Családunk kedvence - háziállataink

Bodka

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon szerettem az akváriumot,melyet Szigetváron az osztályommal közösen gondoztam.Hatalmas nevelő értéke volt.Csak az a gyerek etethette a halakat,aki aznap valamilyen jót cselekedett. Így aztán a kamaszaim folyton tanultak,az akvárium miatt.
 

Ekira

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk egy kutyánk és két elrontott cirmos macskánk van. A tyúkokkal lakik egy tündéri kis fekete selyemtyúk (nem biztos, hogy az), amikor végigrohan az udvaron, olyan, mintha egy tollgombolyag gurulna. Elég öreg már, 6-8 éves lehet és tudja a nevét, ha hívjuk jön. Nagy a barátság a kutya és a macskák között, jó nézni, mikor játszanak.
 

TurboSteve

Állandó Tag
Állandó Tag
Az utóbbi 20 évben mindig van kutya a portánkon.A nyáron elveszett a goldink, és üres lett az udvar. Augusztus 29-n örökbe fogadtunk egy másikat.
 

sopitimi

Új tag
Sziasztok !
Nálunk mindig voltak és azt hiszem lesznek is állatok . Jelenleg már csak egy amerikai bulldog kutyusunk van . Sajnos a hét elején búcsút kellett venni a másik , drága öreg kutyusunktól .
 

tigrislany223

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
Nekünk van egy rakat hal, 2 teknőse a tesómnak, és 2 kutya. Őket imádom a legjobban. Egy gyönyörű és intelligens labrador és egy labrador-újfundlandi keverék kutyus. Fantasztikusak. Mindig érzik az emberen, h hogyan vidítsák fel, vigasztalják meg a gazdit.
 

Bodka

Állandó Tag
Állandó Tag


Pécsett,Uránvárosban, az erkélyemre szállnak télen a széncinegék.
Nekem ők a háziállataim,mert naponta kiürítik az etetőből a szotyolát (napraforgó magot).
 

Viki67

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekünk 1 csodaszép hullámospapagájunk van.Májusban került hozzánk.Akkor volt kb 2 hónapos. Azóta már nagyon sok mindent beszél.A család kedvence.:)
 
Oldal tetejére