Torontoi munka

majzer

Új tag
Valakit erdekel torontoi munkalehetoseg?
Noket ferfiakat keresunk jogositvannyal.

Igen nekem van B kategóriás jogositványom és kb 8 éves tapasztalatom.. Nekem kint laknak rokonaim Torontóban én még itthon vagyok Magyarországon de kb 2-3 hét mulva én is mennék ki.Nagyon örülnék annak ha rögtön tudnék dolgozni nagy segitség lenne nekem..
 

Sziszka89

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!21éves vagyok és kozmetikusként dolgozom Magyarországon.Ismer esetleg valaki torontoi magyar kozmetikusokat akivel/kel feltudnám venni a kapcsolatot?Vagy babysittert kereső magyar családot?Barátommal szeretnénk kimenni egy időre.Asztalosként mennyire lehet elhelyezkedni?:confused::)

Sziasztok!
Én is kozmetikus vagyok/leszek egy-két héten belűl... Érdeklődni szeretnék,hogy mi a véleményetek van e kinnt kereslett magyar-JÓ-kozmetikus munkaerőre? Széleskörű tudásom van (aromaterápiával is szeretnék foglalkozni,smink ha van rá kereslett-jól megy,natúr,bio-MAGYAR- termékekkel dolgoznék,cukorpaszta,mezoterápia,stb). Emelett most tanulok még gyógymasszőrnek is,tehát a testkezelések is aktuálisak lesznek. Angol tudásomat pedig fejleszteni szeretném.
Mit tanácsoltok,hol lehetne érdeklődni,vagy inkább már kinnt élők segítségét kérjem? Estleg kinti kozmetikus írna pár mondatot,hogy milyen a helyzet?
Köszönöm.\\m/
 

Csono

Új tag
Sziasztok!
Nekem is kellene segítség munka ügyben.
Házvezetőnői állást szeretnék találni magyar családnál.
41 éves vagyok,és hosszabb ideig is kint tudnék maradni.
Ha valaki tud segítsen,nagyon sürgős lenne!!!
Köszönöm.

 

Murgit

Új tag
Sziasztok!
Munkalehetőség érdekelne Torontóban,bármilyen munka megfelelne.1 éven belűl szeretnék kimenni dolgozni,jelenleg tanulom az Angolnyelvet.
köszönet!
 

alphonso

Új tag
Érdeklődés!

Én még soha nem voltam Kanadában,és ismerősöm sincs.Nagyon szeretném ha valaki segítene.Például:szállás,és utána,valamilyen munka kellene,hogy egy kicsit maradhassak kinn!Segítsen aki tud!Köszönöm:Éva
 
Sziasztok. Nem tudja véletlenül valaki ha a férjem megkapja a munkavállalói engedélyt (van fix állás, amire hívták Torontóba), és menne vele az egész család, akkor a nagymama jöhetne velünk? Szeretnék én is dolgozni, (még nincs nekem munka) de a kisebbik lányunk csak 14 hónapos. A nagymama rá vigyázna. Van erre lehetőség? Köszi
 

mvik

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok :)
Én egy 32 éves anyuka vagyok, 2 diplomám van (magyar bölcsész és közgazdász, nemzetközi kommunikáció)...
3 éves kisfiammal szeretnék Torontóban munkát találni! Világot látni, tökéletesíteni a nyelvtudásomat, esetleg végleg maradni...
Bátyám kint él a családjával, úgyhogy az utazás, szállás nem gond, de munkavállalási engedéllyel minden könnyebb lenne!
Esetleg ha valakinek módjában áll segíteni, tippeket adni megköszönném!
Szép napot mindenkinek!
Viki
 

eszter33

Új tag
Sziasztok! 33 éves tanítónő vagyok, jelenleg nincs munkám, nagyon szeretnék kijutni mint au pair, vagy babysitter. Angol tudásom alap szintű, ezért lenne ideális egy magyar család, amíg belejövök az angolba. Viszont van egy 3 és fél éves kislányom, akit egyedül nevelek. Olyan családot keresek, ahova a lányomat is vihetem.
Másik elképzelésem, hogy a szakmámnak megfelelően pedagógusként helyezkednék el, ha van esetleg kint magánóvoda, vagy iskola magyar gyerekeknek...
Láttok-e erre esélyt, vagy tudna-e valaki lehetőséget? Köszönettel! Eszter
 

Keri.

Új tag
segitséget kérek

Sziasztok!
Én Szlovákiában élő magyar vagyok, most fejeztem be a tanárképzőt, magyar és angol szakos tanárnő lettem.
Valamiért megtetszett nekem Toronto-bár, még soha nem jártam ott...és jó lenne, ha tudnék ott elhelyezkedni. Az angol nyelv fejlesztése szempontjából is remek lenne, de ha esetleg magyar nyelvű tanárra (nevelőnőre) lenne szükség, annak is örülnék.
Már két torontoi magyar iskolába el is küldtem a jelentkezésemet, de ha esetleg itt a fórumon tudna valaki segiteni ezügyben, nagyon megköszönnném!

Minden jót!
 

Keri.

Új tag
Nem tudom, hogy két évig kint szeretnék-e lenni, és le szeretnék-e kint telepedni, csak ez lenne az egyetlen módja, hogy "babysittelek" Torontoban? :-S
 

tamara0113

Új tag
Igeeeen!

Valakit erdekel torontoi munkalehetoseg?
Noket ferfiakat keresunk jogositvannyal.

Szia!
Engem érdekelne a dolog, csak az a probléma, hogy én még Magyarországon vagyok. Szeretném tudni, hogyan lehet ki jutni, munkát vállalni. Én Ápolónő vagyok. Az angol tudásom az féloldalas. Megértek sok mindent, de beszélni keveset tudok.
Szeretném, ha valaki tudna segíteni.
Köszönettel:
<[email protected]>\\m/
email címre várom a választ.
 

Hetke

Állandó Tag
Állandó Tag
Munkalehetoseg

Sziasztok!

Jelenleg recepciost keresunk perfekt angollal es szamitogepes tudassal (world, excel stb.). Ha van egy kis accounting, bookeeping tapasztalat, az elony. A munka Concord teruleten lenne. De akad mas munka is.
Ha valakit erdekel, kuldjon nekem e-mailt a kovetkezo cimre oneletrajzzal: [email protected] Attention:Krisztina
Olyanok jelentkezeset varom, akik legalisan dolgozhatnak Kanadaban es jelenleg is itt vannak, elerhetoek.

Koszonom mindenkinek
 

akos1123

Állandó Tag
Állandó Tag
munka

Sziasztok
Munkát keresünk a férjemmel Torontoban,neki szobafestő a szakmája,de dolgozott gipszkarton szerelőként is és az alpintechnikához is ért.Énnekem nővér a szakmám,22 éves gyakorlatom van,az én bizonyítványaim le vannak fordítva angolra,és most várom vissza a honosításomat.Van angol önéletrajzom is.Én keveset beszélek angolul a férjem közepes szinten.Van munkavállalási engedélyünk és Torontoban élünk. Köteles András Köteles Kriszta emailcim:[email protected] Köszönjük
 

akos1123

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok
Munkát keresünk a férjemmel Torontoban,neki szobafestő a szakmája,de dolgozott gipszkarton szerelőként is és az alpintechnikához is ért.Én nekem nővér a szakmám,22 éves gyakorlatom van,az én bizonyítványaim le vannak fordítva angolra.Van munkavállalási engedélyünk és Torontoban élünk.
 

Szandra33

Új tag
Hali!
Én munkavállalási engedéllyel szeretnék kimenni Kanadába.Ha van valakinek ismeröse akinek esetleg bébiszitterre lenne szüksége,kérlek jelezzétek felém.Köszike
 
Oldal tetejére