Ujevi Fogadalmak!?

Miranda77

Állandó Tag
Állandó Tag
Fogadalmak

Fogadalmat tenni csak akkor van értelme, ha meg is tartjuk. Mennyivel másabb úgy visszaemlékezni a mögöttünk lévő évre, h amit megfogadtam, sikerült megtartani, mint rossz szájízzel fogsor alatt mormolni,h ez se jött össze már megint. Ugyanez áll az ígéretekre is.
 

E-Muffin

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem szoktam fogadalmakat tenni, főleg nem újévkor.
Próbálok normálisan élni, és ha valamit elhatároztam ahhoz tartani magam.
 

csevicus

Új tag
Mindig, minden nap fogadkoztam (foleg a cigi miatt), de minél tobbet fogadkoztam annál rutinosabban ment a dolog, de soha nem tudtam betartani oket. Rajottem hogy én egy nagy "fogadkozó" lettem, ugyhogy megfogadtam hogy soha tobbet nem fogadok meg semmit. Hatha anélkul jobban megy :p
 
D

dolphin3

Vendég
Voltam egy Brian Tracy tréningen azóta (szeptemberben)Így minden évben csinálok egy tervet:Mi az amit elérni vágyom 70%-ban bejön.Szóval nekem fogadalom szeptemberben van.:D
 

72zsuzska

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha szeretnék valamit megvalósítani, vagy megváltoztatni stb... nem szoktam vele újévig várni, és főleg nem fogadkozni !
 

fortune

Állandó Tag
Állandó Tag
Fogadalmakat szerintem érdemes is tenni de csak akkor ha tényleg eltökéljük magunkban hogy azt most végig visszük és ha megis torpanunk vagy akár leesünk akkor meg felállünk és küzdünk tovább azért hogy azt betartsuk s elérjük amit akarunk.
 

01casanova

Állandó Tag
Állandó Tag
Újévi fogadalom? Szerintem ez egy nagy baromság. Ha valaki igazán meg szeretne változni, nem vár újévig vagy nem az újév miatt változik meg, hanem azért, hogy megmutassa Önmagának és a Világnak, hogy képes a változásra mindenféle időkötések nélkül...
 

verikuccsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz, bár mindig elhatározok valamit újévkor, de soha nem ezeket az elhatározásokat tartom be végül. :)
 

Zsóka mama

Állandó Tag
Állandó Tag
Én minden évben megfogadom, hogy leszokok a MilkárólXD... és a kakaóról, sose sikerül, pedig már lassan elfogok tőlük hízni:)
 

kgabi0507

Állandó Tag
Állandó Tag
Lemondok a light kóláról, kevesebbet fogok enni, és megpróbálok x kiló alá menni. De a light kólás rész valahogy nem jön be.
 
Oldal tetejére