Jelenléti iv

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

auranka

Állandó Tag
Állandó Tag
reggeli tűnődés 3

Kíváncsi vagyok, hogy a mo-i bankok mikor dőlnek a kardjukba. Megszívatták a népet, de úgy tűnik ez visszafelé sülő fegyver.

2-3 évvel ezelőtt szabályosan ránk tukmálták a frankhitelt. Emlékszem, amikor én vettem fel. A hölgy elmondta a kockázatokat és legyintett csak, amikor kérdeztem mi a legrosszabb eset. Ami történt a hitelesekkel egy rémálommá vált. Aki tönkrement, többet nem lesz ügyfél. Aki nagy nehezen kifizeti a hiteleit, az örülni fog, hogy túl van rajta, a fejemet teszem rá, hogy többet nem vesz fel hitelt. Az utóbbiak sorába tartozom. Nem múlik el úgy nap, hogy ne hívna fel egy bank, hogy megbecsült ügyfelük vagyok, és csak nekem, csak ma, csak ennyiért rendkívüli hitelt vehetek fel. Amikor visszautasítottam a telefonáló hölgyet, megkérdezte, hogy miért?

Az ajánlatuk több volt mint felháborító. A meglévő hitelemre további 200 ezret akartak adni, törlesztéscsökkentéssel és további nem tudom hány évvel meghosszabbított futamidővel számítva. Ez egy aljasság volt, mely a kiszolgáltatottságra utazott. Hányan lehetnek, akik rákényszerülnek kínjukban, hogy elfogadják.

Ez volt a Raiffeisen Bank.

A Cetelem a másik. Ha a Euronicsben hitelre vásárolok, 15 % kedvezményt kapok. Amiről nem beszélnek, az az ő profitjuk, mely nem a jóságra és a szívélyességre épül.

Rövidlátó a pénzes hatalmak gondolkodása. Ha nincs pénzünk, nem tudunk vásárolni. Ha nem vásárolunk, kinek adnak el?
 

auranka

Állandó Tag
Állandó Tag
reggeli tűnődés 4

A hírkeresőn szoktam áttekinteni a napi eseményeket. Amin totál kiakadok, az a Gyurcsány. Az ország megmentőjeként bohóckodik, miközben lazán megfeledkezik arról amit ő tett. Nem emlékszik a hazugságaira, a kordonokra? Mit dumál ez itt?

Remélem a tömeg nem felejt!
 

auranka

Állandó Tag
Állandó Tag
reggeli olvasatlan

Igaza van az egyik hozzászólónak. Ha elfogadjátok az egy betűs (számos) hozzászólásokat, akkor minek ez a topik? Visszaszámolni mindenki tud és csak a letöltésért regisztrálókat nem tartja vissza.

Ha nem akartok letöltő fórummá válni, akkor engedélyezni sem kellett volna.
 

auranka

Állandó Tag
Állandó Tag
ez a topic egy szemetes láda.

Azt hiszem rövidre fogom, és én is visszaszámolok. Itt úgy is ez a trendi. Igen, írhatnék máshová is értelmes dolgokat, de minek?

Egyébként is a Merkúromat kvadrálja a Szaturnusz. :)
 

martonmr

Új tag

attsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Mert szerintem a hozzászólás és a hozzászólások olvasása legalább annyira egyforma fontosságú, mint a könyv és az olvasó.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére