UFO-k földönkívüliek

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

FagyisSzent

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja, és szerintük egész pontosan meg lehet határozni hány embert visznek magukkal. :12::12:

Gondolom ennek technikai okai lehetnek. Valószínűleg korlátozott a géppark mérete.:mrgreen:

Bár Indiában erre is tudják a megoldást.

IndianTrain2-747018.jpg
Nem szivesen lennék kalauz ezen a vonaton. :rolleyes:
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
A jelzők, melyekkel illetted Lukács Bélát - jogosak.

A dogonokkal kapcsolatban azonban tévesek az elképzelései.

Germaine Dieterlen - biztosan hallottál róla, francia antropológus, - aki az 1940-es évek végétől hosszú éveken keresztül élt a dogonoknál Marcel Griaule kollégájával, bebizonyította, hogy a Szíriusz -rendszer dogon modellje közel ötszáz !!! éves.:confused:

És ez nem magyarázható azzal, hogy 1893-ban csillagászok jártak dogon földön, akiket úgymond kikérdeztek:rolleyes: a dogonok a Szíriuszról.

Továbbá rengeteg bizonyíték támasztja alá, hogy a dogonok csillagászati ismeretei még ennél is régebbiek.

Az igaz, hogy Lukács Béla nem veti el teljesen a Földönkivüliek szerepét a dogonokkal kapcsolatban,:K: de állásfoglalása minimum kétértelmű. Vagy inkább tartózkodó.

Szerintem is inkább "tartózkodó".

Ebben veled értek egyet én is nevetségesnek tartom azt a feltételezést, hogy valaki betanította a dogonokat. Különben is egyre több olyan mítoszra derül fény szerte a világon ami szíriuszi származást mesél el. Csak nem hiszik azt, hogy mindenkinél európai utazók jártak és betanították őket, hogy szegény tudósainkat a kétségbeesésbe taszítsák. :p

Ettől függetlenül jó fej ez a Lukács Béla. Az ilyennek megbocsátom, ha téved. kiss


Mivel egyikünk sem járt még dogon földön,sem a Síriuson,ezért meg kell elégednünk azoknak a tapasztalatával,leírásával,akik köztük jártak. Jó pár könyvet olvastam én is róluk. /Készen van!/


Most akkor arra lennék kíváncsi, hogy a dogonok ősei közül néhányan jártak a Sziriusz C-n vagy az onnan jött lények meséltek volna az égitestről...? Az okés, hogy ezek a féldelfin sziriuszosok lejöttek a dogonokhoz, meg a Jupiter holdjairól beszéltek, de megmutathatták volna a dogonoknak, hogyan kell kerti wc-t építeni is, mert láttam egy utifilmben, hogy csak úgy odacsinálnak a házuk elé...

Ha nekik nincs rá szükségük,vagyis még a "használatára" sem gondoltak,akkor hogyan tanítsák meg azt,amit ők sem tudnak?

""A harmadik típusú találkozások leírásaiból kiderül, hogy látogatóink a kozmosz, különböző vidékeiről érkeznek, más - más céllal és magatartással. Richard Sigismond pszichológus és antropológus 30 éve kutatja az ufójelenségeket, és vezető munkatársa az Ufókutatási Központnak. Bill Smith nemrég készített vele interjút, amit a coloradói Boulden Daily Camera című lapjában 1985. november 3-án jelent meg. Sigismond ekképp foglalta össze tudását a hozzánk érkező látogatók típusaival kapcsolatban:

„Vannak szőrtelen, nagyfejű, egy méter magas lények, az 1,5 m-es eurázsiainak nevezhető csoport ritkán tűnik fel a jelentésekben. A Spielberg-filmben látható hosszú, sovány lényekről sem gyakran számolnak be. Az 1 m magas lények vastagok és kerekfejűek. Az általunk »svédeknek« nevezett lények feltűnés nélkül elmehetnének mellettünk az utcán. Aztán vannak 1,4 m magas humanoidok, a bőrük szürkés, fejük megnyúlt, kis dudor van a fülük helyén és karomszerű a kezük. Ez a típus fordul elő leggyakrabban a harmadik és negyedik típusú találkozásokról szóló jelentésekben".
Mint már korábban említettem, Budd Hopkins arra az eredményre jutott, hogy tíz negyedik típusú találkozásból kilencben az utóbbi szerepel, és nemcsak a jelentésekben a leggyakoribb vendégek, hanem a boncasztalokon is.

Leonard Stringfield bátor kutató, aki a legtöbbet tette azért, hogy erről a sokáig szigorúan őrzött titokról lekerüljön a fátyol.

Következik egy részlet klasszikusnak számító munkájából a The UFO Crash Retrieval Syndrome című könyvéből, amit a MUFON adott ki 1980-ban:
Az idegenek magassága megközelítőleg 1 m és 1,3 m kőzött van. Egy forrás szerint ez 1,5 m. A súlyuk 18 kg.
Két kerek szem pupillák nélkül. Az erőteljes szemöldök alatti szem nagy, mandula alakú, hosszúkás, mélyen ülő, egymástól távoli, enyhén ferde vágású, „keleties" vagy „mongoloid."
A fej emberi szabvány szerint túl nagy a végtagokhoz és a felső testhez képest. „Nézz meg egy öthónapos magzatot a méhben" mondták erre.
Nincs fülcimpa vagy testnyíláshoz kapcsolódó kitüremkedés (pl. ajak).
Az orr nehezen kivehető. Az orrlyukakat csak két kis dudor jelzi.
A száj kis, ajaktalan rés, ami egy kis üregbe nyílik. A száj nem tűnik a kommunikáció szervének vagy a táplálékbevitel helyének.
A nyak vékony és néhány esetben nem látható az öltözéktől.
A legtöbb megfigyelő szőrtelennek írja le a humanoidokat. Az egyik valami kis pihét vett észre a fejen. A test is szőrtelen.
A felsőtest általában kicsi és vékony. A legtöbb esetben fémes, ám rugalmas ruha fedte.
A kezek hosszúak, vékonyak, térdig érnek. Az egyik típus kezén négy ujj van, de nincs hüvelyk. Két ujj hosszabb, mint a másik kettő. Egyes megfigyelők körmöket is láttak az ujjakon, mások nem. Három megbízható megfigyelő vékony hártyáról számolt be. Más megfigyelések szerint az ujjak száma négynél kevesebb.
A lábak rövidek és vékonyak. Az egyik típus lábfején nincs lábujj. A legtöbb megfigyelő fedettnek írta le a lábfejet. Egy forrás szerint olyan, mint az orangutáné.

A bőr NEM zöld. Néhányan drappnak, barnának, cserzett színűnek, rózsaszínes-szürkének írták le. Egy megfigyelő szerint „hidegfényű kékesszürke". Két példában a testek sötétbarnák. A bőr szerkezetére nézve pikkelyes, hüllőszerű és a csontszövet simaizma felett nyújtható, rugalmas. Nincs harántcsíkolt izom. Nincs izzadás, nincs testszag. Mikroszkóp alatt a szövetszerkezet hálószerű vagy függőleges és vízszintes vonalakból álló rácshálózat. Eszerint a gyíkok, a leguánok és a kaméleonok szemcsés bőrszerkezete hasonlít legjobban az idegenekéhez.
Nincsenek fogak.
Nincsenek látható ivarszervek. Talán elsorvadtak az evolúció során.
„A mellkas területén két elcsökevényesedett emlőmirigybimbóhoz hasonló valami volt. A nemi szervek elcsökevényesedtek. Néhány más kutató női jellegzetességeket fedezett fel." Nem szakmai véleményem szerint a nemi szervek hiánya azt sejteti, hogy az idegenek nem úgy szaporodnak, mint az emberek, esetleg klónozással vagy más, számunkra ismeretlen módon.
A legtöbb megfigyelő számára az idegenek olyanok, mintha „mintából öntötték volna őket"; azonosak az arcvonásaik.
Az agy és térfogata ismeretlen.

Színtelen testfolyadék vörösvértestek nélkül. Nincsenek limfociták. Nincs oxigénszállító. Nem tudunk táplálék- és folyadékbevitelről. Nem találtunk ételt idegen gépeken.

Nincs emésztőrendszer. Nincs bélcsatorna és végbél."....


(G.C.A. Földönkívüliek közöttünk)
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Most akkor arra lennék kíváncsi, hogy a dogonok ősei közül néhányan jártak a Sziriusz C-n vagy az onnan jött lények meséltek volna az égitestről...? Az okés, hogy ezek a féldelfin sziriuszosok lejöttek a dogonokhoz, meg a Jupiter holdjairól beszéltek, de megmutathatták volna a dogonoknak, hogyan kell kerti wc-t építeni is, mert láttam egy utifilmben, hogy csak úgy odacsinálnak a házuk elé...

Ez egy igen érdekes felvetés.;)

Országunk számos részén - ha ellátogatunk ide-oda, mondjuk .....mindegy
melyik települést mondom, egyiket sem akarom alőtérbe helyezni ;)
- igen érdekes népszokásokat találunk különböző embercsoportok között, ill. azok részéről.

Úgy gondolom, hogy azok, akik "olyan" környéken és nem "úgy" élnek,
még nem próbálták meg elmagyarázni azoknak a jó embereknek, hogy ne úgy éljenek. :!:

Pedig ők is használják a XXI. század sok "vívmányát", s ha te nem ismernéd azokat a "szerkentyűket, csak hallanál róluk "azoktól" az emberektől, - ugyan azt mondhatnád, amit most mondtál. :cry:

"Nehogy már MP 3-ról, meg plazma TV-ről beszéljenek nekem azok a "s...ki k...vák!" ":rolleyes: Sem gigabyte-ról!

És azt is helytelenül látnád.:D
 

Aleppo

Kitiltott (BANned)
Higiénia

Ha valóban átakartak volna adni valamit ezeknek a szerencsétlen bozótnégereknek a Sziriuszról jöttek, azt hiszem az alapvető higiéniáról beszéltek volna, ami a járványok terjesztője. Szaglásuk azért csak volt, nem?

(Ezt a Richard Sigismond pszichológus és antropológus-t meg úgy látom félretehetjük, hisz komplett gyagyás az ürge, bár nem tudom, hogy az injekciózás előtt mondta ezt vagy utána...?)

Egyszerűen mindenre tudtok a leglégbőlkapottabb magyarázatokat előhozni, hivatkozva valami dilinyós "szakemberre", aki listát ád a űrbéli makik etnikai és bolygónkénti hovatartozásáról...
Röhejes, hogy más kultúráknál éppen az anakronisztikus technikai leletekre hivatkozva mondjátok, hogy íme a bizonyíték. Itt meg (a dogonoknál) erre a csillagászati halandzsára.
Egyébként komolyan mondtam, mert uti-filmben a dogon varázsló házát úgy találták meg, hogy messzire bűzlött a ráaggatott rothadó állatokról...
Egyébként a vízöblítéses vécéket már négyezer éve a krétaiak is ismerték, bár ezek szerint őket "nem látogatták meg", de a rómaiak is széles körben használták...

Én amúgy el tudnám fogadni, hogy jártak itt mondjuk 5000 éve más égitestek lakói, de tényleg olyan bizonyíték kellene rá, ami teljesen egyértelmű, mert addig kénytelen vagyok a régi, számotokra "maradi" történelemszemléletnél maradni...

El sem tudom képzelni, hogy nyilatkoztak volna olyat a dogonok, amit ma sem tudunk például, amúgy meg mi a fenének ezekhez a négerekhez utaztak volna a sziriusziak. Nem volt ez a szokásuk máshol...!?!

Amúgy olvastátok Robert K. G. Temple könyvét: The Sirius Mystery (1976) c. könyvét? Mert abban oda jut, hogy az információkat a Sziriuszról tkp. nem a dogonok kapták, hanem a legendás Argonauták (i.e. 1300 körül) mikor az észak-afrikai Tritónisz tengerben zátonyra futottak szárazföldön mentek tovább, s jutottak arra a területre, ahol akkoriban a dogonok éltek. Ők azt törzsközösségi rendszerüknek hála máig megőrizték az Argonautáktól kapott információkat, amit a görögök és egyiptomiak már rég elfeledtek...
Ennek ellenére kis dogonok erőszakosan saját maguknak követelik, hogy igenis, az ő őseik találkoztak a nommolényekkel...

Szerintetek akkor a dogonokhoz vagy másokhoz jöttek le a sziriusziak...???
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha valóban átakartak volna adni valamit ezeknek a szerencsétlen bozótnégereknek a Sziriuszról jöttek, azt hiszem az alapvető higiéniáról beszéltek volna, ami a járványok terjesztője. Szaglásuk azért csak volt, nem?

(Ezt a Richard Sigismond pszichológus és antropológus-t meg úgy látom félretehetjük, hisz komplett gyagyás az ürge, bár nem tudom, hogy az injekciózás előtt mondta ezt vagy utána...?)

Egyszerűen mindenre tudtok a leglégbőlkapottabb magyarázatokat előhozni, hivatkozva valami dilinyós "szakemberre", aki listát ád a űrbéli makik etnikai és bolygónkénti hovatartozásáról...
Röhejes, hogy más kultúráknál éppen az anakronisztikus technikai leletekre hivatkozva mondjátok, hogy íme a bizonyíték. Itt meg (a dogonoknál) erre a csillagászati halandzsára.
Egyébként komolyan mondtam, mert uti-filmben a dogon varázsló házát úgy találták meg, hogy messzire bűzlött a ráaggatott rothadó állatokról...
Egyébként a vízöblítéses vécéket már négyezer éve a krétaiak is ismerték, bár ezek szerint őket "nem látogatták meg", de a rómaiak is széles körben használták...

Én amúgy el tudnám fogadni, hogy jártak itt mondjuk 5000 éve más égitestek lakói, de tényleg olyan bizonyíték kellene rá, ami teljesen egyértelmű, mert addig kénytelen vagyok a régi, számotokra "maradi" történelemszemléletnél maradni...

El sem tudom képzelni, hogy nyilatkoztak volna olyat a dogonok, amit ma sem tudunk például, amúgy meg mi a fenének ezekhez a négerekhez utaztak volna a sziriusziak. Nem volt ez a szokásuk máshol...!?!

Amúgy olvastátok Robert K. G. Temple könyvét: The Sirius Mystery (1976) c. könyvét? Mert abban oda jut, hogy az információkat a Sziriuszról tkp. nem a dogonok kapták, hanem a legendás Argonauták (i.e. 1300 körül) mikor az észak-afrikai Tritónisz tengerben zátonyra futottak szárazföldön mentek tovább, s jutottak arra a területre, ahol akkoriban a dogonok éltek. Ők azt törzsközösségi rendszerüknek hála máig megőrizték az Argonautáktól kapott információkat, amit a görögök és egyiptomiak már rég elfeledtek...
Ennek ellenére kis dogonok erőszakosan saját maguknak követelik, hogy igenis, az ő őseik találkoztak a nommolényekkel...

Szerintetek akkor a dogonokhoz vagy másokhoz jöttek le a sziriusziak...???

Amit én neked válaszolok most, azt nem én személyesen hallottam a dogonoktól - ezt leszögezem, mielőtt még én is megkapom a "komplett gyagyás" és "dilinyós" jelzőt. :mrgreen:

Tehát a "mesém" a következő lenne: A magyarországi kezdetektől fogva, azaz "ősidők óta" internetezek a nevet találomra választottam és valószínűleg ezért bukkantam véletlenül az egyetlen egy olyan oldalra ami a dogonokról szólt, összesen volt vagy 5 sor.

Most, ha beírod a nevüket, rád dől 1000 oldal. Tényleg összeírnak már mindent róluk, lehet, hogy a fele sem igaz.

Az a néhány sor azért meghökkentő volt, amit először olvastam:

Először is arról még akkoriban szó sem volt, hogy ők a Sziriuszról vagy a szíriusziaktól származnának. Az ő mítoszaik szerint a Szíriuszról látogató érkezett a Földre és megtanított nekik néhány dolgot a saját és a mi naprendszerünkről is. Ezután a törzsben kijelöltek egy embert, akinek szóról szóra meg kellett ezt tanulni és később megtanítani az utána következő törzsbélinek. Írni nem tudnak, minden tudásukat szájhagyomány útján adják tovább.

A két néprajztudós a 30-as években leírták amit a dogonoktól hallottak. Túl nagy jelentősége ekkor még nem volt, azt hitték, hogy csak a szokásos törzsi hókuszpókusz. Csak az ötvenes években csodálkoztak rá, hogy honnan tudhatták a dogonok, amit tudtak, hiszen azokat az adatokat, amelyekre ők egymást tanították nemzedékeken át és amit szabad szemmel semmiképp sem lehet megállapítani (például, hogy a Digitariat az univerzum legnehezebb anyaga alkotja és azt, hogy 50 évenként egyszer kerüli meg a Szíriuszt) és még több dolgot, amely még akkor az ötvenes években sem volt ismeretes.
;)
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
(Ezt a Richard Sigismond pszichológus és antropológus-t meg úgy látom félretehetjük, hisz komplett gyagyás az ürge, bár nem tudom, hogy az injekciózás előtt mondta ezt vagy utána...?)

Áruld el a titkodat, ezt hogy csinálod? Sirkán leír egy nevet, te már azt is tudod, hogy milyen betegségre kapott utoljára injekciót. Itt még az internet sem segíthetett, mert én sem találtam szinte semmit. :D
 

spilu

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Van egy olyan "könyvecske", hogy
Dieter B. Herrmann - A Sírius rejtély
Kb 49 oldal az egész, nyers szkennelés, némi word próbálkozással. Ha érdekel vkit felteszem.
 

Aleppo

Kitiltott (BANned)
gyogyi

Áruld el a titkodat, ezt hogy csinálod? Sirkán leír egy nevet, te már azt is tudod, hogy milyen betegségre kapott utoljára injekciót. Itt még az internet sem segíthetett, mert én sem találtam szinte semmit. :D


Egyszerű lenne, ha te is olvasnál a sorok közt: az ürge több mint 30 évet (!!!) szánt annak kimutatására, hogy osztályozza a földre látogató lények etnikumát és származási helyét. Kicsit olyan mint azok a boszorkányüldöző középkori inkvizítorok, akik vaskos krónikákban osztályozták a démonok csoportjait, osztályait, befolyási övezeteit...


(Amúgy itt van két cikk Sigismundról: http://news.google.com/newspapers?i...AJ&pg=1655,2849059&dq=richard-sigismond&hl=en
http://news.google.com/newspapers?n...80yAAAAIBAJ&sjid=uqYEAAAAIBAJ&pg=5065,8214942)
 

TobinBell

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv.

Ehhez a témához annyi hozzászólásom lenne,hogy nemrég láttam egy filmet, "Negyedik típusú találkozások",ami egy kis félelmet keltett bennem,pedig nem vaok nagyon félős típus.A film eleve megtörtént eseményekből indul ki,eredeti videó bizonyítékokat is szolgál az Alaszkában történtekkel kapcsolatban.Nem beszélve arról,hogy az FBI is rengetegszer megfordult abban a körzetben.Ha esetleg vkinek lenne vmi hozzáfűznivalója,írja meg.
 

anom

Állandó Tag
Állandó Tag
Már úgy érted,hogy Te nem érted?

Miért kellene mást olvasnom,ha ez is érdekel? A kvantumfizika sok mindent érthetővé tesz.


Első olvasára valóban nem értem ezeknek a szavaknak a jelentését. Ezt néhány gombnyomással a neten (szótár) lehet orvosolni, de minek húzzam ezzel az időmet ha van olyan írás ami ugyan erről ír csak az én nyelvezetem számára érthetőben?

A kvantumfizika tényleg sok érdekes dolgot felvet tudományos szinten. Ennek ellenére a nem tudományos szinteken (amikben mégis több az ismeret és a tudás) még mindig korlátozott.
Ez nem azért van, mert a kvantum fizikával baj lenne hanem, mert akik a természeti törvények jelenleg ismert szabályait meghatározzák azok eléggé korlátozott emberek (nem önmaguk miatt, ilyen a rendszer amiben dolgozhatnak és betanították őket egyféle nézőpontra).
 

anom

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv.

Ehhez a témához annyi hozzászólásom lenne,hogy nemrég láttam egy filmet, "Negyedik típusú találkozások",ami egy kis félelmet keltett bennem,pedig nem vaok nagyon félős típus.A film eleve megtörtént eseményekből indul ki,eredeti videó bizonyítékokat is szolgál az Alaszkában történtekkel kapcsolatban.Nem beszélve arról,hogy az FBI is rengetegszer megfordult abban a körzetben.Ha esetleg vkinek lenne vmi hozzáfűznivalója,írja meg.


Olyan szempontból nem egyszerű a film, hogy adott több eset, amik valóban megtörténtek, de hogy azért amiért itt állítják azt nem tudni biztosan.

Maga a nő aki a főszereplő egy állítólag valós személy, akinek történetét filmesítették meg. De a film készítői szerint ő nem járult hozzá, hogy szerepeljen a filmben sem ahhoz, hogy a valódi nevét adja ehhez. Itt felmerült bennem a kérdés, hogy akkor azok a videók amikben állítólag ő szerepel tényleg igaziak e, ha ő nem járult ahhoz, hogy filmbe kerüljön. (?)

A másik dolog az pedig, hogy ez a nő ha valóban létezik és tényleg megtörténtek ezek a dolgok és a bejátszott "valós" videók igaziak, akkor is már akkor problémái voltak mikor a férje meghalt.
Annak ellenére, hogy pszichológus ezt nem tudta feldolgozni. Sokáig az élt benne, hogy éjszaka valaki leszúrta férjét akinek az arcára nem emlékszik, közben pedig a férje öngyilkos lett (fejbe lőtte magát).
Ezt a rendőr képi bizonyítéka mutatja a film vége felé. Szóval komoly problémái voltak a nőnek, amiket később maga is beismert és elfogadott (út a gyógyulás felé azt mondják).

Vannak érdekes felvételek amik mellett nehéz csak úgy elsiklani. Ilyen pl amikor az idegenek által megszállt(!) ember elkezd sumér nyelven beszélni, közben meg természetellnes merev test pózt vesz fel és mintha egy pillanatra lebegne is. Ennek következménye a film szerint, hogy eltört több csigolyája ami miatt lebénult.
Valamint egy olyan felvétel is van amin lehet látni egy repülő tárgyat a ház felett egy kis időre. Ha ez valós felvétel vajon miért nem elemezték komolyabban.(?)

Visszatérve a megszállásra, ez is érdekes. Akik találkoztak idegenekkel, ilyesmiről nem számoltak be (tudomásom szerin). Ez inkább az ördögűző műfaja, bár lehet a kettő nem áll távol egymástól...
Ami viszont érdekes az a hangszalagon lévő hangminta ami Sumérul mond pár mondatot. A hang nem emberi ez egyértelmű, de könnyen lehet torzított.
Az pedig, hogy az Annunkaikat belekeverték ebbe az is érdekes. Mivel a kis szürkék áltlános elrablás technikáját (falon átjárás, repülő csészealj, megtévesztés (bagoly) egybekombinálja egy más jellegű hozzáállással.
Ilyen az erőszakos behatolás aminek nyoma is marad, valamint a beszéd (aminek állítólag telepatikusnak kellene lennie).
Valamint egy nagyon fontos dolog, ez pedig az ember ellenállása (köröm nyom ott maradt a parkettán mikor elcipelték nem hagyta magát) valamint a kiáltozás.
Ez azért érdekes, mert a találkozásoknál azt mondogatják az átéltek, hogy megbénulnak se mozogni se beszélni nem tudnak. Hiába éreznek fájdalmat vagy félelmet. Hacsak ezt nem utólag ültették a tudat alattijukba (de ez is csak feltevés).


Tehát szerintem ez a film rámutat 1-2 fontos dologra, de lényege nem a tények bemutatása inkább a szórakoztatás és félelemkeltés (talán a jobb szórakoztatás miatt). Talán az is a célja, hogy kicsit jobban köztudatba hozza az ilyen és hasonló furcsaságok létét.
De eléggé össze vannak benne kutyulva a dolgok, ezért én nem tartom valószínűleg, hogy a film a teljes valóságot adja vissza.

Tény, hogy nagy a világegyetem, de ha nem is megyünk ilyen messzire akkor is hatalmas területekről van szó. Előfordulhat, hogy léteznek számunkra kevésbé kellemes "nem emberi" intelligens lények, akik hasonló dolgokat csinálhatnak. Viszont ez nem jellemez minden földön kívüli vagy azon belüli nem emberi intelligenciát.

Lényeg, hogy az ilyen és ehhez hasonló filmekből nem feltétlenül kell kiindulni ha a valós igazságot keressük.
 

spilu

Állandó Tag
Állandó Tag
Dieter B. Herrmann - A Sirius rejtély

Dieter B. Herrmann - A Sirius rejtély

( siriusB-nek )
Vmilyen oknál fogva a szkennelt változatot nem tudom feltölteni, de még rajta vok!
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
... A legtöbb megfigyelő számára az idegenek olyanok, mintha „mintából öntötték volna őket"; azonosak az arcvonásaik.
Az agy és térfogata ismeretlen.

Színtelen testfolyadék vörösvértestek nélkül. Nincsenek limfociták. Nincs oxigénszállító. Nem tudunk táplálék- és folyadékbevitelről. Nem találtunk ételt idegen gépeken.

Nincs emésztőrendszer. Nincs bélcsatorna és végbél."....


(G.C.A. Földönkívüliek közöttünk)

Ugyanúgy szüksége van az univerzális testeknek is anyagcserére, csak a módozat eltér az általunk megszokottól, de mit is várhatunk, ha nem természetes, hanem mesterséges módszerek és módozatok széles tárháza biztosítja számukra a működőképességet.
 

ronin55

Állandó Tag
Állandó Tag

Nem sokat de ezen a linken vannak a könyvtárakban képek:

http://www.spaceweather.com/images2010/

Sejtésem szerint a nap elkezdett "kihűlni" és idegen barátaink kicsit felfűtik....
comet_c2_anim.gif
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére