ismerkedés

atcsy85

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Tamariska nem itt kéne barátokat keresni.Csak simán szólíts le embereket az utcán.Nincs abba semmi ördöngős!

Nekem rengeteg haverom így lett, leszólítod látod közös az érdeklődés és már el is indul az ismerkedés.Nekem ez könnyen megy mivel szangvinikus kolerikus vagyok,de lehet neked neccesebb, akkor meg olyan forúmokon tüsténkedj, ami a te érdeklődési körödhöz közel áll.


Élvezd az életet és barátok, haverok csak dőlni fognak :)
 

mudrica

Állandó Tag
Állandó Tag
Lényeges, hogy el tudjuk különíteni az ismerősöket a barátoktól! Szerintetek, mi a jó barát definicíója? Mi magunkat el tudjuk képzelni benne? Azt amit másoktól elvárunk, magunk be tudnánk tartani?
 
T

TH6777

Vendég
Lényeges, hogy el tudjuk különíteni az ismerősöket a barátoktól! Szerintetek, mi a jó barát definicíója? Mi magunkat el tudjuk képzelni benne? Azt amit másoktól elvárunk, magunk be tudnánk tartani?

"A barátság egy olyan kapcsolat, melyben megmutatkozik az ember semmilyen más teremtménnyel össze nem hasonlítható egyedisége - a személyessége,és különleges helye a teremtésben.
Olyan mély kapcsolat,amire csak az ember képes, ezért ilyen kapcsolata az emberen kívül más élőlénynek nincs, és nem is lehet."
Sokszorosan mi magunk fékezzük saját jövőnket....a másokkal szembeni elvárásainkkal...
Nem árt senkinek elfogadnia ömagát....mert ennélkül nem tudunk elfogadni semmit...igy elvárásaink sem lehetnek...
Különben meg sztem baromi ciki....és méltatlan dolog olyat elvárni másoktól amit.... amúgy mi sem tudunk teljesiteni és neadj Isten betartani...
 

liiryen

Állandó Tag
Állandó Tag
szerintem a jó barát: akit akármikor hívhatsz, ha baj van, aki ha hajnali 2kor hív a buliból, hogy légyszi hozd haza, először leordítod, de úgyis érte mész, mert ő is jönne érted. aki elmondja, hogy már megint hülyeséget csináltál, nem csak hümmög valamit, amit nem is értesz. akivel jókat lehet beszélgetni, mindegy mikor, és akivel nem ciki önmagadnak lenni.
 

Jáde_skorpió

Állandó Tag
Állandó Tag
A barátságot nem lehet senkire sem ráerőszakolni: fel lehet ajánlani, nyitni lehet egy másik ember felé, de azzal a mondattal lerohanni, hogy: Akkor mi mostantól barátok vagyunk, amig a halál el nem választ! - nem lehet.
Nálam a barátságok lassan alakulnak ki, változó mélységűek, ám mindegyikben közös, hogy nem telepszünk egymás nyakára, tiszteletben tartjuk egymás értékrendjét és érdeklődési körét, és nincsenek kötelező "pofavizitek". Ha egy ideig nem találkozunk, akkor ugyanott tudjuk folytatni a beszélgetéseket, ahol abbahagytuk. A távolság nem lehet a barátság megszűnésének az oka.
No és persze a barátságra is igaz, ami a párkapcsolatokra: mindkét félnek tennie kell az életben maradásáért.
 

Milanello

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello

Sziasztok, szeretnék csatlakozni, nemrég találtam rá a topicra. Nyugat-Magyarországon élek , 36 éves fiú vagyok, ismerősöket keresek, akikkel megbeszélhetem a mindennapok történéseit.
 

tempi2

Új tag
,hogyis mondjam el.

Sértés nélkül szeret nék segitséget kérni.
56 os nagybátyám cimét nemtudjuk,amit tudunk.
ontarió windsor angol neve Frank Kiss -felesége Zita ö érti aPC-t
Szépen kérném aki tud roluk segitsen email cimem [email protected]
vagy ebben aforumban.:55:
 

JODY

Állandó Tag
Állandó Tag
nahát,ennyi az egész,há mér nem akar senki senkit megismerni,felőlem írhat bárki ,csak jó fej legyen,buzik kiméljenek
 
Oldal tetejére