Pénzügyi műveltség fejlesztése: könyvek,hanganyagok le-és feltöltések

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

szentmisi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Kecskeméti István: Tőzsdei Befektetések II, működő kereskedési rendszerek létrehozásával, kockázatkezeléssel, könyvét keresem, pdf-ben.

Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv,Misi
 

pausovits

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.Keresem az Ezo ter Pénzmágnes című új gazdasági magazint elöre is köszönöm.Mindenkinek szép napot.
 

simonrozsa

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok!
Én biztosítás közvetítésével foglalkozom. Tudnátok-e segíteni olyan fajta könyvekben -letölthetnék- ami az eladásban segít. Igen sok van ilyen, de e-book-on nem igazán hozzáférhető, legalább is én nem találok.
Köszi
 
Sziasztok!

A napokban találtam erre a fórumra, sok jó anyagot találtam itt, amiket köszönök nektek.
Érdekel a forex, de egyelőre a demo számlán sem vagyok sikeres, így mindenképpen hasznos lesz a sok könyv.
Találtam viszont én is valamit, amit megosztanék. Ez egy szakdolgozat, úgy a harmadánál járok, de jónak tűnik, és a stílusa is jó.

[HIDE-THANKS]http://elib.kkf.hu/edip/D_14664.pdf[/HIDE-THANKS]
Kereskedési stratégiák a technikai elemzés alapján a címe, Tolnai Lajos munkája.
Sűrűn hivatkozik Kecskeméti István: Tőzsdei Befektetések a Technikai Elemzés Segítségével című könyvére, megköszönném, ha valaki meg tudná osztani.
Üdv, Kelemenn
 

ariel56

Kitiltott (BANned)
Belelapoztam Pletner János 1-2 munkájába.
Ajánlható mindenkinek,s ha netán valakinek e-book formában meglenne,megköszönném,ha feltenne töle,bármit,de elsödlegesen amit keresek:

Dr.Pletner János: A bizonytalanság hatalma
Dr.Pletner János: Világuralmi téboly
Dr.Pletner János: Amit a pénzröl tudni kell
Dr.Pletner János: Gazdaság és államhatalom


Ha valakinek meglenne,s feltöltenné, jót tenne, s megköszönném

A.
 
Robert T. Kiyosaki - Fejleszd pénzügyi IQ-dat és
Robert T. Kiyosaki - Gazdag papa befektetési tanácsai könyvei érdekelnének lehetőleg kisméretű ebook formában. (91 MB-os pdf-ben már megtaláltam az első könyvet, de jó volna kissebb méretű fájlban, ha valakinek esetleg megvan)

Előre is köszi!

üdv.: John
 

coupra

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm az eddigi infókat!

Sziasztok.
Nagyon szeretem ezt az oldalt, annyi információt találtam, ami most segíti a dolgokra rávilágítani. A munkaerő felvételhez keresem Kellkó Tamás”Humánerőforrás Menedzsment Kisvállalatoknak” tananyagát. Köszönöm.:p
 

Csatolások

  • Teljes_anyag.jpg
    Teljes_anyag.jpg
    37.6 KB · Olvasás: 115

Pearly

Állandó Tag
Állandó Tag
Kim Kiyosaki: Gazdag nő

Sziasztok!

Nagyon örülnék annak, ha valaki fel tudná tenni a Kim Kiyosaki: Gazdag nő című könyvét, ami olyan nőknek szól, akik ragaszkodnak anyagi függetlenségükhöz… és nem akarnak egy embertől,…, egy cégtől vagy a kormánytól függeni, hogy azok gondoskodjanak róluk.

gazdagno-konyv-front.png


Köszönöm szépen, előre is

További szép napot kívánok!

Pearly
 

Mithrandir86

Állandó Tag
Állandó Tag
Wallace D. Wattles - A kiválóság bölcsessége

Wallace D. Wattles - A kiválóság bölcsessége

41205.jpg


Az ember kétféle hozzáállás közül választhat:Az EGYIK olyanná teszi a személyt, akár a futball-labda. Ellenállást tanúsít és erős reakciót mutat, amikor erőhatás éri, de nem születik belőle semmi. Sohasem cselekszik saját jószántából; nincs benne erő. Az ilyen embert a körülmények és a környezete irányítja; a sorsukat rajtuk kívül eső dolgok határozzák meg; a bennük rejlő Erő sohasem válik aktívvá.Ezek az emberek semmit sem tesznek, semmit sem mondanak belső indíttatásból.A MÁSIK hozzáállás virágzó tavasszá változtatja az embert. Az erő egyenesen a középpontjukból árad; olyan, mintha egy kis forrásból az örök élet szökőkútja fakadna.Az ilyen ember erőt sugároz. Ezt a környezete is érzi.A Belső Erő állandó működésben van bennük; önmaguktól, saját indíttatásukra cselekszenek. Az embert nem érheti nagyobb jó, mint hogy saját, belső indíttatásábólcselekszik. A Gondviselés által tervezett összes élettapasztalatunk arra szolgál, hogy az embereket aktivitásra, belső indíttatásra serkentse. Szinte kényszerít bennünket arra, hogy kilépjünk "a körülmények áldozata" szerepből, és uraljuk környezetünket.Életed pozitív és negatív történéseit azért kapod a Sorstól, hogy végre kezedbe vedd az irányítást; hogy végre Te teremtsd életedet!Wallace D. Wattles
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére