Új vagyok, bemutatkozom.

paksidiana

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Itt ülök a munkahelyemen és keresek egy könyvet, itt meg is talátlam, de mivel csak akkor tudok letölteni ha meg van a 20 hozzászólás, így gondoltam írok ide pár sor!

Kinek hogy telik a napja? Az enyim egyenlőre igen rosszul! Vita otthon, vita a melóhelyen, így kicsit negatívan állok a hét hátralévő részéhez!
 

Mormota75

Állandó Tag
Állandó Tag
35 éves állatorvos nő vagyok. Az angol nyelv elsajátítását segítő anyagok után kutatva kerültem ide. Párommal együtt szeretünk sütni-főzni, kirándulni, gombászni, kertészkedni.
Olvasni elég jól tudok angolul, ott kezdődnek a gondok, ha meg kell szólalni...
 

nemesibolya

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Ibolya vagyok eleg uj a forumon (bar mar reges reg regisztraltam) es uj Kanadaban (2 honapja jottem). Itt sok erdekes es hasznos informaciot talaltam es remelem hamarosan baratok is kerulnek.
 

tnor

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nóra vagyok, édesanya, pedagógus.
Sok engem érdeklő téma után kutattam, s mindig erre az oldalra bukkantam. Örülök, hogy itt lehetek veletek.
 

Tszagi

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello!
Ági vagyok, én is ma regisztráltam. Elsősorban pedagógiai témákat keresve jutottam az oldalra. Érdekel a drámapedagógia minden területe, és bár óvónő vagyok, minden gyerekeknek vagy gyerekekről szóló mese, színdarab, előadás, stb. érdekel.
 

Ficus

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözlök mindenkit. Szeretnék megismerkedni a kineziológiával. találtam egy könyvet, ami érdekelne. Még csak a héten olvastam erről a dologról, segítségetekre számítok. Én is, amiben tudok segítek.
 

Zsolti08

Kitiltott (BANned)
Sziasztok!
Mar ket eve elek itt Torontoban.
Tavaly mar voltam regisztralva de egyeb okok miatt csak most tudtam ujra
regisztralni.
Orulok a sok valtozasnak de meg egy picit bonyolult nekem.
En szponzoralasal vagyok itt lassan ket eve es nincs lezarva az ugyem!
 

hatodiklenin

Kitiltott (BANned)
Üdv mindenkinek! :)

Nickem csak poén ( V.I.Lenin alapján ;-) ), nem érdekel a politika, épp csak a híreket hallgatom.

Azért vagyok itt (amúgy Magyarországról), mert felfedeztelek titeket mint a magyar kultúra lelkes ápolóit. :) Az ápolók alatt ne azt értsétek, hogy gyógykezelésre szorulna, hehehe :D ... sőt .. a magyar kultúra értékes gyöngyszem széles e világban! :) (Bár a kultúra egyben gyógymód is a lélekre. :) ) Szóval úgy értem, sok-sok hasznos magyar dolog található itt; egyébként sokminden más is megtetszett időközben e fórumban.

Én egy sokszinű férfiember vagyok, 30 feletti. Na ja, most estem pofára egy vödör festékbe, hihihi . :D Amúgy tényleg számos egyéni gondolattal rendelkezem, saját gondolat- és érzelemvilággal, főleg a művészetek ragadnak meg, legesleginkább pedig a muzíííkááá. :D Rengeteg féle stílus megragad, de a művészetek esetén nemzetközi szinten is érdeklődöm persze. :)

Érdekel a pszichológia és a spiritualitás,
azonban NEM divat jelleggel és NEM felszínesen. Ebből eredően meglehetős vitákra lehet számítani velem, ha szóba kerül, heheheh. :D
Na jó, nem kell nagyon komolyan venni az életet (bár félvállról
se szabad, ugyanis felelős és egyben spirituális lények is vagyunk egyben!),
de azért tudok érvelni mint a záporeső. :D Pláne, ha tapasztalat is és logika is alátámasztja nézetem. Ettől függetlenül tudomásul veszem mások nézetét, még ha különbözik is adott esetben az enyémtől. :)

...amúgy meg tényleg viva la musica ! :D
 

lóspaci

Új tag
Üdv mindenkinek. Szobrász házaspár vagyunk, a Mátrából, boldogok vagyunk
és tennivágyóak. Mindent itthon csinálunk, bronzt öntünk, követfaragunk.
Van egy 20 hónapos kisfiunk. Gondolkozunk,hogy esetleg világotnézünk, de
itthon is jól érezzük magunkat... Reméljük tudunk másoknak segiteni itt, és mi is tudunk kapni innen jó dolgokat.
 

fhevike

Állandó Tag
Állandó Tag
Évi vagyok, egy 2 éves nagyfiú boldog anyukája. Emellett dolgozom és folyamatosan tanulok is. Kanada álmaim országa, ahová mindenképp szeretnék eljutni egyszer és sokszor álmodoztam arról, hogy ott éljek.
 

Tibi3333

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Tibi vagyok , jelenleg meg Pesten vagyok de hamarosan keszulunk parommal Torontoba, eloszor csak turistakent de ha tetszik akkor maradunk majd hosszabb idore is.

A rep. jegyem mar megvan remelem addig nem vezetik be a vizumot ujra a magyaroknak:)

Udvozlettel,

Tibi
 

Kibou

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Kibou vagyok, Debrecenből. Még tavaly decemberben regisztráltam, de aztán valahogy valahol elvesztem, remélem most tovább maradok. Nagyon szép, tartalmas ez az oldal.
 

ancsahair

Új tag
Sziasztok!
Ancsahair vagyok /Anikó/.Tegnap regisztráltam itt. Kecskeméten élek a barátommal.Imádom a zenét. Kedvenc filmem,na mi?:)-a HAIR!
 

gemva

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Évi vagyok Budapestről. Nagyon tetszik ez az oldal. Szeretk jógázni, énekelni, táncolni és főzni :) Tavaly Indiában voltam és nagyon jól érzetem ott magam.
 
Oldal tetejére