Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

hutizs

Állandó Tag
Állandó Tag
Még egyszer elnézést mindenkitől, aki olvassa ezt a fórumot! Remélem, nem akasztottam meg semmit! Később én is igyekezni fogok értelmes hozzászólásokkal véleményt nyilvánítani. Köszönöm a türelmeteket!
Hutizs
 

MMelcsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Reggel van. Vége a rémalomsorozatnak. Itt a realitás. Az ágya mellett kislánya álldogált plüsmacival a kezébe. "Mami ugye ma nincs ovi?" -kérdezte könnyes szemekkel a pici.
 

Esztella73

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem. Ezt a napot kettesben töltjük. Mit szeretnél ma csinálni-kérdezte, majd játékosan belecsípett a kis lány karjába. A kis lánya kacagni kezdett és érezte, hogy a szorongása oldódik.
 

benina

Állandó Tag
Állandó Tag
-Apa ma sem jön el hozzánk? Hiszen ma van a szülinapom, vagy talán nem is tudja, hogy ma vagyok kilenc éves ?-a kislány édes arca megrándult és hatalmas kék tekintetét a padlóra szegezte.
 

Amerigo Gal

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos nem jöhet kicsim,te is tudod,ma dolgoznia kell.
A nő magában elvigyorodott a fanyar poénon,hiszen a gyermeke apja egy orvosi eszköz volt tulajdonképpen,a donor pedig ismeretlen.....De gyere Kincsem nézzük meg ezt a filmet a zsúrig,ma érkezett postán,biztosan izgalmas,egy Kör van rárajzolva.
 

benina

Állandó Tag
Állandó Tag
A körben, pedig egy kevés szöveg, természetesen apróbetűs:
- Atlantiszból ránk maradt varázs szavak, amelyek segítségével megidézhetjük az áhított férfit!
Figyelmeztetés:A folyamat NEM visszafordítható!
 

Amerigo Gal

Állandó Tag
Állandó Tag
S a nő remegő ajkai kimondták a varázsszavakat:
-Tontelei,shaphar,murtsz......és teljes erővel koncentrálva az "áhitott férfira"kimondta az utolsó,materializáló szót:...Anya!Szerinted Jason is benne lesz a filmben a Péntek13 ból?......Materisz!!!!!
A szobában a hőmérséklet pillanatok alatt több fokot zuhant.A nő meredten bámult maga elé,nem mert hátrafordulni,abba az irányba,amerre a kislány nézett élettelen tekintettel.Végsőkig fokozott érzékei egy hangot égettek az agyába,egy halk,pokolbéli kuncogásét
 

Amortours

Állandó Tag
Állandó Tag
... és akkor megjelent a vigyorgó arc. Az arc, melyhez a kuncogás tartozott... A nő visszafojtott lélegzettel emelte irányába a fejét... de az imént materializálódott férfi arc közel sem volt olyan, mint amire számított. Meglepődve hőkölt hátra - "Hiszen ez egészen helyes..." - markolt szívébe a szorítás...
 

twilightlol

Állandó Tag
Állandó Tag
' Miért idéztél meg? ' - kérdezte nevetve a férfi. ' Nem....tudom, csak.. . csak - dadogta a nő kicsit megrémülve. ' Nem tudom, valahogy a szavak akarata irányított és megbűvölt ' - gondolta tovább magában.
 

Amerigo Gal

Állandó Tag
Állandó Tag
De mégis miért?Kérdezte-ujra a férfi-Mi okod volt arra,hogy az idő fátylán iderántsd Őfensége,2 Szulejmán császár háremének őrzőjét,a legfőbb Birodalmi eunuchot?
 

Eva0516

Állandó Tag
Állandó Tag
...A nő köpni-nyelni nem tudott. Már értette, hol hibádzik a "Hiszen ez egészen helyes..." elképzelése. Pótcselekvésként a hajába túrt, közben pedig vetett egy pillantást a kislányára, aki elkerekedett szemekkel bámulta az új jövevényt...
 

Amerigo Gal

Állandó Tag
Állandó Tag
Kiváncsian arréb lépett,oda,ahol a kislány állt és felsikitott a megdöbbenéstől.....a férfiból semmi nem látszódott oldalról.Zavarában ránézett a kazettára: A felvétel nem alkalmas 3D -s kép megalkotására-állt a dobozon.A nő pillantása szórakozottan a sarokban lévő szerszámos ládára esett és elvigyorodott.
10 perccel később:
Anya és lánya az előszobában állva nézegették a kész művet.
A nő beleturt a kislány hajába, és igy szólt:Na ezt überelje Karola nénéd,neked van a világon elsőként, beszélő posztered....és besétáltak az ebédlőbe.magára hagyva az izgatottan karattyoló eunuchot.
 

gerleiati

Állandó Tag
Állandó Tag
A férfi a poszteren, kilépve két dimenziós keretei közül, elterült a földön. A kislány visszajött az ebédlőből, és rápillantott az üres képre.
- Anya! Anya! Eltűnt! Hazament! - kiabálta a férfi két dimenziós hátán taposva. Anyja visszajött.
- Nem is vártam mást. Ezt a koszos papírlapot meg dobd a kazánba, hányszor mondtam már, hogy ne hagyj semmit szanaszéjjel.
 
Oldal tetejére