi lenne, ha eszembe jut még valami írok :D
 

667

Új tag
Hali! Dragon ball-al kezdtem még anno, amíg le nem tiltották... Akkoriban műholdon a német adók egyikén tudtam tovább követni a sorozatot, és ott sikerült több másikat is megismerni. Yu-gi-oh, Pokemon, Inuyasha, One Piece. Kábeltévén keresztül az Animax-nak hála láthattam a Bleach-et, Blood+-t, Soul Eater-t, Naruto-t. Ezek után miután megszűnt a kábelcsomagban az Animax, meg ugye műholdas vételem se volt ezek elmaradtak, de miután lett netem... Mindent megtaláltam :D Bleach-et folyamatosan követem, Naruto-t szintúgy. Soul Eater-t végignéztem, a One Piece-t elölről elkezdtem, így aa egy ideig kitart (azt hiszem 437 epizód :D).
 

Irma_69

Állandó Tag
Állandó Tag
A Narutot én is szeretem sőt ha érdekel titeket akkor a hiddenleaf fordítócsapat oldalán minden héten felteszik a friss részeket csütörtökön és magyar felirat is van hozzá.

Nekem is van jópár kedvencem, de mindig változik hogy éppen mi az mostanában a Kuroshitsuji. A Vampire Knight (főleg a második évad) és a Nana örök kedvenc marad.
 

Ecner

Állandó Tag
Állandó Tag
Én A Mila a szupersztárt kezdtem el elősször nézni. Kiskoromban képes voltam 6-kor felkelni csak hogy láthassam, mert ezt adták le legelősször. Hogy most mi a kedvenc, az hétről hétre változik, most pl a Naruto. :D
 

Macskafi

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem az első inkább a Pokémon volt, utána az A+-t nézve tudtam meg hogy az anime, meg japán meg minden.... Most a legjobban a Narutot szeretem, manga, anime (a shippudent annyira nem mert a kedvencem, Rock Lee elég keveset szerepel) meg van egy két régebbi is: Ranma 1/2, Hana Yori Dango, Hana Kimi... a romantikus vígjátékokat szeretem a legjobban, próbálkoztam az Elfen Lieddel is, de az nem jött át. Sajnos nem vagyok túl nagy töltögető, úgyhogy ilyenekkel nem nagyon szolgálhatok. De az előző Narutos bejegyzéshez: én a Naruto-kunon szoktam nézni az új részeket, meg azt a magyar paródiát is, az Egy Akatsukis Életét. Aki még nem látta annak csak ajánlani tudom.
 

NatalieLando

Állandó Tag
Állandó Tag
Talán a Death Note volt az eddig legkülönlegesebb anime amihez szerencsém volt, főleg az első felét élveztem amíg az egyik főszereplőt... nos mondjuk úgy, hogy kiírják a sorozatból :D
A Naruto volt az első szerelmem ezért bármerre tart is a manga nagyon szeretem.
 

Shi-san

Állandó Tag
Állandó Tag
Nézi vki innen a Trinity Blood-ot? szerintem nagyon jó anime :) szeretem az ilyen vámpíros történeteket... meg az ilyen elvontabbakat... :) és ebben benne van Budapest is...igaz hogy nem sok marad a várnegyedből meg elég kaotikus a helyzet...XD
 

Dodo6

Állandó Tag
Állandó Tag
A Death Note volt az első komoly anime, amit néztem... egyszerűen fantasztikus a történet, a kivitelezés, a rajzok, imádom! Bár történt egy váltás benne, ami nem kellett volna... de azzal együtt sem volt rossz. Olyan WTF pillanatok voltak benne, hogy néztem...

A másik, amit imádok, az a Fullmetal Alchemist, 2 nap alatt ledaráltam! :D
 

Gicus91

Állandó Tag
Állandó Tag
7 évesen a Sailor moon-nal kezdtem, majd jött a Mila, a szupersztár.
Mostanság inkább a Nana, Méz és lóhere (jókat tudok rajta nevetni), Blood+ és Vampire Knight. Habár a Kaleido Star-t se vetem meg, ha netán látom a tv-ben.
 

Gicus91

Állandó Tag
Állandó Tag
Elfelejtettem megemlíteni Hayao Miyazakit. Fantasztikus! A kedvencem tőle A vándorló palota és A vadon hercegnője. A 14 filmjéből 9-et láttam. Kár, hogy az M2 levette anno, pedig még egyszer szívesen megnéztem volna őket.

Valamint nagy kedvenc még a GitS.
 

mirea

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem lenyűgöznek a mangatörténetek. Azért kezdtem el őket olvasni, mert belefáradtam az ingerszegény amerikai filmekbe. (Amúgy a realisztikus rajzokat szeretem, a "nagyszemű stílus" valahogy idegesít).
A legjobbak:
Berserk -- Tökéletes, brutális, a valaha rajzolt legjobb!
Claymore -- ezt olvastam először, ezzel szerettem bele a műfajba
Mushishi -- nem lehet a többihez hasonlítani, olyan egyedi és varázslatos. ha megnézel egy részt, kicsit olyan hatású, mint a marihuána

Ezen kívül nagyon jók:
Ito Junji horror mangái, Bakuman, Allumage(1 részes), Death Note, Emerging, Nononono, Ikigami, Lost+Brain és ha nevetni akartok, az Angel Densetsu

Van még egy Kigeki(Comedy) című 10 perces anime, amit nagyon szeretek újra és újra megnézni. :)
 

Futótűz

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én egyik kedvencem Naruto, amit hétről hétre követek a neten. Annó még az első részek hozták meg a kedvem hozzá, s bár az akkori humoros részek elmaradtak a rajongást nem tudták kitörölni.A másik nagy kedvenc a Bleach. Itt is megtaláltam, találom a vicces részeket amik szerintem fontosak hogy ne egy vérengzős horror legyen belőle. Be kell vallanom, Ichigo illetve Rukia nagyon bejön, mivel nem rég kezdtem neki, nem tudom hogy alakul a kettejük viszonya, de remélem szorosabb szálak is szövődnek majd... :)
 

lorelei_solace

Állandó Tag
Állandó Tag
A tíz perces Comedy valóban egy rövid, de jól eltalált kis anime. :)
Mostanában ugyan kevesebbet animézek, de mindig másféléket néztem.
Eleinte könnyed sulis, vígjátékos dolgok mentek, aztán rákaptam a drámás dolgokra. (Clannad, Kanon) Nagyon tetszett a D. Gray-Man, Pandora Hearts is, Code Geass, Rozen Maiden, felsorolni is sok lenne. És én is nagyon szerettem a Vampire Knightot, annak is inkább az első évadát. :)
 

migPeti

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha esetleg off-topic, akkor előre elnézést kérek, de nem találtam jobb helyet: A "Repülő ház" anime sorozatot keresem. Elég régen ment már. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni. Ami nekem megvan (lányom kedvencei): Conan a detektív, Jigoku Shujo, Lain Ha esetleg kell valakinek az is jelentkezhet.
 

liokinej

Új tag
Mikor kis koromban bejött a Sailor Moon és a Dragon ball nem tudtam róluk hogy anime mára kitisztul a kép. Ma is szivesen olvasok mangaát vagy nézek animét. Szeretem a jól eltalált fantasyket és vígjátékokat, de szinte bármilyen stílusban szívesen megnézek egyet, az a fő hogy jó legyen.
 
Oldal tetejére