Szellemek, entitások

györgyi viola

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen ez így van! Ez egy könyvből van részlet, és igaz történet. Csak okkulásként raktam fel. A könyv címe: Akit villámcsapás ért. Dr. Gloria Polo Ortiz.
 

atmanandajee

Állandó Tag
Állandó Tag
"... – Sohasem érek el Ixtlánba – jelentette ki; hangja, bár szilárd volt, elhalkult, szinte csak mormogott. – De belül úgy érzem... néha úgy érzem, hogy már csak egy lépésnyire állok tőle, mégsem érek oda soha. Utazásomon még a táj rég jól ismert jellegzetességeit sem találom már. Már semmi sem az, mint azelőtt.
Don Juan és Don Genaro egymásra néztek. Volt valami igen szomorú a nézésükben.
– Ixtláni utam során csak kísértet-utazókkal találkozom – mondta halkan don Genaro.
Don Juanra néztem. Nem értettem, mit akart ezzel mondani don Genaro.
– Mindenki, akivel csak Genaro találkozik ixtláni utazása során, múlékony lény – magyarázta don Juan. – Itt vagy például te. Te is kísértet vagy érzéseid, mohóságod olyan, mint az embereké. Ezért mondja, hogy csak kísértetekkel találkozik ixtláni útja során.
Hirtelen ráébredtem, hogy don Genaro ixtláni útja csak metafora.
– Ixtláni utazásod akkor nem is valóságos – jelentettem ki.
– De az! – válaszolt Genaro. – Az utazók nem valóságosak!... "

Carlos Castaneda - Ixtlani utazás
 

lótuszvirág29

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm a nyugtatást: ) remélem, igazad van, bár arra még emlékszem, hogy beljebb hajolt a hajam szélénél... na ez bután hangzik: ) úgy értem, az arcom mellett lógó tincsek mögül, de tőlük eltávolodva nézett.
Mióta újra felidéztem ezeket a dolgokat, már nem érzem itthon magam biztonságban. Elnézést, hogy így hirtelen előrukkolok ezzel is... de már tényleg tanácstalan vagyok az ügyet illetően.
Csak pár dologtól félek, de többől ki tudtam úgy gyógyítani magam, hogy utána néztem. Így a pókok lekerültek a listáról, de ha a szellemekre kerülne a sor... hiába foglalkozom velük, minél többet teszem, annál jobban félek.
Most pedig itthon is ezt az érzést érzem, ha egyedül vagyok, ha nem. A nappal-éjszaka sem változtat rajta, és ritkán már odakint, az utcán is rámtör. Néha mintha hangokat hallanék. Sajnos, nem elég erősen ahhoz, hogy egyértelműen kijelenthessem, ez bizony nem természetes. Berregést, suhogó zajt, ritkán fütyörészést. Az a helyzet, hogy ez mind lehet csak a környezettől származó zörej is, így ez sem bizonyít semmit.
Ha nagyon rossz, általában magamban szoktam kérni, hogy ne tőlem várjon segítséget, túlságosan félek tőle ahhoz, hogy bármit tegyek. Olyankor kicsit enyhül, de nemsokára visszatér az érzés, és aludni sem hagy.
Ismét elnézést kell kérjek, hogy ezeket leírtam, de napok óta tart, és meglehetősen ijesztő. Lehet, hogy csak beképzelem magamnak, de képtelen vagyok szabadulni tőle.
: ) köszönöm, ha bárki elolvassa, és levonja a szerinte fontos következtetést.

Helló
Az előbb írtam rengeteget, és elszállt....majd délután..újból nekiülök...
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Szellemek léteznek!nekem volt hasonló tapasztalatom. Gondolom most sokan hülyének tartanak és biztos én is így lennék ezzel fordított esetben."ez a jelenség" nem szól(t) hozzám nem dobálta a cuccaim meg ilyenek.csak ott volt a szobámban.nem nem láttam, csak éreztem.éreztem h nem vagyok egyedül,van ott valami.féltem.de persze semmi se történt.de valami úton módon érzem ha jelen van.néha recseg ropog a szobámba néhány dolog de ugye az akármi lehet... Ilyesztő, amikor nem látod, csak érzed, tudod, hogy van valami szokatlan, nem ember, nem állat, nem élő az. Aki még nem érzett hasonlót, nem hiszi el..


Nem vagy hülye, és légyszíves soha ne mondj ilyet magadról. Igeis értelmes ember vagy, és ha folyton becsmérled magad, olyan kisebbségi érzésed lesz, hogy elég lesz belőle kikászálódnod. Nem bántanak mások eleget? Még te is bántod magad???
Más: mindig mindenki körül vannak szellemek, de csak az érzékenyebb, fogékonyabb lelkületű emberek észlelik őket.
Ha spontán jön, és nem idézéssel, nincs okod aggodalomra, nem fog bántani. Egyszerűen élj vele együtt. Nyilván szeretne valamit tőled, de amíg félsz, nem tudja, hogyan közelíthetne meg. Hozzám is jönnek, holott nem idézem őket. Szinte mindig segítséget kérnek: Pl: egy asszony kért , hogy mondjam meg a lányának, nézesse meg a mellét. A bal oldaiban több apró ciszta volt, még antibiotikummal el lehetett tüntetni, nem kellett műtét. Egy férfi mondta, hogy a felesége hálószobájában a lámpa nem az égő miatt nem működik, hanem zárlatos, szóljak, hogy ne használja. Igaza volt. Csak baromi nehéz egy ember elé odaállni, hogy figyu menj dokihoz, vagy hívj villanyszerelőt, ugyanis az emberek jelentős része aban a percben besorol a tudathasadásos betegek közé. Nem kell tőlük félni. Ha meg is látsz egyet, egyáltalán nem rémisztő, sőt, ha nem úgy mozogna, vagy kommunikálna, mint egy eleven ember, meg sem ijednél.
Képzeld el, hogy hazamégy, belépsz az ajtón, ott áll egy férfi, te megkérdezed, hogy ön a szerelő, akit hívtam? Erre hopp, eltűnik. Na akkor ez nem a szerelő volt. Érdemes félni? Nem. Most is itt sertepertél egy, piszkálja a hátamat, majd szól, ha valamit akar. Még egyenlőre nem mutatkozik, csak jelez, hogy vele is foglalkozzak:) Hozzájuk lehet szokni. Lehet velük együtt élni.

Aki sokat gondol a szellemekre, az bevonzza őket. Sőt, ha még fél is mellé, kétszeresen vonzza be. Én akartam velük foglalkozni, mert rajtuk is kell segíteni, és sajna kevesen vállalják ezt be. Ha már itt ragadt a szerencsétlen, át kell segíteni, mert ez így nem jó neki.

Valaki azt írta, hogy ha a falon át tud menni, akkor hogyan bánthatna?
Megírom egy hibűmat, amit kezdő koromban követtem el. Szellemet idéztem, és egy alkalommal kifogtam egy negatív entitást. Én magam észre sem vettem, hogy megváltoztam. Akkor tűnt fel hogy valami nem stimmel, mikor a főnököm rámszólt, hogy mi történt velem, egy ideje szó szerint félnek tőlem a betegek, úgy viselkedek velük, mintha legszívesebben kitekerném a nyakukat. Akkor kezdett derengeni, hogy én otthon is ilyen vagyok. Kiálltam a harmadikon az erkélyen és az a valami, ami átvette az irányítást, arra bíztatott, ugorj, ne félj, tudsz repülni, ugorj! Hazajött a párom - csupán pár perc kellett volna hozzá és megteszem, mert elhittem, hogy tudok repülni- és megkérdezte mi az ördögöt keresel ott fent. Mondtam: a redőnyt tisztítom. Erre ő: a kezeddel? Ahhoz valami rongy is kéne.
Akkoriban a lányom még tanult Debrecenben, és ez nagyon nagy szerencse, mert a tetőfokon, mikor már szinte teljesen eggyé váltam vele, képes lettem volna bárkit megölni. Még a saját lányomat is. Ám még maradt annyi maradék énem, hogy segítséget kértem. Több, mint egy hónapomba került, mire megszabadultam tőle.
Akkoriban nem tudtam, hogyan kell levédeni magam, hogy ez ne forduljon elő. Előtte is sikerült az idézés, egy gyerek, kb.4 éves több mint egy évig velem maradt, és jókat játszottunk. Aztán valaki azt mondta, önző vagyok, amiért itt tartom: igaza volt. Elküldtem, ahová való. Őt nagyon sajnálom, de tényleg nem itt a helye. Sajnos az eszembe sem jutott, hogy egy ilyen gonosz lelket is kifoghatok, s az napról-napra átalakít, s egy idő után átveszi az irányítást, megváltozik az ember, a saját énje egyre ritkábban kerül előtérbe, a "másik" nem hagyja, és olyanokra bíztatja, hogy legyen öngyilkos, bántson másokat, stb. Tehát fizikailag nem bántott. Bár a gyerkőc, aki velem volt, ő hajlamos volt dobálni a CD-ket, autóillatosítót, de mindig vigyázott rá, hogy ne törjön össze semmit. Nem beszélt hozzám, de olyan göndöreket nevetett, olyan bájon volt a kék szemeivel, szőke hullaámos hajacskájával. Egyszer rászóltam, hogy Huncutka( én adtam neki nevet, mert nem tudta megmondani hogyan hívják), kérlek, nem dobáld az illatosítókat a földre, fáj a derekam: erre rátette a kuka tetejére, és csak nézett azzal a huncut arcával, hogy vajon mit szólok. Nevettünk mind a ketten. Hát, ilyen is van. Jó is, rossz is.

Talán az esetemmel tudtam segíteni valakinek.
Nem kell idézni, míg nem tanultad meg a védelmet, ami még mindig nem ad száz százalékos biztonságot. Tanuld meg visszaküldeni, ha már megidézted. Ne gondolj rá, így nem vonzod be. Ne félj, ha mégis veled van, és ha már hetek óta veled van, már rég bánthatott volna. Talán csak segítségért jött.
Szeretettel: Swen
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves sisne!
Nagyon köszönöm a választ. Valóban nyugtalansággal töltött el, hogy az említett könyvet el kell olvasnom. Szerencsére még bele se fogtam.
Nem magától a gyermekvállalás felelősségétől félek, hanem a szülés folyamatától. Bár lehet, hogy az állandóan hallott "Na neked mikor lesz már babád?" kérdés is közrejátszik. Ilyenkor úgy érzem, hogy azért mert én nem bizonyos elvárások szerint élek, ezért engem lenéznek. Egy darabig ez lepergett rólam, de már sajnos eléggé befészkelte magát a fejembe ez a gondolat. Szerinted egy kineziológus, vagy természetgyógyász tudna rajtam valamelyest könnyíteni? Amellett persze, hogy az általad ajánlott Új Germán Medicina tudományába beleásom magam.
Beya


Szia!
Ha még mindig fennáll a gondod, tudok neked segíteni.
Amennyiben valóban újra a régi énedet akarod, semmi más nem kell hozzá, csak az, hogy változtass a gondolkodásodon. Sok "munkát" kapsz majd, ám ha megcsinálod, újra a régi leszel. Az a húsz-harminc ember aki ugyanúgy érzett mint te, és gyógyulni akart, megtette, amit kértem, és 3-4 hét alatt mintha kicserélték volna őket. Kicsit időigényes, de nem én foglak meggyógyítani, csak megtanítalak a félelemmentes életre. Ha szeretnéd, írj. Én csak az utat mutatom, a lehetőségeket, a gyógyulás a te érdemed lesz. A döntés a tiéd. Tudom, milyen félelemben élni.
Szeretettel: Swen
 

lótuszvirág29

Állandó Tag
Állandó Tag
Korábban az egyik topicban már leírtam, hogy nekem is voltak problémáim, kifejezetten rosszul éreztem magam, a villany az égett ezerrel éjszakánként, a szobámban volt valami, amitől szinte megdermedtem. Hideg érzet, félelem, mintha valaki figyelne...ezt csak betetőzte az, amikor egyik éjszaka egy erős kéz szorítását éreztem a bokámon, a villanykapcsolóhoz ugrás kész örökkévalóságnak tűnt. Különféle zörejek, léptek is gyakoriak voltak. Nappal sem éreztem jól magam ott. A ház többi helyiségével nem volt ilyen problémám.
Hiába hordták a szentelt vizet a templomból, locsolta nagyi a szobát vele...., a másik nagyi szenes vízzel árasztotta el......a villanyt égettem éjszakánként, és így is olyan nyugtalanul aludtam, állandóan tekergettem a fejem ide-oda, minden kis neszre egyből figyeltem.

A problémám úgy szűnt meg,amikor elköltöztem a mostani házunkba,itt első perctől semmiféle félelmem nincs, nem észlelek semmi különöset, nincs bennem nyugtalanság.

Mégis azért foglalkoztat, hogy mi volt az, ami ott volt abban a szobában ? Mai napig nem tudom a választ.

Én már 2004-ben nem laktam ott , nagyapámat azon az éven decemberben temettük el, karácsony előtt 2 nappal. A temetés után hazamentünk, ezen szoba elé leültünk, egy kis nappali volt ott, a szobában le volt húzva a redőny, az ajtó be volt zárva. A tesóm barátja benyitott, elindult befelé, a szoba közepénél tartott, amikor a hi-fi elkezdett ordítani, olyan hangerővel, hogy az már elviselhetetlen volt( A szobában a hi-fi használaton kívül volt, már több hónapja nem használták) Zoli úgy megijedt, rögtön kiszaladt, hát ugye ki, ha nem én mentem lekapcsolni a készüléket, természetesen a villanyt feloltottam, addig be sem mertem lépni a szobába.

Lenne egy kérdésem, ha valakit megszállt esetleg egy entitáns, azt hogy lehet kiűzni, és mi az a védelem, azt hogy kell aktiválni, vagy mit kell csinálni ?

Most olvastam el Dr. Edith Fiore- Nyugtalan HOltak hányan vagy ?
Én is nyugtalan lettem :)
Nagyon érdekes könyv, sőt borzasztó.....

Mindenkinek szép napot!
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Mégis azért foglalkoztat, hogy mi volt az, ami ott volt abban a szobában ? Mai napig nem tudom a választ.

A tudatlanság néha kifejezetten előnyös.:)) Mit tenél, ha tudnád ki lakott ott?

Én már 2004-ben nem laktam ott , nagyapámat azon az éven decemberben temettük el, karácsony előtt 2 nappal. A temetés után hazamentünk, ezen szoba elé leültünk, egy kis nappali volt ott, a szobában le volt húzva a redőny, az ajtó be volt zárva. A tesóm barátja benyitott, elindult befelé, a szoba közepénél tartott, amikor a hi-fi elkezdett ordítani, olyan hangerővel, hogy az már elviselhetetlen volt( A szobában a hi-fi használaton kívül volt, már több hónapja nem használták) Zoli úgy megijedt, rögtön kiszaladt, hát ugye ki, ha nem én mentem lekapcsolni a készüléket, természetesen a villanyt feloltottam, addig be sem mertem lépni a szobába.

Lenne egy kérdésem, ha valakit megszállt esetleg egy entitáns, azt hogy lehet kiűzni, és mi az a védelem, azt hogy kell aktiválni, vagy mit kell csinálni ?

Talán ismered a mondást: burokban született. Magyarul nem érheti baj, sem betegség. Ez a mondás sem véletlen. Levédeni magad: egy burkot képzelni saját magad köré, egy jó nagyot, amiben elférsz állva, fekve, és gyakran újra és újra megalkotni, rágondolni a téged védő energiagömbre. A baj ott kezdődik, hogy megijedsz, és a magad köré emelt burok úgy pattan szét, akár a szappanbuborék. Viszont, ha már egy-két hónapig gyakorlod, hogy veled van éjjel-nappal, már gondolnod sem kell rá, veled marad, a tested részévé válik.
Tulajdonképpen nem tudom, hogyan lehet egy negatív entitástól megszabadulni, csak azt tudom, hogy én mit tettem.
Rengeteget imádkoztam. Nem a bibliából, hanem úgy szóltam Istenhez, mintha tőled kérnék segítséget, könyörögtem, hogy menjen el, s ez töltötte ki a napom jelentős részét. Csak kértem és kértem, és megköszöntem. Mint már mondtam, nem szeretem a hókuszpókuszokat, úgyhogy semmi szenteltvíz, sem gyertya- minek? Téged sem védett meg, a gyertya sem fog. Az jó lesz áramszünet esetére. Eleinte még durvább lett, de aztán a bennem lévő entitást is megszólítottam: nem baj, ha haragszol rám, én akkor is szeretlek. Neked nem itt a helyed, van egy szebb világ, segítek átmenni. Eleinte nem hitte, bár magával a szeretettel nem tudott mit kezdeni. Végül egyre ritkábban jelentkezett, egyre gyakrabban kaptam vissza a saját énemet. Végül elment. Nem tudtam segíteni neki. Talán nem is akarta, így érezte jól magát, hogy valaki mást birtokol. Nem tudok róla semmit, abban bízom, hogy valakinek sikerült átjuttatnia oda, ahová való.
Nem tudom miért, de nincs rossz érzés bennem miatta. Talán mert én voltam olyan buta, hogy védelem nélkül idéztem. Sőt, a végén, mikor már meghunyászkodott, még sajnáltam is, hiszen ki tudja mióta lehet a köztes létben.


Most olvastam el Dr. Edith Fiore- Nyugtalan HOltak hányan vagy ?
Én is nyugtalan lettem :)
Nagyon érdekes könyv, sőt borzasztó.....

Már ne haragudj, hogy megkérdezem, de miért olvasol ilyen könyveket, amik megrémítenek? Nem értem az embereket: félnek a szellemektől, mégis állandóan velük foglalkoznak, ilyeneket olvasnak....komolyan nem értem.

Mindenkinek szép napot![/quote]

Szeretettel: Swen
 

lótuszvirág29

Állandó Tag
Állandó Tag
Helló swenson!

Köszönöm az instrukciókat, ki fogom próbálni, mert sajnos én sokat voltam kórházban - anyukámhoz bejártam mindennap 4,5 hónapon keresztül, az intenzíven volt úgy, hogy jó pár szomszédja le volt takarva, mire odaértem . Nagyihoz 3 hónapig jártam be, ide kétnaponta. Feltétlenül ráhangolódok erre a buborék témára. A temetőre is kétnaponta megyek, itt is van egy-két dolog, ami fura. Inkább érzés jellegű, ( nálunk a temető két részre oszlik, egy széles út szeli ketté ), abban az oldalban, ahol Anyukám van, ott úgymond még este vagy éjszaka is képes lennék elmenni, de a másik oldal-, az borzasztó, oda még nappal sem merek elmenni, csak ha nagyon muszáj. Olyan rossz érzés fog el, ha oda temetnek el valakit,és menni kell,mert közeli családtag volt, minden bajom van, alig várom, hogy vége legyen az egész ceremóniának. Furcsa, mert Anya halála előtt is így volt.

Egy jósnő Anyukám halála előtt azt mondta, hogy 3 halott lelke ül rajta, a tesóm kezébe adott egy kis fekete könyvet, és abból a " Már a halál völgyében járok..nem félek a gonosztól...zsoltárt olvastatta fel vele, és azt is mondta, hogy Anya nem fog meghalni.........................
Érdekes dolog ez, sajnos ezen nem lehet változtatni, talán ez soha nem derül ki, hogy Anya epekőműtétjéből hogyan lett szomorú végkifejlett. :-(

Hát, csak dereng, hogy abban a szobában ilyesféle ittragadt entitás lehetett, különösebben nincs jelentősége, mert már nem ott lakok egy jó ideje, csak sajnos ezt elfelejteni sosem fogom, az éjszakákat, a kínlódást, hogy eljöjjön a reggel, a félelmet, hogy ki az és mit akar ?

Azt, hogy borzasztó a Dr. Fiore könyv, azért írtam, hogy megdöbbentő esetek vannak benne, életek,amelyek 10-15 évre kisiklanak a megszállók miatt.
Először akkor hallottam erről, mikor a jósnő a tesómmal közölte Anyával kapcsolatosan.
Akkoriban nem foglalkoztam vele, hogy a témába elmerüljek, mert rengeteg más dolog volt.

Köszönöm, hogy megosztottad velem személyes tapasztalatodat, így sokkal egyszerűbb, mint gondoltam, csak én segíthetek magamon.

További szép napot !
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Szellemek

Helló swenson!

Köszönöm az instrukciókat, ki fogom próbálni, mert sajnos én sokat voltam kórházban - anyukámhoz bejártam mindennap 4,5 hónapon keresztül, az intenzíven volt úgy, hogy jó pár szomszédja le volt takarva, mire odaértem . Nagyihoz 3 hónapig jártam be, ide kétnaponta.
Drága Barátnőm! Több mint 20 éve kórházban dolgozom:)) Úgy 12-14 évig osztályon, és volt olyan alkalom (sőt szinte csak olyan volt), hogy éjjel csak én voltam bent egyedült, az ügyeletes orvos otthon aludt, csak akkor jött, ha hívtam. Az első néhány hónapban voltak rémálmaim, aztán semmi. Olykor megúsztam, és semmi extrém dolog nem történt, máskor 2-3 halott egy éjszaka. Meg lehet szokni.

Feltétlenül ráhangolódok erre a buborék témára.
Nos, én csak azt írtam le ezzel kapcsolatban, amit én tudok. Biztosan vannak tőlem sokkal okosabb emberek, akik még tovább tudják fokozni a védelmet, vagy másképp tudják. Nekem bevált, de azért kérlek kérd ki mások véleményét is.

A temetőre is kétnaponta megyek, itt is van egy-két dolog, ami fura. Inkább érzés jellegű, ( nálunk a temető két részre oszlik, egy széles út szeli ketté ), abban az oldalban, ahol Anyukám van, ott úgymond még este vagy éjszaka is képes lennék elmenni, de a másik oldal-, az borzasztó, oda még nappal sem merek elmenni, csak ha nagyon muszáj. Olyan rossz érzés fog el, ha oda temetnek el valakit,és menni kell,mert közeli családtag volt, minden bajom van, alig várom, hogy vége legyen az egész ceremóniának. Furcsa, mert Anya halála előtt is így volt.

Anya fél éve halt meg.S most elítélhet bárki, de jobb is így. Olyan nagyfokú agylágyulása volt, hogy halottakat látott maga körül, a bal oldala lebénult, az étel kifolyt a szájából, a nap nagy részében nem tudta hol van. Ki akart menni havat seperni, olyan dolgokat követelt tőlem, ami otthon volt és nem a kórházban, s dühös lett, ha megmondtam az igazat. Felfekvés, tüdőgyulladás, halál. Fájt, amikor elment. Aztán nem akartam tudomásul venni, hogy nincs többé, így az "elutazott a testvéréhez" gondolatba menekültem. Egy hónapja jött csak ismét az érzés, és akárhányszor elmentem a telefon mellett, mindig megtorpantam, hogy felhívom, és elmondom neki ezt, vagy azt.....rosszabb volt, mint az elején. Ma már tudomásul veszem, hogy sem apu, sem anyu nincs többé, testvérem nincs, viszont van egy csodás lányom, családom, munkám, és tudom, hogy jó helyen van. 40 km-re lakott tőlünk. Havonta egy-két alkalommal megyek a temetőbe. Ott már csak apu csontjai, és anya porai vannak, a lélek már nincs sehol. A rokonaim, akik ott laknak, segítenek a sírt gondozni, de bevallom, amikor a sírhoz megyek nem érzek semmit. Máskor érzek. Amikor rájuk gondolok (néha gyakran, máskor ritkábban), és itt vannak a lelkemben. Nem feledem őket soha, csak nem sok értelmét látom egy sírhantnak a folytonos látogatását. Nincsenek már ott. Talán elítélendő, ám úgy érzem a szívemben vannak, a lelkemben, és az a darab föld már nem igen jelent semmit.

Egy jósnő Anyukám halála előtt azt mondta, hogy 3 halott lelke ül rajta, a tesóm kezébe adott egy kis fekete könyvet, és abból a " Már a halál völgyében járok..nem félek a gonosztól...zsoltárt olvastatta fel vele, és azt is mondta, hogy Anya nem fog meghalni.........................
Érdekes dolog ez, sajnos ezen nem lehet változtatni, talán ez soha nem derül ki, hogy Anya epekőműtétjéből hogyan lett szomorú végkifejlett. :-(

Elmondok neked valamit.
Egy családos férfi jött haza az autójával éjszaka, és alig vette észre, hogy előtte a kocsik hirtelen fékeznek, ő már nem tudott megállni, átment a másik sávba, hogy ne menjen neki a másik autónak, majnem összement a vele szembejövő kocsival, de megúszta.Ez egy hétfői napon volt. Szerdán egy ismerősömhöz elmentek családostul cseresznyét szedni, majd hazamentek. Pénteken az ismerősöm kapott egy telefont, hogy a férfi, aki megúszta a balesetet, most kórházban van, infarktussal. Szombat hajnalban jött a másik telefon, hogy meghalt. Talán ki lehet tolni a halál idejét egy kicsit, de elkerülni soha. A lányom gimis korában 4 évig járt az özvegy feleséghez matekot tanulni (ő tanár), és még csak most tudtam meg, hogyan halt meg a férje. Akinek menni kell, annak menni kell.
Ha nem teher, elmondanád mi történt az édesanyáddal? Hány éves volt? Mi van a temető másik felében? Az a régebbi rész, ahová temettek?

Hát, csak dereng, hogy abban a szobában ilyesféle ittragadt entitás lehetett, különösebben nincs jelentősége, mert már nem ott lakok egy jó ideje, csak sajnos ezt elfelejteni sosem fogom, az éjszakákat, a kínlódást, hogy eljöjjön a reggel, a félelmet, hogy ki az és mit akar ?

Szívesen megnézném azt a házat, csak bárkivel, akivel összehoz a sors, túl messze lakik tőlem. Érdekelne, vajon rám milyen hatással lenne? Éreznék-e, látnék-e valamit?

Azt, hogy borzasztó a Dr. Fiore könyv, azért írtam, hogy megdöbbentő esetek vannak benne, életek,amelyek 10-15 évre kisiklanak a megszállók miatt.
Először akkor hallottam erről, mikor a jósnő a tesómmal közölte Anyával kapcsolatosan.
Akkoriban nem foglalkoztam vele, hogy a témába elmerüljek, mert rengeteg más dolog volt.

Köszönöm, hogy megosztottad velem személyes tapasztalatodat, így sokkal egyszerűbb, mint gondoltam, csak én segíthetek magamon.

Semmi sem egyszerű sem ebben a világban, sem a másik dimenzióban. Mindig jönnek váratlan események, csak tudni kell őket kezelni. Csak sajnos még én is nagyon keveset tudok.
Szeretettel: Swen
 
O

oliyboty

Vendég
rituálé, mágikus kör, szellemek, gyertyák

Sziasztok!

Olyan kérdéssel fordulok felétek, hogy ha én készítek egy mágikus kört (ilyen 5 ágú csillagot) és az ágaira egy egy fehér gyertyát teszek meggyújtva, a csillag közepébe pedig egy másik színű (pl. piros, rószaszínes) gyertyát és közben lemegyek meditációban, s ezalatt mantrázom is, akkor ennek a ceremóniának lehet bármilyen fajta következménye negatív értelemben rám nézve? Úgy értem, hogy milyen fajta erőket "idézek" meg a mágikus kör segítségével? Nyitok meg valamilyen féle átjárót vagy sem? Még ilyet soha nem csináltam, sehol nem olvastam ennek utána, csak jön belülről, mit kellene és hogyan csinálni. A mágikus kört azért is készítem, mert szeretném a múltat, a bennem levő félelmeket, fájó emlékeket végleg elengedni, hátha így hatásosabb lesz s lezárhatom végre az életemnek eme fejezetét. A gyertyába belevéstem, hogy a múlt és a félelmek elengedése, ezt a véremmel át fogom itatni és úgy fogom megkezdeni ezt a "rituálét". Emiatt kérdezem tőletek, hogy jár e ez az egész valamilyen fajta rossz ráhatással, következménnyel vagy sem.

Köszönöm a választ!
Berni
 

FagyisSzent

Állandó Tag
Állandó Tag
... ha én készítek egy mágikus kört (ilyen 5 ágú csillagot) és az ágaira egy egy fehér gyertyát teszek meggyújtva,
Szia Berni! Az én kérdésem, hogy miért pont ilyen elrendezésben akarsz meditálni? Ha nem olvastál utána, nem hallottál ennek hatásairól, mi ébreszti fel benned a vágyat, hogy pont igy készitsd elő a meditációd helyét?
 
O

oliyboty

Vendég
Szia Berni! Az én kérdésem, hogy miért pont ilyen elrendezésben akarsz meditálni? Ha nem olvastál utána, nem hallottál ennek hatásairól, mi ébreszti fel benned a vágyat, hogy pont igy készitsd elő a meditációd helyét?

Fogalmam sincsen, ez csak úgy jön tudat alatt... Belülről jön ez a gondolat, sugallat és nem tudom megmagyarázni, hogy miért. De már kaptam javaslatot arra, hogy olvassak utána a mágikus kör készítésének és csak óvatosan ezzel a "rituáléval". Ezért is kérdezek inkább tőletek, mert nem tudom milyen negatív következményei lehetnek ennek az egésznek.
 

Kis Sarkcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Berni!

Szerintem óvatosan ezzel a rituáléval (főleg ha nem vagy képzett ebben-wiccák), mert megnyithatsz átjárókat szellemek, energiák között, ha "nyitva" hagyod a kört! Ennek lezárásához valami rituálé szükséges...azt hiszem utoljára Hodnik Ildikó könyvében olvastam erről!Másrészt az sem mindegy mikor végzed a rituálét (időben vagy csillagjegyben,holdfázis), mert mást és mást tudsz erősíteni, elérni vele!Másrészt biztos szükséged van a múlt elengedéséhez varázslatra és ha igen az biztos, hogy hatásos?

Őszintén megmondva nem vagyok képzett csak olvastam róla, de azért érdemes lenne előtte alaposabban utána nézned!

magia.jpg
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
A pentagramról annyit tudok, hogy nagyon szigorú szabályok szerint kell felrajzolni, a tájolása sem mindegy és az sem hogy mit helyezel el rajta-benne. Az is meghatározó, hogy milyen irányból lépsz bele, milyen öltözékben, mikor ... meg egy csomó ilyesmi. Nem állhatsz bele a tisztító rituálé nélkül, stb.

A véreddel úgymond szerződni lehet, de tudod hogy kivel szerződsz? Kivel szokás ilyesféle szerződést kötni? Ki az, aki kéri a véred cserébe?
A paktum érvényes lesz és felbonthatatlan. Viszont marha látványosan lesz sikeres is.
 
O

oliyboty

Vendég
A pentagramról annyit tudok, hogy nagyon szigorú szabályok szerint kell felrajzolni, a tájolása sem mindegy és az sem hogy mit helyezel el rajta-benne. Az is meghatározó, hogy milyen irányból lépsz bele, milyen öltözékben, mikor ... meg egy csomó ilyesmi. Nem állhatsz bele a tisztító rituálé nélkül, stb.

A véreddel úgymond szerződni lehet, de tudod hogy kivel szerződsz? Kivel szokás ilyesféle szerződést kötni? Ki az, aki kéri a véred cserébe?
A paktum érvényes lesz és felbonthatatlan. Viszont marha látványosan lesz sikeres is.

Ezért is kérdeztem inkább tőletek, mert semmit nem tudok ezekről. Amit meg nem értek, az az, hogyha semmit nem tudok se a mágikus körrel kapcsolatosan, se a rituáléval, hogy miért akarom úgy elhelyezni a gyertyákat és a véremmel megerősíteni, akkor honnét jön ez a fajta "spontán ötletem" és miért jön? Mert amiről nem tudok, azt nem is tudom megcsinálni, mert nem tudom hogyan kell kivitelezni. Legalábbis elméletileg...

Utána fogok olvasni természetesen ennek nagyon részletesen és addig nem mágikus körözök, amíg nem tudok róla mindent precízen és pontosan. Őszintén szólva kicsit megijedtem attól, hogy milyen következményekkel járhat, ha valamit véletlen elcseszek anélkül, hogy tudnék arról, hogy elcsesztem.

Amit viszont este megcsináltam, szintén rituálé féle volt (nem olyan erős), gyújtottam 3 fehér gyertyát, az egyik fehér gyertyába belevéstem, hogy múlt és félelem elengedése, ezt a gyertya oldalára is belevéstem (írtam) és a gyertya tetejére is, és a gyertya tetejére írtakat kentem be picit a véremmel, hogy hatásos legyen. Közben rendeltem az univerzumtól és az Ana Be'koach kabbala imát hallgattam végig. Utána pedig meg energetizáltam magam, és tettem védelmet is magamra (próbáltam 3 rétegűt, de tolta el a kezem, így olyat kértem, amit engedélyeznek). Azt hiszem ez a része is jól sikerült, főleg, hogy ilyet csak meditációban csináltam még, itt viszont nem voltam meditatív állapotban. Könnyedséget éreztem, mintha kitisztult volna a fejem és egy csomó szarságtól szabadultam meg. :p Kb. ennyit csináltam tegnap mágikus kör mentesen.

Remélem, hogy nem baj, hogy a "vérem pici töredékét adtam" /1-2 pici cseppecske/ a gyertyához. Senki nem kérte ezt sem, de ez is csak úgy jött magától tudat alatt.
 

FagyisSzent

Állandó Tag
Állandó Tag
Az az érzésem, sokféle hagyományt és liturgiát keversz szertartásodban (számomra) bizonytalan céllal.

A vér használata, áldozati jellege miatt, egy nagyon ősi módja szertartásaink ereje növelésének. Az emberi és a szellemi világ kapcsolódása ismerten sokszoros erővel történik ilyenkor. Mégis, a szándék, az akarat, amit Te határozol meg a szertartás megkezdésekor és remélhetőleg meg is tartasz a szertartás minden pillanatában az, ami annak sikerét meghatározza. Ha nincs meghatározott és megtartott szándék, akkor sajnos túl sok a lehetőség arra, más létezők befolyásolják a szertartás menetét esetleg olyan irányba, amit nagyon nem akarsz.
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
Oli, nem mondtam volna, hogy vért ne?
Az a legerősebb szerződés.
Bár szeretnéd azt az érzetet kelteni, hogy tudod mit csinálsz, de úgy tűnik nem tudod. Erre abból következtetek, hogy védelmet UTÓLAG kértél ... akkor már meg minek? -és hogy szerinted a véráldozat nem olyan erős ... komolyan nem tudom mit mondjak. Azt látom, nem vagy olyan erős, hogy uralni tudd ezeket az energiákat. Egyelőre még azok irányítanak téged, és nem te azokat.


Fagyis, ezt úgy hívják, káoszmágia. Itt minden megengedett a cél érdekében. Szertartását tekintve nem kötődik senkihez és semmihez. Ezért fontos uralni az energiát, egyébként nem tudhatod mi történik ha nem a te kezedben van az Erő.
 
O

oliyboty

Vendég
Oli, nem mondtam volna, hogy vért ne?
Az a legerősebb szerződés.
Bár szeretnéd azt az érzetet kelteni, hogy tudod mit csinálsz, de úgy tűnik nem tudod. Erre abból következtetek, hogy védelmet UTÓLAG kértél ... akkor már meg minek? -és hogy szerinted a véráldozat nem olyan erős ... komolyan nem tudom mit mondjak. Azt látom, nem vagy olyan erős, hogy uralni tudd ezeket az energiákat. Egyelőre még azok irányítanak téged, és nem te azokat.


Fagyis, ezt úgy hívják, káoszmágia. Itt minden megengedett a cél érdekében. Szertartását tekintve nem kötődik senkihez és semmihez. Ezért fontos uralni az energiát, egyébként nem tudhatod mi történik ha nem a te kezedben van az Erő.

Csak rendelést adtam fel az univerzum felé és 3 gyertyát égettem fehér színűt, közben pedig az anyalkákat, szenteket, Istent, az univerzumot szólítottam meg, közben szólt a kabbala ima (ami szólt végig is, mint védelem és énekeltem is közben), ennyi történt. Régebben is, mikor csináltam anno gyerek fejjel szerelmi kötést, szintén használtam hozzá vért, aztán pár nap után rájöttem, hogy nem kellene kötést alkalmazni és vissza is vontam az egészet. Ez anno kb. már 1,5 éve történt (a legelső ilyen) azóta minden nyugi, nem történt semmi, és negatív hatása sincsen. Ilyenkor tudom, hogy mit csinálok és igyekszem uralni az energiákat. Amit meg tudok teremteni, létrehozni sajátos verzióban, annak véget is tudok vetni...

Tudom, mondtad, hogy vért ne használjak hozzá. De a mágikus körről letettem és a vér ezzel lett volna kapcsolatban elsősorban.

Maga a cél az pozitív volt, és úgy is álltam hozzá, hogy csak a szenteket, angyalokat szólítom meg, Istent, az Univerzumot és senki mást. A cél, az érzelmi töltet ami motivált, az jó volt, semmi olyasmi szándékom nem volt, ami rám nézve rossz lehet, avagy olyan tett, amivel másnak árthatok. Én hiszek abban, hogy mindent kézben tartok, és minden úgy történt, ahogy én akartam. Hiszek magamban, hiszek abban, hogy vigyáznak rám, ha hülyeségre készülnék, és hiszek a jóban, abban, hogy a JÓ MINDIG legyőz mindent, ami az útjába kerül. Hiszek a határtalan végtelen szeretetben, a legmagasabb rezgés szintben, mely vezérli tetteim és minden más mellékes, mert a szeretet, a fény, Isten és a többiek ott vannak mellettem, az én oldalamon, és én is a jó, a szeretet, a fényesség oldalán vagyok.
 
Oldal tetejére