Mit gyűjtesz?

iscrip

Állandó Tag
Állandó Tag
Fényképeket - emlékeket- a gyermekeimről, és mindent ami, felidéz egy szép eseményt: mozijegy, térkép, parkolójegy, bkv jegy- dátummal, ásványvizes palack kupakja- ha érdekes dátum van rajta, szülinapi gyertyacsonkok, bélyegek, levelek...
 

AnnaTunde

Új tag
Sziasztok! Megunt nyakláncokból fűzök "újakat". Imádom a kámeákat, ritkán lelek, olyanra, ami megfizethető számomra. Régi himzett zsebkendőket. Van egy ékszerteknős kislányunk, ő lelences ajándék. Tekis medálokat is szerezgetek. A fiam emlékeinek, most vettem egy nagy albumot karácsonyra, vagy mikulásra kapja.
 

ocseh

Állandó Tag
Állandó Tag
No meg barátokat és ismerősöket meg haverokat. azokból mindíg van elég. Haver az egész világ. Lájkolok, bejelölök, bloggolok, lineolok. :)
 

vera91

Állandó Tag
Állandó Tag
Fuhh hát én kezdtem kiskoromba a szalvétákkal,aztán rajzoltam és azokat gyüjtöttem.Most ott tartok,hogy különféle koncertekre járok és autogrammokat gyüjtök:) meg régi könyveket,ujságokat.Jah meg persze sok kis kavócatot amikhez jó emlékeim füződnek.
 

holdfeny56

Állandó Tag
Állandó Tag
-én horgolómintákat - azért hogy megcsináljam őket - azután persze nincs annyi időm
-ezoterikus könyveket
- barátokat csak szeretnék, de sajnos új helyre kellett költöznöm és itt nem ismerek senkit
 

panther88

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez Neked is biztosan tetszeni fog!

Sziasztok én speciel pontokat gyűjtök értékes ajándékokért:) Szeretnélek titeket is meghívni, hogy regisztráljatok ezen a linken keresztül egy pontgyüjtő oldalra:

http://www.ponter.hu?acode=f17eb682873e7decc72488db00293c86

Mindenki, aki regisztrál 100 pontot kap kezdésnek.

A pontok gyűjtése: hirdetések nézegetése után írja jóvá a rendszer vagy különböző játékok játszva (akasztófa, híres magyarok, lottó, zászlók-országok, mozi)

Jó pontgyűjtögetést kívánok mindenkinek:)
 

nikolettbuza

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is a szalvétagyűjtők társaságát gazdagítottam gyerekkoromban, s bár már kinőttem belőle, az emléke még mindig meg van.
 

Susanah88

Állandó Tag
Állandó Tag
A Házi Áldás jó ötlet, nekem is tetszik, most éppen ugysem gyüjtök semmit. A padláson több karton szalvéta buslakodik mára "kiszorult"
 

linduem21

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

régen gyűjtöttem bélyeget, szalvétát, köveket. Most könyveket próbálok, kedvenc színészeim filmjeit, régi kedves meséket. Amit pedig szeretnék olyan barátokat akikre bármikor lehet számítani.

Melinda
 

Minci9

Állandó Tag
Állandó Tag
Régebben én is szalvétákat gyűjtöttem. Aztán bögréket. Már elég sokféle van. Mivel nagyon szeretk olvasni, a könyveket is gyűjteném de ahhoz több pénz és nagyobb lakás is kellene.
 
Oldal tetejére