Minden pasi egyforma (?) (!)

Nellabella

Új tag
Alapvetően egyformák, de azért sok mindenben különböznek. Habitus, vérmérséklet, lélek. De mindegyik anyuci fiacskája. Tehát kényeztetést vár, megkülönböztetett figyelmet akar. Mindegyik szereti a hasá,. de sok mindent lehetne még felsorolni.
 
T

TH6777

Vendég
Alapvetően egyformák, de azért sok mindenben különböznek. Habitus, vérmérséklet, lélek. De mindegyik anyuci fiacskája. Tehát kényeztetést vár, megkülönböztetett figyelmet akar. Mindegyik szereti a hasá,. de sok mindent lehetne még felsorolni.

Szia! Légy köszöntve első hozzászólásod alkalmából....és járj csak többször is erre...ha már van különbség...,akkor ugye nincs egyformaság...csak hasonló...
Bocsi...sztem viszont azé mán a kényesztetést illetően....akár merről nézem a "sort"...mindig nőket látok elől...oszt azután is a nők...jó elvétve egy egy nem egyforma pasi is....
 

formica

Kitiltott (BANned)
Sziasztok! ...

Ha jól látom, itt most arról van szó, van-e jelentősége a házassági papírnak az együttélés szempontjából.
Én úgy gondolom, a papír nem egy fizikai tárgyat jelent; ezért azt gondolom, hogy nagy jelentősége van.
Ez a papír valójában annak a dokumentuma, hogy én ország-világ előtt kijelentem, hogy ezt a férfit választottam életem párjának, és a neki mondott igen, mindenki másnak nemet jelent.
Ha nem ragaszkodom ehhez a papírhoz, az gyakorlatilag azt jelenti, nem ragaszkodom ahhoz, hogy a kapcsolatunkat nyilvánosan felvállaljuk, véglegesnek nyilvánítsuk, és kizárjunk belőle mindenki mást.

Ezért nekem azok a párok, akik nem akarnak összeházasodni, mindig egy kicsit furcsák; én tudom, hogy nem a papír tartja őket össze... de ha elkötelezték magukat egymás mellett, mi a kifogásuk a papír ellen?
Ha pedig kifogásuk van, biztos, hogy az elkötelezettség megvan?
Miért nem vállalják fel egymást nyíltan és végleg?

Én a magam tapasztalatából tudom, hogy a házassági papírnak igenis van jelentősége egy kapcsolat szempontjából. Házasság nélkül a kapcsolat megreked. Van egy pont, aminél tovább már csak házasságon belül tud tovább fejlődni és kiteljesedni. Persze biztos vannak kivételek, de én általánosságban is ezt tapasztaltam, meg a saját kapcsolatomban is.

A férfiak nevében nem tudok nyilatkozni, de ha egy nő tartósan együtt él egy férfival, mégsem akar hozzámenni feleségül, ne mondja nekem senki, hogy az a nő el van kötelezve a férfi mellett.
Ha csak ebbe belegondolunk, máris kitetszik, hogy mekkora jelentősége van a házassági papírnak.

A próbaegyüttélést meg ilyesmit illetően pedig, az igaz, hogy lakva lehet egymást kiismerni. Én is sokáig azt hittem, a házasság előtti együttélés záloga lehet a tartós házasságnak.
Aztán olvastam egy tanulmányt, amiben több száz párt vizsgáltak abból a célból, hogy mi tesz tartóssá egy házasságot; és képzeljétek, a házasság előtt együtt élt pároknál semmivel se volt kevesebb a válás, mint azoknál, akik nem éltek együtt, sőt talán még le sem feküdtek egymással.

A tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a házasság tartóssága azon múlik, mekkora elkötelezettséggel mennek bele a felek a házasságba... akár éltek előtte együtt, akár nem.
És ennek az elkötelezettségnek a dokumentuma, vagy megpecsételése a házassági papír. Ebből a szempontból van szerintem komoly jelentősége.
Aki ezt a nyilatkozatot vonakodik meghozni, hát nekem legalábbis... gyanús.

Ha pedig még így sem vagyok teljesen érthető, akkor gondoljatok bele lányok: ha megszerettek egy férfit, aki összeköltözik veletek, de nem akar benneteket feleségül venni, holott mondjuk Ti szeretnétek... komolyan tudnátok venni annak az embernek a szerelmét?

Na ugye, hogy van jelentősége a papírnak.

Ami pedig a topic indító kérdését illeti: szerintem csak annyira egyforma minden pasi, amennyire minden nő egyforma. :grin:

:656:

Az a férfi aki házasságot szeretne kötni, az komolyan is gondolja és hosszútávra gondolkozik.
 
T

TH6777

Vendég
:656:

Az a férfi aki házasságot szeretne kötni, az komolyan is gondolja és hosszútávra gondolkozik.

Kicsit humorosabban...,de sztem manapság ez valósággá alakul...no az ilyen tervekkel fütőtt ffi...vagy gyengén látó...vagy rövidzárlatos....esetleg baromi pénzes és sajnos nem egy plééébojjj pasi....:D

Komolyabban....manapság sajnos egyre kevesebb azon ffiak szűma de a nőkre is lehet vonatkoztatni...akik ilyen szándékkal vannak....a miértek viszont elfogadhatóak...és csak szaporodnak...mitöbb töllünk egyre függetlenebbül....
 

mokulika

Állandó Tag
Állandó Tag
Vajon miert gondol egyre kevesebb ferfi es no a komoly es tartos kapcsolatra?
pedig egy ilyen kapcsolat sokkal kiegyensulyozottabba teszi az embert es az egesz eletet.
 
T

TH6777

Vendég
Vajon miert gondol egyre kevesebb ferfi es no a komoly es tartos kapcsolatra?
pedig egy ilyen kapcsolat sokkal kiegyensulyozottabba teszi az embert es az egesz eletet.

Ffiakra kivetitve: sztem azért...,mert a férfinak szüksége van nőre.... Miért is...?... Érzelmi és praktikus okokból egyaránt....oszt a pasik zöme ugye...elementáris... és kizárólagos kapcsolatra vágyik..., mégis kerüli az érzelmi közelséget és függést.... és azé a távolságtartás egy módja ez is..., és manapság a házasság mán csak nem praktikus számukra... de távolság tartó...
 

mokulika

Állandó Tag
Állandó Tag
Vagy talan a ferfiakra attol felnek, hogy a hazassag altal tul kozel kerulnek a nohoz erzelmileg is es ezert adott esetekben tul nagy lenne szamukra a csalodas?!
 

Gnor

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez is olyan minthogy minden kutya egyforma. Na ja mindegyik ugat és harap, de attól még két kutya között is tud ég és föld is lenni!

Én nem tartom magamat átlagosnak, így nem is szeretem, ha valaki úgy kezel mint a többi olyan embert!
 
T

TH6777

Vendég
szerintem mind egyforma, nem szeret az érzelemiről beszélni

Nem egyformák!...talán azért nem szeretnek beszélni a pasik...az érzelmeikről..,mert némelyikük bizonytalan...saját magában...és mert félnek...a pasik sokszor attól tartanak...,ha kimondják egy nőnek az érzéseiket...,akkor lehet éppen megbántják vele...sztem az öszinteség nagyon fontos...és mégha öszinte is egy pasi...nem biztos...,hogy van kellő önbizalma kimondani...az érzelmeit...ugy ahogy az a bensőjében-lelkében lakozik...és szerintem a sajátmaguk szeretete is lényeges...az érzelmeik kinyilvánitására....azt mondom én is...,hogy sajnos a pasik többsége...sokszor nem is tudja..., mit is mondjon...pláne egy nőnek és érzelmeit illetően...az biztos...,hogy a pasik is éreznek és nem is akárhogy...de érzéseiket másként probálják kifejezni...mint beszéddel...
Véleményem...,hogy egy nőnek-nőknek... tisztában kell lenniük a szerelmes pasiktól kapott...egyértelmű...,bár számtalan és különböző kódolt jeleik....megfelelő tartalmával...főleg ha már kapcsolatban van-vannak a pasival.....vagy is Kedves nők....ezért dekódolni kell...
 
Oldal tetejére