Új vagyok, bemutatkozom.

MarikaS

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én annyira új vagyok, hogy (nevessetek ki) még életemben nem fórumoztam. Nem is igazán tudom, hogyan kell. Például vannak a fórumozásnak is illemszabályai?
Pl. ezen a honlapon több helyen lehet társasjátékot, nyelvi játékot játszani. Ha látom, hogy ketten-többen játszanak, beléphetek közéjük minden előzetes nélkül?

Egyébként nagyon tetszik ez a fórum...
 

szejler

Állandó Tag
Állandó Tag
Lenyűgöző fórum, gratulálok a szerkesztőknek! Azt viszont nem értem miért nem állandó a tagi jogosultságom. Egy éve regisztráltam (igaz csak nézelődtem azóta) a szükséges 20 hszt is abszolváltam. Esetleg valaki vmi ötlet? Köszönöm!
 

jzombi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Többször előfordult már, hogy kerestem az interneten valamilyen anyagot (pl. zeneszám karaoke változata), és csak ezen a fórumon találtam rá, de letölteni ugye nem lehetett regisztráció nélkül... Ezért muszáj volt, annak ellenére, hogy nem Kanadában élek:D
Budapesten lakom, jelenleg még tanulok (informatikát), elvileg már nem sokáig. Többek között szeretem a zenét/zenélést, barátokkal sörözést, kirándulásokat.
 

alexandru

Új tag
Kivalo a forum.Ha a lanyom es a vejem nem allitja fejtetore a csaladi koncentratumot kivandorlasukkal Kanadaba talan soha nem kerestem volna hireket,tajekoztatasokat es kapcsolatokat.Ezt hala Istennek megadta Forum.Ha odafigyelsz sokmindent megtudhatsz.Dicseretes, csak igy tovabb!
Udv. minden forumlatogatonak!!! Alexandru
 

frankzs

Új tag
állást keresek

minden mukát vállalok.pék diplomám van .dogozok most is mint pék 1993 ban kezdtem.kenyér,sütemények,burek,de auto mehanikához is értek.külömben minden munkát válalok!
 

Sadhippo

Állandó Tag
Állandó Tag
én is véletlenül keveredtem ide, de szintén nagyon tetszik az oldal, meg minden amit eddig találtam rajta! csak így tovább! :)
 

sanboss

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én is véletlenül találtam ide, és pár napj regisztráltam is.

Sajnos én sem Kanadában élek, de elég sok mindent megtennék azért, hogy ott élhessek, mindig is ez volt az egyik olyan ország, ami vonzott.
 

welch

Állandó Tag
Állandó Tag
Kérdés

Hello!
Én is új vagyok, és olvasva a h.sz.-kat, két olyanra is akadtam, amire a választ nem láttam. A kérdés az volt, hogy a 20 hozzászólás ellenére sem jutottak teljes hozzáféréshez a fórumokban. Ez a veszély esetleg nálam is fennáll? És miért?
Előre is köszönöm a választ!
Welch:confused:
 

gyuszika66

Új tag
Sziasztok!

Nem igazán értem még ennek az oldalnak a menetét, de én is keresek egy személyt, illetve egy családot.

Pontosan nagynéném, és családját: férjét, és fiát.
Sajnos, eddigi "hírek" szerint, csak az unokatestvérem él, bár semmi konkrét dolog nem erősíti ezt meg.
Tehát Keresem Takács Lászlót, Takács Ilona / született Szabó Ilona, és gyermekük: Takács Tamást. Tamás 1964-ben született, Torontóban, szülei 1956-ban mentek ki.
1973/1974-ben hazalátogattak Miskolcra, ezután még volt néhány levélváltás, de aztán elszakadt minden kapcsolat.
Kérem, ha tudna valaki segíteni, vagy ötletet adni, hogy hogyan keressem, igazán hálával telne meg szívem!
Tamás jéghokizott fiatal korában, sajnos többet nem tudok róla. A neve sem biztos, hogy így használja, sajnos vele egyáltalán nem tudtam beszélni, mivel magyarul akkor, 10 évesen (1974-ben) nem beszélt.
Érékeléssel és köszönettel fogadok minden információt a [email protected] címre!
 

Vjucus

Új tag
Üdvözlök Mindenkit!

Kazincbarcikán élek, 33 éves munkanélküli pedagógusként, egy szerető és megértő férjjel az oldalamon. Sokszor olvasgattam már az oldalakon, nagyon jó a fórum. Hobbim a keresztszemezés, szeretek olvasni és imádok mindenféle finomat sütögetni.Két éve vagyok munkanélküli, ezalatt az idő alatt megszereztem második diplomámat (én bolond pedagógiából azt is). :)Szeretnék minél több emberrel megismerkedni, angolul is elkezdtem tanulni, elég jól megy. A férjem családjának élnek rokonai Kanadában. Három évvel ezelőtt megkerestek minket, azóta igyekszünk velük tartani a kapcsolatot levélben e-mailben. Röviden ennyit. Megyek nézelődni mert nagyon sok érdekes dolgot találtam az oldalon.

Ui:ha már rendes tag leszek szívesen megosztom veletek a már eddig gyűjtött keresztszemes mintáimat. Sajnos nem művelem annyira ezt a hobbit, mint szeretném ugyanis kicsit drágák a jó minőségű alapanyagok.

Minden jót! Hali.
 

pappjuci

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,új vagyok,teljesen "véletlenül" keveredtem ide.2 gyekőcöm van,kórházban dolgozom-ápolónő vagyok.Napi szinten foglalkozok reikivel és agykontrollal,minden érdekel ami pozitív.Örülök hogy idetaláltam.Üdv.mindenkinek
 
Oldal tetejére