Net szerelem,vak randik,társkeresö oldalak

ariel56

Kitiltott (BANned)
Az sem volt informatikus,csak egy barom állati nagy féltékenységgel:
Lehet,hogy már a vírussal kellett volna indítanom:megkíméltem volna magam a csalódástól és a haragtól.:mad:
Bocs fiúk de néha annyira hülyék tudtok lenni.
Ami ott van előtettek az persze nem kell..:p:p:p
Persze azért ez jó volt egy leckének.
Most már tudom,hogy amelyik pasi neten ismerkedik,tuti hogy lökött vagy depressziós.


AZ IS LEHET PERSZE,HOGY NEM KELLETT VOLNA BAROMNAK NEVEZNI. UGY VETTEM ÉSZRE,HOGY AZT VALAHOGY A FIJJUK NEM ÉRTÈKELIK.:p

Nem voltam még vakrandin, de kipróbálnám. Kíváncsi lennék rá. Persze, jó lenne, ha jól sülne el.

Megkérdezném,hogy mi az a vakrandi?

Mindketten fehér bottal mennek, hogy jobban felismerjék egymást a tömegben?? Nem értem...:p
 

Zitacica79

Állandó Tag
Állandó Tag
A netes randi sem veszélyesebb zsákbamacska mint egy újsághirdetés
Akinek nincs esze vagy minimális emberismerete az mindenképp befürdik.Ugyan olyan vak a személyes találkozáskor is.Ne vágyaidat keresd mert még megtalálod(azt hiszed) és amikor felébred a mámorból rájön álom volt Az emberismeret és lassú tempó feltétele a realitás birtoklásának
Az újsághirdetéssel énis befürödtem.Túl egyszerű meg stb.Ráadásul ha ötödjére taliztunk akkor is egy vadidegen.
 

bornik

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Várom a témával kapcsolatos rossz és jó élményeket.
Tanácsokat,tippeket.
Élménybeszámolokat
Sziasztok!
A férjemmel egy társkereső portálon ismerkedtünk met 2006-ban. Azóta már házasok vagyunk és van egy csodálatos gyermekünk. A húgom is online ismerkedett meg, ő talán a love.hu-n, mi talán az egykori origo társkeresön.

Mindenkinek sok sikert
Niki
 

Eventyr

Állandó Tag
Állandó Tag
Megkérdezném,hogy mi az a vakrandi?

Mindketten fehér bottal mennek, hogy jobban felismerjék egymást a tömegben?? Nem értem...:p
Az, amikor a te ismerőseid ismernek valakit, akit te nem, és leszerveznek neked vele egy találkát, úgy h soha nem láttátok s nem beszéltetek egymással (csak az ismik hiszik, hogy összeillenétek). Asszem klasszikus értelemben véve ez a vakrandi. De én a netes ismerkedést követő talira is használnám, mert gyakorlatilag semmit nem tudsz a másikról (maximum láttad a képét), tehát "vak" vagy a személyét illetően.

Életemben nem voltam vakrandin, de egyelőre vannak is fenntartásaim vele szemben, ezért nem is nagyon szeretnék :)
 

ariel56

Kitiltott (BANned)
amikor a te ismerőseid ismernek valakit, akit te nem, és leszerveznek neked vele egy találkát, úgy h soha nem láttátok s nem beszéltetek egymással..


na ezt valamikor keritésnek hivták, aki meg végezte,volt a keritö-).

Vagy társasági életnek, magasabb szinten.:p
 

naps

Állandó Tag
Állandó Tag
nekem volt egy barátom egy internetes oldalon ismerkedtünk meg 8 csodálatos hónapot tölöttünk együtt :) jó volt amíg tartott
 

Eva0516

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv mindenkinek!
Nem szokásom neten ismerkedni, de a baráti körömből több ember is ezáltal találta meg a párját. Vannak rossz "tapasztalataim" is, általuk. Vannak olyanok, akik kihasználnak csak, és vannak olyanok is, akik tényleg olyanok, ahogyan azt leírták. A webkamera sem szerencsés minden esetben. Lehet, hogy olyan dolgokra akarnak általa kényszeríteni, amiket te nem akarsz - ebben a másodpercben kell otthagynunk az illetőt. A másik eshetőség az, hogy a kamera segítségével könnyebben megismerheted a másikat - vagy egyáltalán megbizonyosodhatsz a személyazonosságáról.
Véleményem szerint az a legjobb, ha személyesen is találkozunk az illetővel, így konkrétan le tudjuk vonni a megfelelő következtetéseket.
 

holdfeny56

Állandó Tag
Állandó Tag
Én 58 évesen próbáltam neten ismerkedni, legnagyobb meglepetésemre
30-70-ig jelentkeztek.Számomra érthetetlen, hogy egy 30-40év körüli férfi mit akarhatott tőlem-( a reg lapon kizárólag társat kerestem és nem egyebet)-mert annyi korabeli nő van!
Sajnos sok "elferdült" ember van,nem találtam társat viszont akadt olyan akivel barátságból levelezek.Hát ez is valami...
 

babus11

Állandó Tag
Állandó Tag
Én beszélgetés, barátkozás céllal voltam egy ismerkedős oldalon. Ott talált rám a szerelem teljesen véletlenül. Ráadásul másik országból való volt a srác, egy hónapig chat-elgettünk utána taliztunk elször. Szerelem lett belőle és már 2 éve tart most született meg a kisbabánk 2 hónapos. Szóval érdemes próbálkozni, persze kell hozzá józanság, és nem szabad felülni mindennek. De a való életben is becsaphatják az embert. Ha pozitívan állunk egy dologhoz akkor a jót vonzzuk be.
 

zord01

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem elég katasztrófa, hogy a világ egyre inkább eltolódik ebbe az irányba. Már olyan ismerőseim is neten ismerkednek, akik 10-15 évvel ezelőtt bekapcsolni sem tudták a gépet, mégis hetente volt 6 csajuk.
Én nem hiszem, hogy neten lehet normális kapcsolatot kialakítani.
Vagy csak irtó nagy mázlival...
 

mancos

Állandó Tag
Állandó Tag
az idösebb korosztálynak akiknek már kevesebb lehetöségük van ismerkedni nagyon jo dolog az internetes társkeresés.
 

Rebeka94

Állandó Tag
Állandó Tag
Én fent vagyok egyszerre 3 ilyen társkereső oldalon is, de nem hiszem hogy ez lenne a legpraktikusabb megoldás. Eléggé kiszámíthatatlanok az emberek. Egyik pillanatban még rendesek(emberiek:confused:) a másikban meg hirtelen elkezdenek nyomulni, és a LÉNYEGRE térnek, ha értitek miről beszélek.:(;) Szóval én nem nagyon ajánlom. Élőben a legjobb!!!!:D
 

lacikabp

Állandó Tag
Állandó Tag
Én többször is próbálkoztam a netes társkeresőkkel ( ingyenes oldalakkal) és megkell mondanom ég és föld a társkeresők minősége.
Vagyis vannak az ugynevezett rossz lányok akik itt is fennt vannak és alkalmi kapcsolatot keresnek, valamint vannak a komoly kapcsolatot keresők is.

A jelenlegi párommal is egy ingyenes társkereső hirdetés alapján ismerkedtem meg , kapcsolatunk már 3.5 éve tart. Nagyon boldogok vagyunk egymással.

Ne adjátok fel, mert titeket is keres valaki - csak a jó szüröt kell használni ahhoz, hogy megtaláljátok
 

ildinyanya

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is a neten találtam meg a párom igaz nem társkereső oldalon hanem egy játék oldalon sokáig csak beszélgettünk játék közben mignem mindketten ráébretünk hogy ez már tőbb mint barátság már 2 éve együtt élünk és nagyon boldogok vagyunk .
 

djcsaby

Állandó Tag
Állandó Tag
Vannak bizonyos társkereső oldalak ahol vagyok de nem látok nagy fantáziát benne :) nagyon kevéss az a % amely komolyan is gondolja legtöbb csak alkalmi partnert keres :D
 
Oldal tetejére