KÉRÉSEK: filmek, mesék, musicalek, operettek,stb.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

róozó

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép Napot, jó filmezést! Az Anthony Perkins rendezte Psycho IV. magyar feliratát nem találjuk. Tudnátok segíteni ? Köszönöm.
 

ayrah

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Én a segítségeteket kérném! Keresem a Szex és New York mozifilm 2. részét letölthető változatban, azt hallottam már adják a mozik- segiségeteket előre is hálásan köszönöm!
 

ladyb

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Február óta keresem a Szex és Mrs.X című filmet (2000) Linda Hamiltonnal a főszerepben. Bármilyen formában jó, bármilyen táron, feliratosan is, vagy csak angol nyelven.

Én már sok helyen kerestem, külföldi oldalakon is (eredeti nyelven), de edig még nem akadtam rá. Elvileg torrenten létezik, de én nem torrentezek...

Esetleg még a Toy Story 3. érdekelne angol nyelven, (dvdrip), mert ezekből már egy párat letöltöttem, de még egyik sem az a film volt, vagy halottak voltak a linkek. (egyik pl. vírusos volt.)

Minden segítséget köszönök!
 

Judy1981

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresem

Sziasztok!

Keresem egy régi bűnügyi filmnek a címét. A 90-as években láttam Tv-ben, 5 vagy 6 részes lehetett. Nagyon haloványan emlékszem rá.:confused:
Főszereplője egy Richard nevű férfi, aki a múltban valamiféle bűnöző lehetett. 3 vagy 4 nővel nagyon "kicseszett", 20 év elteltével a nők, akik közben már férjes asszonyok, családanyák lettek, összefognak, hogy tönkretegyék a férfit.
Sajnos ez elég kevés információ, de remélem valaki tud segíteni.
A film vége az, hogy az egyik nő pincéjébe bezárják Richardot. Azzal végződik, hogy az asszony kötélen kaját ereszt le neki.

Csak a film címére lennék kíváncsi. Köszönöm!
 

Judy1981

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresem a következő filmeket:
Néma kolostor (1941)
Féltékenység (1943)
Tilos a szerelem (1943)
Egy tál lencse (1941)
Azurexpressz (1938)
Az aranyember (1936)
Szent Péter esernyője (1935)
 

fekecssandor

Állandó Tag
Állandó Tag
Vörös föld

Sziasztok Barátaim!
Lemaradtam a Vörös Föld című filmről nincs meg véletlenül valakinek?
A komcsi rendszerben játszódik a bauxitbányászatról és az azt körülvevő pártkutyák és holdudvaruk helyzetéről szól. Ha tudtok valamit, vagy megvan valakinek tegye fel a rapidra, vagy a Data.hu ra. Nagyon megköszönném.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére