Milyen színdarabot néztél meg utoljára?

rozalie2

Állandó Tag
Állandó Tag
Ápr. 3.-án Veszprémben a Győri Nemzeti Színház előadásában a Csárdáskirálynőt. Nagyon tetszett, pedig csak az utóbbi évben érdekel az operett.
 

kismilka84

Állandó Tag
Állandó Tag
Tavaly áprilisban Budapesten A Nemzeti Színházban néztem meg a Buborékok című darabot, valamint a Warrenné mesterségét és a Szigliget-et. Imádom Udvaros Dorottya játékát....lehengerlő és unhatatlan
 

timy091

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én szombaton néztem meg Shakespeare: A makrancos hölgy c. darabját a budapesti Gózon Gyula Kamaraszínházban. Szuperjó kis előadás volt...a színészek is nagyon ügyesek voltak :) Mindenkinek ajánlom, aki egy jót szeretne szórakozni.
Májusban pedig Rebecca az Operettben... azt is várom ám nagyon...:p :)
 

scarah

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Sajnos nincs idôm végigolvasni az összes hozzászólást, így nem tudom, hogy errôl volt már szó vagy sem, de nekem az egyik kedvenc darabom a "Ne most drágám".

Fergeteges, fôként, ha a szereposztást is megnézzük. A Madách Színházban játszák elsôsorban, de vendégszerepelnek máshol is.

Ha szerettek nevetni, csak ajánlani tudom!

Üdv!
 

Bonnie33

Állandó Tag
Állandó Tag
Sors bolondjai. Két óra színtiszta nevetés, úgy hogy potyognak a könnyeid és zsibbad a szád. Ajánlom minden korosztálynak, aki valaha volt, van, lesz szerelmes.
 

Yalan

Állandó Tag
Állandó Tag
Lélegzés
Marosvásárhelyi mester szakos egyetemisták fantsztikus előadása, élet halál, születés vég.
 

Yalan

Állandó Tag
Állandó Tag
Tom Stoppard: Rosencrantz és Guildenstern halott.
Roppant ötlestes, és elgondolkodtató darab, vajon miért is haltak meg?
 

piciancsa

Állandó Tag
Állandó Tag
még januárban láttam a Vámpírok bálját. És fantasztikus volt :) Májusban megyek a Made in Hungáriára (kb. 6 éves kihagyás után másodszor), kíváncsi vagyok milyen érzés lesz a "nosztalgia" :)
 

pille22

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nagyo szép és igaz ez az idézet. Köszönet érte!

Én legutóbb a Mozart!-ot néztem meg. Ez előtt még sosem láttam élőben játszani Dolhai Attilát, de nagyszerű volt. Megfogott. A többi színész is szuper. A hangok csodálatosak, magával ragadók. Az előadók energikusak, élettel telik és minden érzelmet át tudnak adni. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a musical-eket. :)
 

metro_joe

Állandó Tag
Állandó Tag
Mozartot én is most láttam Dolhaival. Nekem is nagyon tetszett. Igazán jó darab, minden a helyén van benne.

Múlt héten meg a Vígben a hegedűs a háztetőnt Reviczkyvel és Halász Jutkával. ( Reviczky nekem elég "lagymatag " volt, bár lehet ez a rendezés része) A darab amúgy nagyon jó ! Ajánlom bátran.
 
Oldal tetejére